Annons: Shoppa min stil

Blus
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Blus
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
28   220
44   237
38   262
41   323
46   405

Fjärde bästa – min träning 24/9

Hej fina. Sedan jag började med PT har jag mest kört styrketräning / de passen hon förberett till mig. Men jag försöker springa en mil i veckan även om det inte riktigt blivit så de senaste veckorna. Igår kom jag i alla fall ut på en härlig tur. Jag tyckte själv att jag tog det rätt lugnt men det visade sig bli en rätt bra tid. Det är så mycket skönare att springa nu när det är lite svalare ute. Dock börjar det bli mörkt på kvällen så jag får kanske satsa på helglöpning snart.

Är väldigt nöjd med min tid 1.00.29 som då är min fjärde bästa någonsin :). Hoppas ni får en underbar fredag!

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?