Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Tröja
Boots
Kjol
Skjorta
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Väska
Cape
Svarta jeans
Stövel
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Väst
Kofta
Blå klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Halsduk
Kjol
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Bag
Klänning
Kjol
Väska
Kofta
Sneakers
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
T-shirt
Blus
Klänning
Kavaj
Blus
Väska
Grön klänning
Kjol
T-shirt
Pullover
Kappa
Kofta
Klänning
Knytblus
Väska
Byxor
Väska
Slacks
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Byxor
Skjorta
Tröja
Skjorta
Kjol
Skjortklänning
Skjorta
Klännning
Slingbacks
Jeans
Kjol
Väska
Cardigan
Blus
T-shirt
Klännning
Klänning
Sandaler
Kappa
Kappa
Knytblus
Cardigan
Skjorta
Basker
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Jeansjacka
Kavaj
Linne med spets
Manolo Blahnik
Pullover
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Vit blus
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Knytblus
Linne
Väska
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Klänning
Slipover
Byxor
Satinkjol
Kappa
Linne
Kappa
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Linne
T-shirt
Tröja
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Skinnkjol
Byxor
Pullover
Pullover
Väska
T-shirt
Kavaj
37   230
44   277
68   426
46   356
26   317

Min fredag med läkarbesök och AW

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag tänkte berätta lite om min fredag som inte hunnits med här i bloggen. Jag jobbade på kontoret på förmiddagen och efter lunch gick jag och träffade min läkare. Mina värden var lite väl dåliga nu så vi måste justera min levaxindos ytterligare. Alltså det är absolut inget farligt men på lång sikt finns det risk för hjärtproblem bland annat så man vill ju få rätt på det.

På eftermiddagen jobbade jag hemifrån och sedan mötte jag upp Charlotta på Lilla Torg för en AW. Det var ett tag sedan sist så det var mycket trevligt! Sedan joinade jag även Carl och Eriks AW i Saluhallen där vi käkade pizza. Mums! De har jättegod glutenfri pizza där, rekommenderas verkligen.

Idag blir det jobb på kontoret och sedan ska jag träffa Maria på Kasai för middag. Ska bli trevligt! Ha en underbar dag!

Följ:

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   16 september, 2020 / 18:58

   Verkligen 🙂

Kommentera


Söker du efter något?