Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kofta
Skjortklänning
T-shirt
Knytblus
Väska
Skjorta
Byxor
Kjol
Klänning
Väska
Kjol
Skjorta
Väska
Väska
Stickad klänning
Knytblus
Kavaj
Byxor
Knytblus
T-shirt
Kjol
Kavaj
Väst
Kavaj
Kavaj
Blus
Bag
Skjorta
Blus
Väska
Kofta
Väska
Väska
Tröja
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Blus
Kofta
Kjol
T-shirt
Sneakers
Vit blus
Kavaj
Kjol
T-shirt
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Basker
Cape
Skjorta
Väska
Skinnkjol
Cardigan
Jeans
T-shirt
Linne
Kappa
Tröja
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Pullover
Kofta
Kavaj
Tröja
Halsduk
Väska
Kostymbyxa
Skjorta
Väska
Linne
Klänning
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Pullover
Slingbacks
Klänning
Klännning
Slipover
Kjol
Slacks
Skjorta
Grå kavaj
Ankelboots
Kappa
Kofta
Väska
Pullover
Pullover
Klänning
Manolo Blahnik
Kavaj
Kofta
Kofta
Boots
Kappa
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Byxor
Stövel
Byxor
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Kjol
Kofta
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Klännning
Kavaj
21   171
97   289
67   404
89   461
66   583

Starkare än jag tror? Min träning 14 och 17 september

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Det går framåt för min träning känns det som. I måndags bestämde jag mig för att springa en mil då det inte hanns med förra veckan. Det var riktigt skönt väder så jag valde att hålla ett något lägre tempo och köra ett “njutarpass”. Det var riktigt härligt och det blev en helt okej tid också, milen på 1.02.05.

Och igår träffade jag min PT Zara i Pildammsparken för vårt andra träningspass tillsammans. Den här gången fick jag prova flera nya övningar, med mer fokus på att få upp puls. Det var rejält svettigt men övningarna kändes ändå väldigt bra. Jag blev så glad när hon sa att jag gör övningarna bra och snabbt och att jag är starkare än jag tror.

Jag fick testa en ny variant av plankan med lite mer fokus på rörelse, lära mig göra utfall på rätt sätt och göra en massa pulshöjande övningar. Jag kände att jag faktiskt tycker att det är roligt med styrketräning. Det känns i kroppen idag kan jag säga och värst blir det nog imorgon, men det känns så bra att vara igång.

Idag blir det jobb på kontoret och då Carl ska iväg ikväll tänkte jag passa på att jobba lite med mitt företag då. Ha en fin torsdag fina ni!

Bilder från senaste träningspassen nedan. Träningskläder från Stronger.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?