Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kofta
Rosa kostymbyxor
Skinnkjol
Skjorta
Plisserad kjol
Kavaj
Väska
Boots
Klänning
Klänning
Kavaj
Halsduk
Knytblus
T-shirt
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Kostymbyxa
Skjorta
Kavaj
Cape
Kofta
Manolo Blahnik
Skjorta
Jeansjacka
Kofta
Väska
Vit blus
Kjol
Blus
Väska
Grön klänning
Pälsjacka
Väska
Kjol
Plisserad kjol
Väska
Väska
Cardigan
Kofta
Bag
Kappa
Väst
Pullover
Klänning
Knytblus
Byxor
Skjorta
Kofta
Basker
Tröja
Kjol
Väska
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Satinkjol
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Knytblus
Tröja
Blå klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Linne
Byxor
Kofta
Sandaler
Slacks
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Linne
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
Pullover
Sneakers
Stövel
Klänning
Slingbacks
Väska
Kappa
Skjorta
Linne
Väska
Klänning
Klänning
Blus
Tröja
Kjol
Klänning
Väska
Stickad klänning
Klännning
Kjol
Väska
Kappa
Kavaj
T-shirt
Cardigan
Kjol
Kofta
T-shirt
Klännning
Pullover
Väska
Satinkjol
Kofta
Byxor
Byxor
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kavaj
Blus
Klänning
Kappa
Linne med spets
Slipover
Klänning
Klänning
Klänning
Pullover
Jeans
Grå kavaj
Svarta jeans
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Starkare än jag tror? Min träning 14 och 17 september

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Det går framåt för min träning känns det som. I måndags bestämde jag mig för att springa en mil då det inte hanns med förra veckan. Det var riktigt skönt väder så jag valde att hålla ett något lägre tempo och köra ett “njutarpass”. Det var riktigt härligt och det blev en helt okej tid också, milen på 1.02.05.

Och igår träffade jag min PT Zara i Pildammsparken för vårt andra träningspass tillsammans. Den här gången fick jag prova flera nya övningar, med mer fokus på att få upp puls. Det var rejält svettigt men övningarna kändes ändå väldigt bra. Jag blev så glad när hon sa att jag gör övningarna bra och snabbt och att jag är starkare än jag tror.

Jag fick testa en ny variant av plankan med lite mer fokus på rörelse, lära mig göra utfall på rätt sätt och göra en massa pulshöjande övningar. Jag kände att jag faktiskt tycker att det är roligt med styrketräning. Det känns i kroppen idag kan jag säga och värst blir det nog imorgon, men det känns så bra att vara igång.

Idag blir det jobb på kontoret och då Carl ska iväg ikväll tänkte jag passa på att jobba lite med mitt företag då. Ha en fin torsdag fina ni!

Bilder från senaste träningspassen nedan. Träningskläder från Stronger.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?