Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Skjorta
Kjol
Pullover
Byxor
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Tröja
Kavaj
Linne
Klänning
Kofta
Linne
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Kofta
Blus
Satinkjol
Klänning
Kofta
Slingbacks
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Slipover
Kjol
Knytblus
Kjol
Ankelboots
Väska
Väska
T-shirt
T-shirt
Byxor
Kjol
Skinnkjol
Blus
Klännning
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Cape
Manolo Blahnik
Tröja
Klänning
Kofta
Cardigan
Slacks
Klänning
Byxor
Klännning
Linne
Kavaj
Kofta
Pullover
Blus
Kavaj
Stövel
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Skjortklänning
Väst
Väska
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
Tröja
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Boots
Kostymbyxa
Väska
Vit blus
Väska
Skjorta
Kofta
Byxor
Väska
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Kjol
Kappa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
Knytblus
Väska
T-shirt
Pälsjacka
Väska
Basker
Kjol
Knytblus
Sneakers
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Kappa
Skjorta
Pullover
Bag
Halsduk
Jeans
Kavaj
Kavaj
Pullover
Väska
Skjorta
118   224
67   331
42   337
66   459
30   403

Starkare än jag tror? Min träning 14 och 17 september

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Det går framåt för min träning känns det som. I måndags bestämde jag mig för att springa en mil då det inte hanns med förra veckan. Det var riktigt skönt väder så jag valde att hålla ett något lägre tempo och köra ett “njutarpass”. Det var riktigt härligt och det blev en helt okej tid också, milen på 1.02.05.

Och igår träffade jag min PT Zara i Pildammsparken för vårt andra träningspass tillsammans. Den här gången fick jag prova flera nya övningar, med mer fokus på att få upp puls. Det var rejält svettigt men övningarna kändes ändå väldigt bra. Jag blev så glad när hon sa att jag gör övningarna bra och snabbt och att jag är starkare än jag tror.

Jag fick testa en ny variant av plankan med lite mer fokus på rörelse, lära mig göra utfall på rätt sätt och göra en massa pulshöjande övningar. Jag kände att jag faktiskt tycker att det är roligt med styrketräning. Det känns i kroppen idag kan jag säga och värst blir det nog imorgon, men det känns så bra att vara igång.

Idag blir det jobb på kontoret och då Carl ska iväg ikväll tänkte jag passa på att jobba lite med mitt företag då. Ha en fin torsdag fina ni!

Bilder från senaste träningspassen nedan. Träningskläder från Stronger.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?