Annons: Shoppa min stil

Väska
Pullover
Halsduk
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Klännning
Kofta
Väska
Kofta
Jeans
Väska
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Väska
Klänning
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Kjol
Kofta
Manolo Blahnik
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kjol
T-shirt
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
Vit blus
Väska
Väst
Väska
Knytblus
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kofta
Boots
Väska
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Tröja
Pullover
Klänning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kjol
Klänning
Väska
Slipover
Basker
Cardigan
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Blus
Sneakers
Klänning
Linne
Kappa
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Stövel
Kappa
Cape
Byxor
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kjol
T-shirt
Kappa
Kofta
Byxor
Bag
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Byxor
Blus
Klänning
Kjol
Kofta
Ankelboots
Tröja
Skjorta
T-shirt
Kofta
Blus
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Skjorta
Byxor
Skjorta
Skinnkjol
Kofta
Linne
Kofta
Slacks
Skjorta
Knytblus
Kjol
Kappa
Klännning
Klänning
Tröja
Klänning
Klänning
Pullover
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
52   299
105   355
70   442
89   471
68   592

Två outfits med inspiration från Chanel

Två outfits med inspiration från Chanel

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra idag. Hade jag fått välja ett varumärke att bära livet ut hade det varit Chanel. Tycker att allt de lanserar är så fint och det har det varit sedan Gabrielle grundande modehuset 1910. Tyvärr håller inte riktigt min ekonomi för att shoppa Chanel-kläder men smink, parfym och smycken brukar jag unna mig att köpa vid speciella tillfällen.

 

Second hand-fynd: Två outfits med inspiration från Chanel

Jag är glad att flera varumärken inspirerats av Coco Chanels stil och skapat till exempel jackor, klänningar, kjolar med mera som jag har råd med. De senaste veckorna har jag fyndat två outfits med inspiration från Chanel på Tradera. Den ena är matchande kavaj och kjol från H&M och den andra en klänning och kappa från Zara. Tyget liknar det som Chanel använde i sina klassiska dräkter men även om de till utseendet liknar är det såklart stor skillnad på kvalitet.

Men jag är ändå jättenöjd med mina second hand-fynd. Den första outfiten med matchande kavaj och kjol betalade jag totalt 249 SEK för. 199 för kavajen och 50 för kjolen. Jag hade spanat in kavajen länge i H&M:s butik ett tag och efter ett tag hittade jag på Tradera i min storlek under tiden kavajen fortfarande såldes ny i butik. Sedan hittade jag den matchande kjolen kanske 1,5 år senare.

Klänningen från Zara hade jag hållit utkik efter flera år second hand. Jag ångrade att jag inte köpte den i butik och sedan slutades den säljas så då var second hand mitt enda hopp. Den liksom skrek jag. Till slut dök även den upp på Tradera i min storlek för ynka 50 SEK. Kavajen köpte jag för ett par år sedan, också på Tradera, för 199 SEK. Den har jag använt väldigt flitigt, särskilt nu under hösten. Så mina två outfits nedan betalade jag totalt 498 SEK för.

Jag tänker att jag ska skriva några tips på hur man bäst second hand-fyndar någon gång :). Har ni gjort några second hand-fynd ni är extra nöjda med?

 

Outfit 1: Matchande kavaj och kjol från H&M

 

Outfit 2: Klänning och kappa från Zara


 

 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Cecilia
  30 september, 2020 / 08:42

  Så fina outfits! ? Jag fyndade samma Zarakavaj för 175 kr på Tradera för någon dag sedan och igår hittade jag en liknande fast kortare modell på Sellpy som jag också handlade.

  Efter att ha sett dina second handfynd så har jag fått upp ögonen för Tradera.

  • mariabusck
   Författare
   30 september, 2020 / 09:09

   Tack Cecilia! Oohh då gjorde du ju ett bättre kap än mig till och med. Tradera och Sellpy har verkligen mycket man kan fynda bland. Så kul att kunna inspirera till mer second hand :). Ha en underbar dag!

Kommentera


Söker du efter något?