Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Klännning
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Pälsjacka
Vit blus
Kappa
Väska
Kofta
Pullover
Blus
Klänning
Kofta
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Linne
Kappa
T-shirt
Byxor
Kappa
Blus
Väska
Kjol
Kappa
Skjorta
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Cape
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Blus
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Skjorta
Kofta
Väska
Knytblus
Slingbacks
Väska
Klänning
Byxor
Knytblus
Väska
Väska
Slacks
Slipover
Sneakers
Klännning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Basker
T-shirt
Tröja
T-shirt
Kavaj
Linne
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
Kappa
Kavaj
Pullover
Skjorta
Knytblus
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Jeans
Kjol
Kjol
Bag
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Pullover
Väska
Skjortklänning
Ankelboots
T-shirt
Blus
Väska
Väska
Väska
Kjol
Väst
Klänning
Stickad klänning
Väska
Cardigan
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Pullover
Byxor
Linne
Klänning
40   273
37   361
38   411
61   468
39   390

Skinnkjol outfits

Skinnkjol outfits

Hej fina. Ett plagg jag börjat gilla är skinnkjol. Jag äger en svart pennkjol i fuskskinn och en vit lång skinnkjol som har lite mer vidd. Min svarta köpte jag i Gdansk i butiken Reserved och den vita kommer från danska designermärket Love Copenhagen. Den svarta skinnkjolen upplever jag som väldigt enkel att styla och jag har haft flera outfits med den, både under sommar och kallare årstider. Jag har bland annat haft den med spetslinne, skjorta och stickad tröja vid olika tillfällen.

De vita skinnkjolen är ganska ny så den har jag bara hunnit använda en gång. Det är ju verkligen ett speciellt plagg. När jag bar den för någon månad sedan stylade jag den väldigt enkelt med svart topp och klackskor från samarbetet H&M x Lanvin. De kunde också vara snygg med till exempel spetslinne och stickat.

Nedan ser ni bilder på hur jag stylat mina två skinnkjolar. Äger ni någon skinnkjol? Vilken typ av överdel bär helst till?

 

Bilder: Skinnkjol outfits

1. Vit skinnkjol
Vit skinnkjol från Love Copenhagen. Här bär jag den med svart ribbstickad topp från Uniqlo, högklackade skor från samarbetet H&M x Lanvin, svart väska från Mulberry och svarta solglasögon från Gucci.

skinnkjol outfits
vit skinnkjol

 

2. Svart skinnkjol
Denna svarta skinnkjol kommer från Reserved. På bild 1 är det lite kyligare ute och jag bär den med vit skjorta från Na-kd, svarta strumpbyxor, svart väska från Mulberry, solglasögon från Gucci och skor från H&M. På andra bilden är det högsommar och där har jag stylat den med ett leopardmönstrat spetslinne från samarbetet Gina Tricot x Anine Bing.

skinnkjol styling
leoparmönstrat linne styling

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      22 september, 2020 / 15:06

      Visst är det:)

Kommentera


Söker du efter något?