Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Kofta
Kavaj
Blus
Slacks
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
Cape
Väska
Väska
Ankelboots
Linne
Väst
T-shirt
Klännning
Kofta
Klänning
Klänning
Halsduk
Kjol
Pullover
Linne
Kappa
Kavaj
Blus
Kofta
Väska
Knytblus
Satinkjol
Klänning
Blus
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Klännning
Kappa
Klänning
Kjol
Knytblus
Klänning
T-shirt
Väska
T-shirt
Sneakers
Väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Pullover
T-shirt
Skjorta
Tröja
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Knytblus
Väska
Cardigan
Klänning
Linne
Jeans
Skjorta
Kjol
Kofta
Slipover
T-shirt
Kjol
Slingbacks
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Pälsjacka
Kappa
Kavaj
Byxor
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Bag
Väska
Blus
Vit blus
T-shirt
Väska
Basker
Kappa
Pullover
Väska
Skjorta
Byxor
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Byxor
6   60
49   317
39   364
38   425
36   398

Fredagsmiddag med ostron och älgfilé

Hej fina. Hoppas ni fått en bra start på helgen. Igår blev det en heldag på kontoret och under eftermiddagen började det regna helt galet mycket. Har inte sett så mycket regn på hur länge som helst. Det regnade mycket även när jag gick hemåt vid halv fem. Svängde först in på Malmö Saluhall för att köpa ostron till kvällen. Vi hade planerat sedan länge att bjuda över Emil och Katy på middag. Äntligen fick vi till det :).

De gillar också mat och dryck så vi bjöd på ostron till förrätt och älgfilé till huvudrätt. Min pappa jagar ju så när jag är hemma i Hudik brukar jag försöka få med kött hem till Malmö. Senast fick jag en älgfilé som legat ett tag i frysen så det var ett jättebra tillfälle att äta den nu med Emil och Katy. Jag är ju lite bortskämd som växt upp med viltkött men nu när det inte är lika tillgängligt längre njuter jag verkligen varje gång jag får äta det.

Carl är ju en riktig mästerkock och gjorde en jättegod svampsås och hasselbackspotatis till. Mums! En mycket trevlig kväll :). Jag måste bli bättre på att ta bilder i sociala sammanhang men jag blir så inne i att umgås då så jag ofta glömmer 🙂 Idag tar jag det lugnt och Carl ska ha lagfest med sitt fotbollslag :).Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?