Annons: Shoppa min stil

Linne
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Pullover
Skjorta
Klänning
Cape
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kofta
Vit blus
Klänning
Byxor
Pullover
Kavaj
Kappa
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Klänning
Väst
Stövel
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kappa
Kjol
Väska
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Jacka
Skjorta
Klännning
Jeans
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Grå kavaj
Kofta
Byxor
Blus
Rosa kostymbyxor
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Pullover
Bag
Linne
Väska
Byxor
Byxor
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
Basker
Kjol
Tröja
Väska
Blus
Väska
Slacks
Väska
Klänning
Klänning
Tröja
Väska
Skjorta
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Klänning
Halsduk
Väska
T-shirt
Ankelboots
Kofta
Knytblus
Klännning
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Blus
Blus
Tröja
T-shirt
T-shirt
Väska
Stickad klänning
Slipover
Slingbacks
Kavaj
Knytblus
Sneakers
Pullover
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Kappa
T-shirt
Linne
Kappa
Satinkjol
Skjorta
Pälsjacka
Kofta
Cardigan
Skjorta
Kofta
21   324
43   398
51   450
38   399
30   408

Starkare än jag tror? Min träning 14 och 17 september

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Det går framåt för min träning känns det som. I måndags bestämde jag mig för att springa en mil då det inte hanns med förra veckan. Det var riktigt skönt väder så jag valde att hålla ett något lägre tempo och köra ett “njutarpass”. Det var riktigt härligt och det blev en helt okej tid också, milen på 1.02.05.

Och igår träffade jag min PT Zara i Pildammsparken för vårt andra träningspass tillsammans. Den här gången fick jag prova flera nya övningar, med mer fokus på att få upp puls. Det var rejält svettigt men övningarna kändes ändå väldigt bra. Jag blev så glad när hon sa att jag gör övningarna bra och snabbt och att jag är starkare än jag tror.

Jag fick testa en ny variant av plankan med lite mer fokus på rörelse, lära mig göra utfall på rätt sätt och göra en massa pulshöjande övningar. Jag kände att jag faktiskt tycker att det är roligt med styrketräning. Det känns i kroppen idag kan jag säga och värst blir det nog imorgon, men det känns så bra att vara igång.

Idag blir det jobb på kontoret och då Carl ska iväg ikväll tänkte jag passa på att jobba lite med mitt företag då. Ha en fin torsdag fina ni!

Bilder från senaste träningspassen nedan. Träningskläder från Stronger.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?