Annons: Shoppa min stil

Kavaj
T-shirt
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Pullover
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Kappa
Kofta
Kjol
Satinkjol
Kostymbyxa
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Blus
Kofta
Kavaj
örhängen
Blus
Tröja
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Blus
Klänning
Väska
Kappa
Linne
Väst
Slipover
Klännning
Kjol
Jacka
Pullover
T-shirt
Jacka
Klänning
Halsduk
Klänning
Kofta
Kjol
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Basker
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Cape
Klänning
Boots
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Tröja
Pullover
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Byxor
Stövel
Väska
Kofta
Knytblus
Kofta
Knytblus
Bag
Skjortklänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Pullover
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Slacks
Väska
Skjorta
Slingbacks
Sneakers
Väska
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
Knytblus
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Linne
Skjorta
Klänning
Kofta
Blus
Kofta
Väska
Pälsjacka
Tröja
Klännning
Linne
Kjol
Skjorta
Väska
Skjorta
Klänning
Jeans
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Kappa
Skjorta
Klänning
Väska
Vit blus
Väska
Kjol
T-shirt
Halsduk
Kappa
38   324
43   404
49   377
55   510
24   470

Min fredag med läkarbesök och AW

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag tänkte berätta lite om min fredag som inte hunnits med här i bloggen. Jag jobbade på kontoret på förmiddagen och efter lunch gick jag och träffade min läkare. Mina värden var lite väl dåliga nu så vi måste justera min levaxindos ytterligare. Alltså det är absolut inget farligt men på lång sikt finns det risk för hjärtproblem bland annat så man vill ju få rätt på det.

På eftermiddagen jobbade jag hemifrån och sedan mötte jag upp Charlotta på Lilla Torg för en AW. Det var ett tag sedan sist så det var mycket trevligt! Sedan joinade jag även Carl och Eriks AW i Saluhallen där vi käkade pizza. Mums! De har jättegod glutenfri pizza där, rekommenderas verkligen.

Idag blir det jobb på kontoret och sedan ska jag träffa Maria på Kasai för middag. Ska bli trevligt! Ha en underbar dag!

Följ:

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   16 september, 2020 / 18:58

   Verkligen 🙂

Kommentera


Söker du efter något?