Annons: Shoppa min stil

Tröja
Kjol
Linne
Klänning
Väska
Kappa
Cape
Kofta
Kofta
Linne
Slipover
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Boots
Halsduk
Skjorta
Kofta
Byxor
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Pälsjacka
Sneakers
T-shirt
Pullover
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Slacks
Pullover
Väska
Knytblus
Väska
Klänning
Stövel
Klänning
Väska
Blus
Kofta
Väst
Blus
Väska
Skjorta
Kjol
T-shirt
Väska
Bag
Kostymbyxa
Satinkjol
Byxor
Stickad klänning
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Kappa
Kavaj
Vit blus
Väska
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Väska
Väska
Klännning
Grå kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Cardigan
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
T-shirt
Linne
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Basker
Väska
Slingbacks
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
Kappa
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Pullover
Väska
Kofta
Tröja
Jeans
Byxor
Kofta
Klänning
Kofta
Kappa
Knytblus
Kavaj
Blus
Kappa
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Väska
T-shirt
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Manolo Blahnik
Väska
Pullover
Väska
Byxor
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klännning
Kofta
83   322
65   515
45   372
40   422
64   393

Fredagsmiddag med ostron och älgfilé

Hej fina. Hoppas ni fått en bra start på helgen. Igår blev det en heldag på kontoret och under eftermiddagen började det regna helt galet mycket. Har inte sett så mycket regn på hur länge som helst. Det regnade mycket även när jag gick hemåt vid halv fem. Svängde först in på Malmö Saluhall för att köpa ostron till kvällen. Vi hade planerat sedan länge att bjuda över Emil och Katy på middag. Äntligen fick vi till det :).

De gillar också mat och dryck så vi bjöd på ostron till förrätt och älgfilé till huvudrätt. Min pappa jagar ju så när jag är hemma i Hudik brukar jag försöka få med kött hem till Malmö. Senast fick jag en älgfilé som legat ett tag i frysen så det var ett jättebra tillfälle att äta den nu med Emil och Katy. Jag är ju lite bortskämd som växt upp med viltkött men nu när det inte är lika tillgängligt längre njuter jag verkligen varje gång jag får äta det.

Carl är ju en riktig mästerkock och gjorde en jättegod svampsås och hasselbackspotatis till. Mums! En mycket trevlig kväll :). Jag måste bli bättre på att ta bilder i sociala sammanhang men jag blir så inne i att umgås då så jag ofta glömmer 🙂 Idag tar jag det lugnt och Carl ska ha lagfest med sitt fotbollslag :).Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?