Annons: Shoppa min stil

Kappa
T-shirt
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Blus
Satinkjol
Klänning
Skjorta
Kofta
Slacks
Klännning
Basker
Kofta
Väska
Tröja
Blus
Pälsjacka
Kjol
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Väska
Sneakers
Väska
Skjorta
Halsduk
Blus
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Pullover
Kjol
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kjol
Kjol
Bag
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kostymbyxa
Linne
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Klännning
Kofta
Linne
Kjol
Klänning
Kappa
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Skjorta
Linne
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
T-shirt
Kappa
Pullover
Jeans
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Tröja
T-shirt
Kavaj
Boots
Stövel
Klänning
Cardigan
Väska
Grå kavaj
Kappa
Slipover
Knytblus
Byxor
Kavaj
Kofta
Väst
Väska
Tröja
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Skjorta
Ankelboots
Kofta
Skjorta
Klänning
Slingbacks
Cape
Byxor
Byxor
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Vit blus
Kappa
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Knytblus
Klänning
Pullover
Rosa kostymbyxor
37   224
65   445
30   395
33   384
23   298

Fredagsmiddag med ostron och älgfilé

Hej fina. Hoppas ni fått en bra start på helgen. Igår blev det en heldag på kontoret och under eftermiddagen började det regna helt galet mycket. Har inte sett så mycket regn på hur länge som helst. Det regnade mycket även när jag gick hemåt vid halv fem. Svängde först in på Malmö Saluhall för att köpa ostron till kvällen. Vi hade planerat sedan länge att bjuda över Emil och Katy på middag. Äntligen fick vi till det :).

De gillar också mat och dryck så vi bjöd på ostron till förrätt och älgfilé till huvudrätt. Min pappa jagar ju så när jag är hemma i Hudik brukar jag försöka få med kött hem till Malmö. Senast fick jag en älgfilé som legat ett tag i frysen så det var ett jättebra tillfälle att äta den nu med Emil och Katy. Jag är ju lite bortskämd som växt upp med viltkött men nu när det inte är lika tillgängligt längre njuter jag verkligen varje gång jag får äta det.

Carl är ju en riktig mästerkock och gjorde en jättegod svampsås och hasselbackspotatis till. Mums! En mycket trevlig kväll :). Jag måste bli bättre på att ta bilder i sociala sammanhang men jag blir så inne i att umgås då så jag ofta glömmer 🙂 Idag tar jag det lugnt och Carl ska ha lagfest med sitt fotbollslag :).Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?