Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Blus
Blus
Kofta
Pullover
Vit blus
Kappa
Skjorta
Klänning
Väska
T-shirt
T-shirt
Slingbacks
Skjorta
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Jeans
Byxor
Väska
Blus
T-shirt
Sneakers
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Kappa
Halsduk
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Väska
Slacks
Cardigan
Slipover
Klännning
Pullover
Kjol
Klänning
Bag
Pälsjacka
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Cape
Klänning
Kjol
Kappa
Knytblus
Basker
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Linne
Kjol
Väska
Tröja
Kavaj
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Pullover
Grå kavaj
Väst
Byxor
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Linne
Klänning
Skjorta
Kappa
Kappa
Väska
Klänning
Skinnkjol
Väska
Kappa
Byxor
Kjol
Kofta
Klänning
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Knytblus
Blus
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Kofta
6   60
49   317
39   364
38   425
36   398

Dashl Malmö – brow lift

Dashl Malmö – browlift

Hej fina. Nu har skönhetsföretaget Dashl öppnat i Malmö! De har ju tidigare funnits i Stockholm där de erbjudit skönhetsbehandlingar hemma eller på jobbet för alla som kanske inte har tid att gå på salong under de tider de har öppet. Så bra affärsidé tycker jag! Nu har de även börjat med beauty bars och det är en sådan de nu har öppnat inne på MQ på Emporia i Malmö.

 

Dashl Malmö – behandlingar

Dashl erbjuder flera olika behandlingar i sin beauty bar såsom browlift, lashlift och naglar. Jag besökte Dashl i Malmö förra lördagen för att göra brow lift för första gången. Det var verkligen spännande att komma till salongen och testa behandlingen. Hon som fixade mina bryn heter Elin och hon kändes verkligen hur trevlig och proffsig som helst.

Vad är då browlift? Det är en permanent formning av ögonbrynen så de lägger sig mer uppåt “av sig själv” så man slipper forma dem själv varje morgon t.ex. Det är riktigt trendigt nu och en sådan här behandling håller ungefär 4-10 veckor beroende på hur man sköter dem och vilken kvalitet man har på själva håret och huden. I denna behandling hos Dashl ingår även färgning och keratin.

Det kändes riktigt lyxigt att få sätta sig i  en av Dashls stolar inne på Emporia. Självklart hade de gjort Corona-anpassningar med munskydd, handsprit, avstånd mellan stolar/kunder och så vidare. Ser fram emot att fortsatt komma dit på behandlingar. Nedan ser ni bilder från min upplevelse på salongen. Så nöjd med resultatet!

Vill ni besöka Dashl Malmö får ni mer än gärna använda min kod MARIA20 när ni bokar så får ni 20% rabatt på valfri behandling. Ha en underbar start på veckan!

 

Bilder: Dashl Malmö 


 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 28 september, 2020 / 08:40

  Men du så fint det blev. Jag ska också gå på liknade med mina hemska bryn om någon vecka. Håller tummarna att det går göra något åt mina. På hösten måste man verkligen unna sig lite extra piff och fix. Ha en bra start på nya veckan.

  • Maria
   28 september, 2020 / 10:08

   Tack snälla! Åh lycka till! Helt rätt att unna dig lite extra piff ❤️

Kommentera


Söker du efter något?