Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Linne
Väska
T-shirt
Pullover
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Byxor
Vit blus
Tröja
Skjorta
Halsduk
Kavaj
Satinkjol
Väska
Linne
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Kappa
Kofta
Slipover
Blus
T-shirt
Manolo Blahnik
Kofta
Skjorta
Kofta
Jeans
Kappa
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Tröja
Kofta
Blus
T-shirt
Tröja
Klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Kavaj
Kavaj
Väska
Cape
Klänning
Kjol
Boots
Kofta
Knytblus
Kappa
Kappa
Pullover
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Byxor
Linne
Slacks
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Sneakers
Kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Slingbacks
Stickad klänning
Väska
Pälsjacka
Klännning
Kavaj
Klännning
Väska
Väst
Knytblus
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Ankelboots
T-shirt
T-shirt
Väska
Kjol
Väska
Kjol
Kofta
Stövel
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
T-shirt
Byxor
Klänning
Skjorta
Kjol
Basker
Kavaj
Kappa
Kjol
Cardigan
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Bag
Kofta
Väska
Skjorta
Grå kavaj
Blus
53   314
67   369
42   393
20   304
76   470

Tisdagsmiddag på Kasai Malmö

Hej fina. Jag har så mycket att skriva om här känner jag så jag ligger lite efter. I tisdags träffade jag en tjej som heter Maria som jag nyligen lärt känna genom en modegrupp på Facebook. Vi åt middag på Kasai Malmö som har god asian fusion-mat. Vi beställde in Omakase 1 menyn där man verkligen får mycket mat. Jag fick även goda glutenfria varianter på rätterna. Det var många rätter med rå fisk, sushi, biff med mera. En salig mix egentligen men med de där asiatiska smakerna som ju är supergoda. Trevlig kväll!

Det har verkligen börjat vara mörkt på morgnarna och kvällarna nu. Hösten är här på riktigt. Det känns alltid kallt på morgnarna men hittar man lä under soltimmarna kan det kännas riktigt varmt. Jag har insett att jag inte äger någon optimal svart höstjacka som passar till allt. Den jag använder nu känns egentligen för tunn och mina lite tjockare jackor är förr varma än så länge.

Idag blir det kontoret och ikväll ska jag vara med Carl. Vi har inte hunnit umgås så mycket den här veckan förutom sent i onsdags då vi båda varit iväg på olika grejer. Det får vi ta igen ikväll :). I helge ska vi också iväg på olika håll.

Ha en underbar fredag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?