Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Pullover
Kofta
Basker
Jacka
Väska
Klänning
Linne
Pullover
Väska
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Knytblus
Kappa
Grå kavaj
Kofta
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Väska
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Pullover
Byxor
Byxor
Linne
Byxor
Klänning
Stövel
Blus
Linne
Jeans
Knytblus
Halsduk
Kavaj
Väska
Slacks
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Skjorta
Skjorta
Klänning
Väska
Skjorta
Slipover
Klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Bag
Kjol
Cape
Kappa
Sneakers
Väska
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kofta
Pullover
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Klännning
Väska
Kappa
Kostymbyxa
Kappa
Kavaj
Kofta
Blus
Klänning
Blus
Skjorta
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Vit blus
Väska
Blus
T-shirt
Skjorta
Väska
Tröja
Kjol
Kavaj
Väska
Tröja
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Klännning
Kavaj
Skjorta
Boots
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Halsduk
T-shirt
Kofta
Jacka
örhängen
Kofta
Skjortklänning
Ankelboots
Väst
Kofta
Kavaj
Väska
Cardigan
Tröja
Väska
Väska
20   308
43   398
49   376
55   510
24   470

Pelican Self Storage gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm

Annons: Detta blogginlägg innehåller reklam för Pelican Self Storage

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag vill jag tipsa om ett företag som heter Pelican Self Storage som gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm. Många, inklusive jag själv, känner ofta ett behov av mer förvaringsutrymme hemma. Vi bor inte jättestort här i Malmö och det känns framför allt som personer jag känner i Stockholm bor ännu mindre och framför allt med begränsad förvaringsplats. Då är det perfekt att kunna vända sig till företag som Pelican Self Storage Stockholm som kan erbjuda lösningar för detta och fungera som en förlängning av ditt hem så att din boyta kan användas mer effektivt. Ofta äger man ju en massa saker som man inte använder ofta och som då lika gärna kan förvaras på en annan plats.

Men det är inte bara på grund av brist på förvaring i den nuvarande bostaden man kan känna behov av att hyra förråd. Det kan man även göra om man till exempel ska renovera under en tid, flytta tillfälligt och då ska hyra ut sin bostad eller om man ska flytta permanent kan det också vara fördelaktigt att kunna använda sig utav magasinering under en tid.

 

Fördel att kunna hyra förråd i olika storlek och priser

Pelican Self Storage erbjuder magasinering Stockholm i alla möjliga storlekar, prisklasser och längd vilket ju är jättebra. Deras förråd finns på sex platser i Stockholm, alla lättillgängliga från de stora huvudlederna i stan. Man kan alltså välja den plats som känns smidigast just för en själv beroende på var man bor eller ska flytta till eller från. Utöver själva förrådsplatsen får man dessutom personlig vägledning och service sex dagar i veckan, samt gratis släpvagn som ju kan vara bra att ha för att transportera sakerna :).

Jag har faktiskt själv använt mig av magasinering när jag skulle flytta tillfälligt och en tjej skulle hyra min lägenhet under tiden. Då var det smidigt att kunna förvara mycket av mitt i ett förråd så hon slapp bo med allt för många av mina saker.

Bor du i Stockholm och har ett behov av förvaringsutrymme rekommenderar jag att ni spanar in Pelican Self Storage och de lösningar som de kan erbjuda 🙂 Det var dagens tips. Önskar er alla en fortsatt fin måndag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?