Annons: Shoppa min stil

Linne
Linne
Skinnkjol
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
Slingbacks
Byxor
Basker
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Pullover
Kjol
Klännning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kappa
T-shirt
Kostymbyxa
Ankelboots
Klänning
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Cape
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Slipover
Byxor
Kavaj
Kofta
Slacks
Halsduk
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Manolo Blahnik
Kappa
Byxor
Blus
Kofta
Bag
Väska
Väst
Knytblus
Klänning
Knytblus
Väska
Kofta
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Pälsjacka
Skjorta
Knytblus
Kjol
Kappa
Sneakers
Tröja
Stövel
Grå kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Tröja
Skjorta
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Skjortklänning
Väska
Satinkjol
T-shirt
Kjol
Vit blus
Pullover
Väska
Boots
Klänning
Byxor
Klänning
Tröja
Linne
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kappa
Jeans
Kappa
Skjorta
Cardigan
Stickad klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Kjol
Skjorta
Kjol
Blus
Klänning
Blus
Väska
Kavaj
25   230
67   345
41   386
20   301
76   466

Skinnkjol outfits

Skinnkjol outfits

Hej fina. Ett plagg jag börjat gilla är skinnkjol. Jag äger en svart pennkjol i fuskskinn och en vit lång skinnkjol som har lite mer vidd. Min svarta köpte jag i Gdansk i butiken Reserved och den vita kommer från danska designermärket Love Copenhagen. Den svarta skinnkjolen upplever jag som väldigt enkel att styla och jag har haft flera outfits med den, både under sommar och kallare årstider. Jag har bland annat haft den med spetslinne, skjorta och stickad tröja vid olika tillfällen.

De vita skinnkjolen är ganska ny så den har jag bara hunnit använda en gång. Det är ju verkligen ett speciellt plagg. När jag bar den för någon månad sedan stylade jag den väldigt enkelt med svart topp och klackskor från samarbetet H&M x Lanvin. De kunde också vara snygg med till exempel spetslinne och stickat.

Nedan ser ni bilder på hur jag stylat mina två skinnkjolar. Äger ni någon skinnkjol? Vilken typ av överdel bär helst till?

 

Bilder: Skinnkjol outfits

1. Vit skinnkjol
Vit skinnkjol från Love Copenhagen. Här bär jag den med svart ribbstickad topp från Uniqlo, högklackade skor från samarbetet H&M x Lanvin, svart väska från Mulberry och svarta solglasögon från Gucci.

skinnkjol outfits
vit skinnkjol

 

2. Svart skinnkjol
Denna svarta skinnkjol kommer från Reserved. På bild 1 är det lite kyligare ute och jag bär den med vit skjorta från Na-kd, svarta strumpbyxor, svart väska från Mulberry, solglasögon från Gucci och skor från H&M. På andra bilden är det högsommar och där har jag stylat den med ett leopardmönstrat spetslinne från samarbetet Gina Tricot x Anine Bing.

skinnkjol styling
leoparmönstrat linne styling

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      22 september, 2020 / 15:06

      Visst är det:)

Kommentera


Söker du efter något?