Annons: Shoppa min stil

Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kjol
Klänning
Gucciskärp
9   44
44   156
38   230
41   319
46   401

Presentation på jobbet

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Idag har vi stormöte på jobbet och jag och min kollega ska prata lite om vår digitala marknadsföring. Jag är alltid nervös inför sådant här. Spelar ingen roll hur mycket man övar, när man väl står/sitter där kommer nervositeten. Nu kör vi digitalt möte med livestudio och ”morgonsoffa”-style så lite annorlunda. Man slipper titta på en stor publik men samtidigt har man kameror och ljudanläggning framför sig som också kan kännas lite speciellt.

Önska mig lycka till! Efter stormötet blir det jobb hemifrån under eftermiddagen. Ikväll ska jag och Carl ha lite date night här hemma. Ha en underbar onsdag!

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      24 september, 2020 / 22:10

      Mycket mysigt 🙂

Kommentera


Söker du efter något?