Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Cape
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Tröja
T-shirt
Väska
Blus
Klänning
T-shirt
T-shirt
Klännning
T-shirt
Knytblus
Kappa
Kavaj
Byxor
Klänning
Skjortklänning
Väska
Ankelboots
Klänning
Kjol
Kofta
Blus
Väska
Bag
Kavaj
Kofta
Kappa
Kofta
Väska
Slipover
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Kjol
Stickad klänning
Tröja
Kavaj
Väska
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Kofta
Klänning
Blus
Väska
Satinkjol
Kofta
Pullover
Cardigan
Byxor
Väst
Väska
Vit blus
Skjorta
Kofta
Klännning
Väska
Boots
Väska
Halsduk
Kappa
Basker
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Skinnkjol
T-shirt
Pullover
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Byxor
Klänning
Kappa
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Jeans
Kavaj
Slacks
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Linne
Väska
Kofta
Grå kavaj
Väska
Väska
Tröja
Linne
Skjorta
Linne
Klänning
Kofta
Kofta
Byxor
Pullover
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Slingbacks
Knytblus
Kjol
Pullover
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Stövel
Manolo Blahnik
Pälsjacka
Väska
Sneakers
Kavaj
8   15
60   322
112   368
70   458
91   482

Min fredag med läkarbesök och AW

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag tänkte berätta lite om min fredag som inte hunnits med här i bloggen. Jag jobbade på kontoret på förmiddagen och efter lunch gick jag och träffade min läkare. Mina värden var lite väl dåliga nu så vi måste justera min levaxindos ytterligare. Alltså det är absolut inget farligt men på lång sikt finns det risk för hjärtproblem bland annat så man vill ju få rätt på det.

På eftermiddagen jobbade jag hemifrån och sedan mötte jag upp Charlotta på Lilla Torg för en AW. Det var ett tag sedan sist så det var mycket trevligt! Sedan joinade jag även Carl och Eriks AW i Saluhallen där vi käkade pizza. Mums! De har jättegod glutenfri pizza där, rekommenderas verkligen.

Idag blir det jobb på kontoret och sedan ska jag träffa Maria på Kasai för middag. Ska bli trevligt! Ha en underbar dag!

Följ:

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   16 september, 2020 / 18:58

   Verkligen 🙂

Kommentera


Söker du efter något?