Annons: Shoppa min stil

Väska
Byxor
Väska
Väska
Byxor
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kjol
Knytblus
Klänning
Kavaj
Blus
Klänning
Knytblus
Väska
Kofta
Stickad klänning
T-shirt
T-shirt
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kofta
Kavaj
Byxor
Kofta
Boots
Bag
Tröja
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Kappa
Kjol
Slingbacks
Kjol
Väska
Tröja
Väska
Pälsjacka
Skjorta
Skjorta
Väska
Slipover
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Väska
Halsduk
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kappa
Slacks
Kavaj
Linne
Kofta
Skjorta
Tröja
Klänning
Klännning
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
Klännning
Kjol
Pullover
Blus
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Skjorta
Pullover
Klänning
Kavaj
Linne
Kavaj
Klänning
Väst
Kofta
Pullover
Stövel
Vit blus
Linne
Byxor
T-shirt
Cape
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Blus
Manolo Blahnik
Basker
Klänning
Kofta
Pullover
Klänning
Kavaj
Skjorta
Jeans
Klänning
Skjortklänning
Väska
Kofta
Klänning
Sneakers
Kavaj
Ankelboots
36   299
67   365
41   390
20   303
76   469

After we Collided film

After we collided film

Hej fina. I tisdags hade jag och Anna bokat in en middag- och biodate. Vvi började kvällen med middag på Marie Antoinette. Den här gången åt vi ostron, Yorkshirepudding (jag fick specialvariant utan gluten) och råbiff. Så gott som alltid!

Vi hade bokat in oss på bio för att se filmen After We Collided rätt sent, 20.45. Jag visste inte riktigt vad jag förväntade mig av filmen men den var i alla fall något helt annat. Fick veta sedan att detta var en uppföljare så hade man sett den första delen hade man kanske förstått denna mer. Men denna liksom handlade inte riktigt om något.

 

After we collided – handling?

Eller ja, den “handlar” om ett par som inte alls mår bra i sin relation hade gjort slut men dras fortfarande till varandra. Tjejen har börjat få ordning på sitt liv med karriär och annat men dras fortfarande till den här stökiga killen. Hon träffar en trevlig kille på jobbet som verkar betydligt bättre för henne än hennes ex men så ska det ändå handla om hennes och exets relation, hur de inte kan vara utan varandra.

Men jag kände liksom att jag inte alls kunde heja på att dom skulle bli ett par igen då de inte alls verkade bra för varandra? Han hade varit otrogen och verkar allmänt dålig för henne. Men men, kanske man hade tyckt annorlunda om man sett första delen men denna får typ 1/5 av mig. Dock trevligt att gå på bio ändå!

 Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      24 september, 2020 / 22:10

      Det var det ?

Kommentera


Söker du efter något?