Annons: Shoppa min stil

Kofta
Tröja
Halsduk
Pullover
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Jeans
Blus
Kavaj
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Kofta
Pullover
Kappa
Blus
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Ankelboots
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Knytblus
Väst
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
T-shirt
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Basker
Väska
Klänning
Jacka
Kofta
Byxor
Kavaj
Linne
Kavaj
Kappa
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Väska
Klänning
Skinnkjol
Grå kavaj
Klännning
Klänning
Stickad klänning
Väska
Klännning
Cape
Väska
Väska
Skjorta
T-shirt
Byxor
Blus
Väska
Skjorta
Blus
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Sneakers
Klänning
Kavaj
Vit blus
Klänning
Slipover
Bag
Kostymbyxa
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Byxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Tröja
Kofta
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Kjol
Kjol
Kjol
Klänning
Kofta
Slingbacks
Cardigan
Linne
Pullover
Slacks
Väska
Knytblus
32   308
45   410
40   400
45   446
37   410

Tisdagsmiddag på Kasai Malmö

Hej fina. Jag har så mycket att skriva om här känner jag så jag ligger lite efter. I tisdags träffade jag en tjej som heter Maria som jag nyligen lärt känna genom en modegrupp på Facebook. Vi åt middag på Kasai Malmö som har god asian fusion-mat. Vi beställde in Omakase 1 menyn där man verkligen får mycket mat. Jag fick även goda glutenfria varianter på rätterna. Det var många rätter med rå fisk, sushi, biff med mera. En salig mix egentligen men med de där asiatiska smakerna som ju är supergoda. Trevlig kväll!

Det har verkligen börjat vara mörkt på morgnarna och kvällarna nu. Hösten är här på riktigt. Det känns alltid kallt på morgnarna men hittar man lä under soltimmarna kan det kännas riktigt varmt. Jag har insett att jag inte äger någon optimal svart höstjacka som passar till allt. Den jag använder nu känns egentligen för tunn och mina lite tjockare jackor är förr varma än så länge.

Idag blir det kontoret och ikväll ska jag vara med Carl. Vi har inte hunnit umgås så mycket den här veckan förutom sent i onsdags då vi båda varit iväg på olika grejer. Det får vi ta igen ikväll :). I helge ska vi också iväg på olika håll.

Ha en underbar fredag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?