Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Stövel
Väska
Klänning
Vit blus
Väst
Kofta
Pullover
T-shirt
Klänning
Klänning
Boots
Basker
Skjorta
Ankelboots
Kappa
Kappa
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Moschino väska
Grå kavaj
Kofta
Slacks
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Kappa
Knytblus
Kofta
Cape
Pullover
Halsduk
Kjol
Väska
Blus
Kofta
Byxor
T-shirt
Jeans
Byxor
Slingbacks
Kofta
Kjol
Väska
Väska
Jacka
Tröja
Kavaj
Kofta
Väska
Pullover
Skinnkjol
Klänning
Kjol
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kofta
Jacka
Skjorta
Blus
Linne
Knytblus
Tory Burch
Väska
Väska
Väska
Skjortklänning
T-shirt
Byxor
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Stickad klänning
Kofta
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Tröja
Kjol
Klänning
Kavaj
Klännning
Satinkjol
Väska
Halsduk
T-shirt
Steamer
Kavaj
Kofta
Ganni diadem
Bag
Väska
Linne
Väska
Väska
Louis Vuitton väska
Väska
Stenströms cardigan
Kofta
Kavaj
Kånken
Blus
Spegel
Slipover
Klänning
Skjorta
Kostymbyxa
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Pullover
Kavaj
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kjol
Skjorta
Kappa
örhängen
Tröja
Kavaj
Sneakers
Cardigan
Väska
Byxor
Kavaj
Kappa
Kjol
Kavaj
Blus
Klännning
Klänning
Väska
21   166
55   377
69   476
75   531
55   501

Skinnkjol outfits

Skinnkjol outfits

Hej fina. Ett plagg jag börjat gilla är skinnkjol. Jag äger en svart pennkjol i fuskskinn och en vit lång skinnkjol som har lite mer vidd. Min svarta köpte jag i Gdansk i butiken Reserved och den vita kommer från danska designermärket Love Copenhagen. Den svarta skinnkjolen upplever jag som väldigt enkel att styla och jag har haft flera outfits med den, både under sommar och kallare årstider. Jag har bland annat haft den med spetslinne, skjorta och stickad tröja vid olika tillfällen.

De vita skinnkjolen är ganska ny så den har jag bara hunnit använda en gång. Det är ju verkligen ett speciellt plagg. När jag bar den för någon månad sedan stylade jag den väldigt enkelt med svart topp och klackskor från samarbetet H&M x Lanvin. De kunde också vara snygg med till exempel spetslinne och stickat.

Nedan ser ni bilder på hur jag stylat mina två skinnkjolar. Äger ni någon skinnkjol? Vilken typ av överdel bär helst till?

 

Bilder: Skinnkjol outfits

1. Vit skinnkjol
Vit skinnkjol från Love Copenhagen. Här bär jag den med svart ribbstickad topp från Uniqlo, högklackade skor från samarbetet H&M x Lanvin, svart väska från Mulberry och svarta solglasögon från Gucci.

skinnkjol outfits
vit skinnkjol

 

2. Svart skinnkjol
Denna svarta skinnkjol kommer från Reserved. På bild 1 är det lite kyligare ute och jag bär den med vit skjorta från Na-kd, svarta strumpbyxor, svart väska från Mulberry, solglasögon från Gucci och skor från H&M. På andra bilden är det högsommar och där har jag stylat den med ett leopardmönstrat spetslinne från samarbetet Gina Tricot x Anine Bing.

skinnkjol styling
leoparmönstrat linne styling

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      22 september, 2020 / 15:06

      Visst är det:)

Kommentera


Söker du efter något?