Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Väska
Byxor
Byxor
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Halsduk
Tröja
Linne
Väska
Skjorta
Klänning
Kjol
Skjorta
Väska
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Knytblus
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Väst
Slingbacks
Kofta
Kofta
Byxor
Stickad klänning
Väska
Linne
Kjol
Kappa
Stövel
Boots
Väska
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Cardigan
Tröja
Klänning
Kappa
Kofta
Grå kavaj
Klänning
Satinkjol
Jeans
Kofta
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kjol
Knytblus
Väska
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Pullover
Pullover
Blus
Kofta
Kjol
Skjorta
Kofta
Kavaj
Pullover
Linne
Kavaj
Cape
Klännning
Kavaj
Kappa
Knytblus
Blus
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Väska
Skinnkjol
Kjol
Vit blus
Kjol
Skjorta
Sneakers
Blus
T-shirt
Klänning
Skjorta
Klännning
Byxor
Kappa
Slipover
Manolo Blahnik
Basker
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Bag
Tröja
T-shirt
Väska
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Slacks
67   325
41   385
20   301
76   465
63   451

Dashl Malmö – brow lift

Dashl Malmö – browlift

Hej fina. Nu har skönhetsföretaget Dashl öppnat i Malmö! De har ju tidigare funnits i Stockholm där de erbjudit skönhetsbehandlingar hemma eller på jobbet för alla som kanske inte har tid att gå på salong under de tider de har öppet. Så bra affärsidé tycker jag! Nu har de även börjat med beauty bars och det är en sådan de nu har öppnat inne på MQ på Emporia i Malmö.

 

Dashl Malmö – behandlingar

Dashl erbjuder flera olika behandlingar i sin beauty bar såsom browlift, lashlift och naglar. Jag besökte Dashl i Malmö förra lördagen för att göra brow lift för första gången. Det var verkligen spännande att komma till salongen och testa behandlingen. Hon som fixade mina bryn heter Elin och hon kändes verkligen hur trevlig och proffsig som helst.

Vad är då browlift? Det är en permanent formning av ögonbrynen så de lägger sig mer uppåt “av sig själv” så man slipper forma dem själv varje morgon t.ex. Det är riktigt trendigt nu och en sådan här behandling håller ungefär 4-10 veckor beroende på hur man sköter dem och vilken kvalitet man har på själva håret och huden. I denna behandling hos Dashl ingår även färgning och keratin.

Det kändes riktigt lyxigt att få sätta sig i  en av Dashls stolar inne på Emporia. Självklart hade de gjort Corona-anpassningar med munskydd, handsprit, avstånd mellan stolar/kunder och så vidare. Ser fram emot att fortsatt komma dit på behandlingar. Nedan ser ni bilder från min upplevelse på salongen. Så nöjd med resultatet!

Vill ni besöka Dashl Malmö får ni mer än gärna använda min kod MARIA20 när ni bokar så får ni 20% rabatt på valfri behandling. Ha en underbar start på veckan!

 

Bilder: Dashl Malmö 


 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 28 september, 2020 / 08:40

  Men du så fint det blev. Jag ska också gå på liknade med mina hemska bryn om någon vecka. Håller tummarna att det går göra något åt mina. På hösten måste man verkligen unna sig lite extra piff och fix. Ha en bra start på nya veckan.

  • Maria
   28 september, 2020 / 10:08

   Tack snälla! Åh lycka till! Helt rätt att unna dig lite extra piff ❤️

Kommentera


Söker du efter något?