Annons: Shoppa min stil

Kappa
Jeans
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Pullover
Kjol
Linne med spets
Kjol
T-shirt
Satinkjol
Cape
Stickad klänning
Klänning
Pälsjacka
Kappa
Svarta jeans
Väska
Knytblus
Kavaj
Ankelboots
Byxor
Klänning
Slipover
Väska
Blus
Kofta
T-shirt
Klännning
Blus
Kavaj
Blus
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Skjorta
T-shirt
Väska
Skjorta
Bag
Skjorta
Basker
Väska
Klänning
Kofta
Linne
Pullover
Skjorta
Väska
Tröja
Kjol
Kjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Klänning
Halsduk
T-shirt
Kofta
Tröja
Kappa
Vit blus
Klänning
Skjortklänning
Kappa
Kofta
Sneakers
T-shirt
Klännning
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Tröja
Pullover
Kavaj
Stövel
T-shirt
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Kofta
Väska
Linne
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Väska
Jeansjacka
Kjol
Plisserad kjol
Klänning
Kappa
Sandaler
Klänning
Blå klänning
Väska
Byxor
Skinnkjol
Grå kavaj
Kavaj
Väst
Klänning
Kavaj
Klänning
Byxor
Kavaj
Cardigan
Kofta
Kavaj
Linne
Byxor
Väska
Slacks
Kjol
Väska
Kavaj
Cardigan
Kjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Skjorta
Kofta
Pullover
Skjorta
Manolo Blahnik
Plisserad kjol
Boots
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Kappa
Kofta
Grön klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Knytblus
Väska
T-shirt
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Kofta
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Pelican Self Storage gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm

Annons: Detta blogginlägg innehåller reklam för Pelican Self Storage

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag vill jag tipsa om ett företag som heter Pelican Self Storage som gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm. Många, inklusive jag själv, känner ofta ett behov av mer förvaringsutrymme hemma. Vi bor inte jättestort här i Malmö och det känns framför allt som personer jag känner i Stockholm bor ännu mindre och framför allt med begränsad förvaringsplats. Då är det perfekt att kunna vända sig till företag som Pelican Self Storage Stockholm som kan erbjuda lösningar för detta och fungera som en förlängning av ditt hem så att din boyta kan användas mer effektivt. Ofta äger man ju en massa saker som man inte använder ofta och som då lika gärna kan förvaras på en annan plats.

Men det är inte bara på grund av brist på förvaring i den nuvarande bostaden man kan känna behov av att hyra förråd. Det kan man även göra om man till exempel ska renovera under en tid, flytta tillfälligt och då ska hyra ut sin bostad eller om man ska flytta permanent kan det också vara fördelaktigt att kunna använda sig utav magasinering under en tid.

 

Fördel att kunna hyra förråd i olika storlek och priser

Pelican Self Storage erbjuder magasinering Stockholm i alla möjliga storlekar, prisklasser och längd vilket ju är jättebra. Deras förråd finns på sex platser i Stockholm, alla lättillgängliga från de stora huvudlederna i stan. Man kan alltså välja den plats som känns smidigast just för en själv beroende på var man bor eller ska flytta till eller från. Utöver själva förrådsplatsen får man dessutom personlig vägledning och service sex dagar i veckan, samt gratis släpvagn som ju kan vara bra att ha för att transportera sakerna :).

Jag har faktiskt själv använt mig av magasinering när jag skulle flytta tillfälligt och en tjej skulle hyra min lägenhet under tiden. Då var det smidigt att kunna förvara mycket av mitt i ett förråd så hon slapp bo med allt för många av mina saker.

Bor du i Stockholm och har ett behov av förvaringsutrymme rekommenderar jag att ni spanar in Pelican Self Storage och de lösningar som de kan erbjuda 🙂 Det var dagens tips. Önskar er alla en fortsatt fin måndag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?