Annons: Shoppa min stil

Väska
Kappa
Kjol
Väska
T-shirt
Skjorta
Tröja
Bag
T-shirt
Kjol
Jeans
Kofta
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Linne
Väska
Blus
Skjorta
Kjol
Pullover
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Kofta
Tröja
Skjorta
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Boots
Kavaj
Slacks
Kavaj
Klänning
Klänning
Cardigan
Väska
T-shirt
Väska
Blus
Kappa
Väska
Kavaj
T-shirt
Kjol
Väska
Kjol
Väska
Väska
Väska
Väska
Slingbacks
Knytblus
Stövel
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kjol
Blus
Knytblus
Byxor
Kofta
Byxor
Byxor
Knytblus
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väst
Pullover
Kavaj
Klänning
Halsduk
Kappa
Kofta
Kofta
Slipover
Klännning
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klänning
Manolo Blahnik
Linne
Grå kavaj
Kofta
Byxor
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Stickad klänning
Cape
Sneakers
Kavaj
Klänning
Kavaj
Tröja
Pullover
Skjorta
Basker
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Skjortklänning
Klännning
Kostymbyxa
Klänning
Pullover
Kofta
Väska
Kappa
Linne
Klänning
T-shirt
Kappa
Klänning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kappa
Klänning
Satinkjol
Klänning
Skjorta
Väska
Vit blus
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Pelican Self Storage gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm

Annons: Detta blogginlägg innehåller reklam för Pelican Self Storage

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag vill jag tipsa om ett företag som heter Pelican Self Storage som gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm. Många, inklusive jag själv, känner ofta ett behov av mer förvaringsutrymme hemma. Vi bor inte jättestort här i Malmö och det känns framför allt som personer jag känner i Stockholm bor ännu mindre och framför allt med begränsad förvaringsplats. Då är det perfekt att kunna vända sig till företag som Pelican Self Storage Stockholm som kan erbjuda lösningar för detta och fungera som en förlängning av ditt hem så att din boyta kan användas mer effektivt. Ofta äger man ju en massa saker som man inte använder ofta och som då lika gärna kan förvaras på en annan plats.

Men det är inte bara på grund av brist på förvaring i den nuvarande bostaden man kan känna behov av att hyra förråd. Det kan man även göra om man till exempel ska renovera under en tid, flytta tillfälligt och då ska hyra ut sin bostad eller om man ska flytta permanent kan det också vara fördelaktigt att kunna använda sig utav magasinering under en tid.

 

Fördel att kunna hyra förråd i olika storlek och priser

Pelican Self Storage erbjuder magasinering Stockholm i alla möjliga storlekar, prisklasser och längd vilket ju är jättebra. Deras förråd finns på sex platser i Stockholm, alla lättillgängliga från de stora huvudlederna i stan. Man kan alltså välja den plats som känns smidigast just för en själv beroende på var man bor eller ska flytta till eller från. Utöver själva förrådsplatsen får man dessutom personlig vägledning och service sex dagar i veckan, samt gratis släpvagn som ju kan vara bra att ha för att transportera sakerna :).

Jag har faktiskt själv använt mig av magasinering när jag skulle flytta tillfälligt och en tjej skulle hyra min lägenhet under tiden. Då var det smidigt att kunna förvara mycket av mitt i ett förråd så hon slapp bo med allt för många av mina saker.

Bor du i Stockholm och har ett behov av förvaringsutrymme rekommenderar jag att ni spanar in Pelican Self Storage och de lösningar som de kan erbjuda 🙂 Det var dagens tips. Önskar er alla en fortsatt fin måndag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?