Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Kappa
Vit blus
T-shirt
Klänning
Basker
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Ankelboots
Väska
Blus
Kjol
Kavaj
Linne
Väska
Cape
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Slipover
Stövel
Linne
Klänning
Tröja
Pullover
Linne med spets
Kappa
Skinnkjol
Byxor
Kjol
Cardigan
Kavaj
Väska
Väst
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Svarta jeans
Kjol
Klännning
Kjol
Slacks
Klänning
Väska
Klänning
Jeans
Kofta
Skjorta
Plisserad kjol
Klänning
Blus
T-shirt
Pullover
Kappa
T-shirt
Cardigan
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Grå kavaj
Jeansjacka
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Byxor
Knytblus
Skjorta
Klänning
Väska
Plisserad kjol
Blus
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Sandaler
Skjorta
Satinkjol
Kofta
Knytblus
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Byxor
T-shirt
Skjorta
Väska
Bag
Kappa
Kofta
Väska
Kjol
Kjol
Kofta
Kavaj
Kofta
Kappa
Grön klänning
Pullover
Tröja
Väska
Klännning
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Skjortklänning
Knytblus
Blå klänning
Pullover
Kavaj
Sneakers
Tröja
Klänning
Boots
Linne
Kjol
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Satinkjol
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Kappa
T-shirt
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Halsduk
T-shirt
Klänning
Byxor
Slingbacks
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Skinnkjol outfits

Skinnkjol outfits

Hej fina. Ett plagg jag börjat gilla är skinnkjol. Jag äger en svart pennkjol i fuskskinn och en vit lång skinnkjol som har lite mer vidd. Min svarta köpte jag i Gdansk i butiken Reserved och den vita kommer från danska designermärket Love Copenhagen. Den svarta skinnkjolen upplever jag som väldigt enkel att styla och jag har haft flera outfits med den, både under sommar och kallare årstider. Jag har bland annat haft den med spetslinne, skjorta och stickad tröja vid olika tillfällen.

De vita skinnkjolen är ganska ny så den har jag bara hunnit använda en gång. Det är ju verkligen ett speciellt plagg. När jag bar den för någon månad sedan stylade jag den väldigt enkelt med svart topp och klackskor från samarbetet H&M x Lanvin. De kunde också vara snygg med till exempel spetslinne och stickat.

Nedan ser ni bilder på hur jag stylat mina två skinnkjolar. Äger ni någon skinnkjol? Vilken typ av överdel bär helst till?

 

Bilder: Skinnkjol outfits

1. Vit skinnkjol
Vit skinnkjol från Love Copenhagen. Här bär jag den med svart ribbstickad topp från Uniqlo, högklackade skor från samarbetet H&M x Lanvin, svart väska från Mulberry och svarta solglasögon från Gucci.

skinnkjol outfits
vit skinnkjol

 

2. Svart skinnkjol
Denna svarta skinnkjol kommer från Reserved. På bild 1 är det lite kyligare ute och jag bär den med vit skjorta från Na-kd, svarta strumpbyxor, svart väska från Mulberry, solglasögon från Gucci och skor från H&M. På andra bilden är det högsommar och där har jag stylat den med ett leopardmönstrat spetslinne från samarbetet Gina Tricot x Anine Bing.

skinnkjol styling
leoparmönstrat linne styling

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      22 september, 2020 / 15:06

      Visst är det:)

Kommentera


Söker du efter något?