Annons: Shoppa min stil

Byxor
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väst
Väska
T-shirt
Knytblus
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Slingbacks
T-shirt
Kjol
Kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Kappa
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kavaj
Blus
Slacks
Kavaj
Väska
Kappa
Kofta
Tröja
Jeans
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Väska
Väska
Cape
T-shirt
Väska
Kofta
Basker
Satinkjol
Linne
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Skinnkjol
Kjol
Klänning
Byxor
Rosa kostymbyxor
Klänning
Pälsjacka
Blus
Linne
Kostymbyxa
Skjorta
Pullover
Knytblus
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Pullover
Klännning
Blus
Väska
Väska
Knytblus
Väska
Kavaj
Sneakers
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Vit blus
Kofta
Halsduk
Väska
Slipover
Pullover
Linne
Klännning
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Bag
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Byxor
Kofta
Klänning
Skjorta
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Blus
16   247
37   382
61   459
39   383
38   432

After we Collided film

After we collided film

Hej fina. I tisdags hade jag och Anna bokat in en middag- och biodate. Vvi började kvällen med middag på Marie Antoinette. Den här gången åt vi ostron, Yorkshirepudding (jag fick specialvariant utan gluten) och råbiff. Så gott som alltid!

Vi hade bokat in oss på bio för att se filmen After We Collided rätt sent, 20.45. Jag visste inte riktigt vad jag förväntade mig av filmen men den var i alla fall något helt annat. Fick veta sedan att detta var en uppföljare så hade man sett den första delen hade man kanske förstått denna mer. Men denna liksom handlade inte riktigt om något.

 

After we collided – handling?

Eller ja, den “handlar” om ett par som inte alls mår bra i sin relation hade gjort slut men dras fortfarande till varandra. Tjejen har börjat få ordning på sitt liv med karriär och annat men dras fortfarande till den här stökiga killen. Hon träffar en trevlig kille på jobbet som verkar betydligt bättre för henne än hennes ex men så ska det ändå handla om hennes och exets relation, hur de inte kan vara utan varandra.

Men jag kände liksom att jag inte alls kunde heja på att dom skulle bli ett par igen då de inte alls verkade bra för varandra? Han hade varit otrogen och verkar allmänt dålig för henne. Men men, kanske man hade tyckt annorlunda om man sett första delen men denna får typ 1/5 av mig. Dock trevligt att gå på bio ändå!

 Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      24 september, 2020 / 22:10

      Det var det 😍

Kommentera


Söker du efter något?