Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Skjorta
Kavaj
Pullover
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Blus
Kjol
Kavaj
Klänning
Byxor
Kjol
T-shirt
Bag
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Kappa
Skjorta
Kavaj
Klännning
Kavaj
Cardigan
Väska
Knytblus
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Pullover
Pullover
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Linne
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klännning
Vit blus
T-shirt
Väska
Slacks
Kavaj
Väska
Klänning
Tröja
Blus
Väst
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Blus
Kappa
Kofta
Klänning
Jeans
Pullover
Klänning
Klänning
Kofta
Cape
Kostymbyxa
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Slipover
Halsduk
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Ankelboots
T-shirt
Basker
Väska
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Knytblus
Byxor
Blus
Klänning
Kofta
Kavaj
Sneakers
Skjortklänning
Linne
Stickad klänning
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Väska
T-shirt
Kavaj
Kappa
Linne
Knytblus
Skinnkjol
Byxor
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
38   185
43   361
37   401
38   412
61   470

Vaxning ben Skåne

Vaxning ben Skåne

Hej fina. Förra veckan efter jobbet en dag hann jag besöka fina Terese som driver salongen Wondernails & Beauty Spa lite utanför Malmö. Jag har gått till henne i flera år nu på olika behandlingar, allt från spraytan till IR-bastu. Den här gången var jag där för att vaxa mina ben för första gången i mitt liv. Ja det känns lite sjukt men jag hade faktiskt aldrig vaxat benen förut. Har alltid rakat dem eller använt hårborttagningskräm.

Det är alltid så rofyllt att komma ut till Terese. Salongen ligger i en mysig bod som hon har på sin tomt. Jag trodde att det skulle göra ont att vaxa benen men alltså det kändes inte alls mycket. Och framför allt gick det väldigt snabbt. Jag låg till och med och läste och svarade på mail under tiden jag låg där. Inte jätteavslappnande kanske men det var lite mycket förra veckan hehe.

Så nu har jag väldigt släta ben vilket känns jättebra. Terese erbjuder en massa i sin salong och hon håller även på att vidareutbilda sig inom flera nya skönhetsområden. Vill ni titta närmare på Terese olika behandlingar gör ni det här: Wondernails & Beauty Spa

 

Bilder: Vaxning ben Skåne

FöreFölj:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?