Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klännning
T-shirt
T-shirt
Kjol
Skjorta
Cape
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Cardigan
Väska
Kofta
T-shirt
T-shirt
Väska
Väst
Klänning
Satinkjol
Kjol
Blus
Ankelboots
Linne
Byxor
Väska
Kappa
T-shirt
Kofta
Pullover
Kofta
Skinnkjol
Halsduk
Kavaj
Väska
Skjorta
Tröja
Väska
Väska
Väska
Sneakers
Klänning
Väska
Skjorta
Bag
Vit blus
Knytblus
Kappa
Tröja
Kavaj
Kjol
Väska
Kappa
Skjorta
Linne
Skjorta
Väska
Kostymbyxa
Linne
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Pullover
Väska
Blus
Kofta
Jeans
Klänning
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Slipover
Kappa
Kavaj
Klännning
Kavaj
Blus
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kavaj
Byxor
Kofta
Pullover
Skjorta
Byxor
Klänning
Basker
Klänning
Kavaj
Slacks
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
T-shirt
Slingbacks
Väska
Kappa
Kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
Skjortklänning
Tröja
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Boots
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Knytblus
Klänning
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Stövel
Väska
118   224
67   331
42   337
66   459
30   403

Två outfits med inspiration från Chanel

Två outfits med inspiration från Chanel

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra idag. Hade jag fått välja ett varumärke att bära livet ut hade det varit Chanel. Tycker att allt de lanserar är så fint och det har det varit sedan Gabrielle grundande modehuset 1910. Tyvärr håller inte riktigt min ekonomi för att shoppa Chanel-kläder men smink, parfym och smycken brukar jag unna mig att köpa vid speciella tillfällen.

 

Second hand-fynd: Två outfits med inspiration från Chanel

Jag är glad att flera varumärken inspirerats av Coco Chanels stil och skapat till exempel jackor, klänningar, kjolar med mera som jag har råd med. De senaste veckorna har jag fyndat två outfits med inspiration från Chanel på Tradera. Den ena är matchande kavaj och kjol från H&M och den andra en klänning och kappa från Zara. Tyget liknar det som Chanel använde i sina klassiska dräkter men även om de till utseendet liknar är det såklart stor skillnad på kvalitet.

Men jag är ändå jättenöjd med mina second hand-fynd. Den första outfiten med matchande kavaj och kjol betalade jag totalt 249 SEK för. 199 för kavajen och 50 för kjolen. Jag hade spanat in kavajen länge i H&M:s butik ett tag och efter ett tag hittade jag på Tradera i min storlek under tiden kavajen fortfarande såldes ny i butik. Sedan hittade jag den matchande kjolen kanske 1,5 år senare.

Klänningen från Zara hade jag hållit utkik efter flera år second hand. Jag ångrade att jag inte köpte den i butik och sedan slutades den säljas så då var second hand mitt enda hopp. Den liksom skrek jag. Till slut dök även den upp på Tradera i min storlek för ynka 50 SEK. Kavajen köpte jag för ett par år sedan, också på Tradera, för 199 SEK. Den har jag använt väldigt flitigt, särskilt nu under hösten. Så mina två outfits nedan betalade jag totalt 498 SEK för.

Jag tänker att jag ska skriva några tips på hur man bäst second hand-fyndar någon gång :). Har ni gjort några second hand-fynd ni är extra nöjda med?

 

Outfit 1: Matchande kavaj och kjol från H&M

 

Outfit 2: Klänning och kappa från Zara


 

 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Cecilia
  30 september, 2020 / 08:42

  Så fina outfits! ? Jag fyndade samma Zarakavaj för 175 kr på Tradera för någon dag sedan och igår hittade jag en liknande fast kortare modell på Sellpy som jag också handlade.

  Efter att ha sett dina second handfynd så har jag fått upp ögonen för Tradera.

  • mariabusck
   Författare
   30 september, 2020 / 09:09

   Tack Cecilia! Oohh då gjorde du ju ett bättre kap än mig till och med. Tradera och Sellpy har verkligen mycket man kan fynda bland. Så kul att kunna inspirera till mer second hand :). Ha en underbar dag!

Kommentera


Söker du efter något?