Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Skjorta
Tröja
Väska
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Kjol
Klännning
Blus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Blus
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Slingbacks
Sneakers
Skjorta
Väska
Topp
Kavaj
Jacka
Stövel
Sandaler
Klänning
Blus
Kjol
Kofta
Ankelboots
Kappa
Klänning
Tröja
Skjorta
klänning
Kavaj
Väska
Pullover
T-shirt
Väska
Slipover
Kappa
Klänning
Cardigan
Knytblus
Skjorta
Grön klänning
Tweedklänning
Klänning
Kofta
Linne med spets
Kofta
Blus
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Byxor
Klänning
T-shirt
Halsduk
Kofta
tröja
Kjol
Kjol
Kappa
Tröja
Kofta
Kavaj
Slipover
Kappa
Klänning
Slipover vit
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Blus
Kavaj
Knytblus
Byxor
Tweedkavaj
Väst
Väska
Skjorta
Tröja
Knytblus
Plisserad kjol
Cape
Kjol
T-shirt
Byxor
Vit blus
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Linne
T-shirt
Skjorta
Skinnkjol
Linne
Kappa
Kjol
Kjol
Kofta
Kofta
Pullover
Pullover
Klänning
Väska
Linne
Väska
Satinkjol
Kjol
Väska
Pullover
Byxor
Klänning
Topp
Stickad klänning
T-shirt
Knytblus
Kjol
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Tröja
Klänning
T-shirt
Klänning
Skjorta
tröja
Blå klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Gucciskärp
Kofta
Skjorta
Kjol
Cape
Kofta
Kavaj
Klänning
Slipover
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Trench coat
Boots
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Slacks
Väska
Basker
Kappa
T-shirt
Manolo Blahnik
Kjol
Kavaj
Klännning
Skjorta
Kostymbyxa
Väska
Blå knytblus
Knytblus
Linne
Väska
Svarta jeans
Linne
Väska
Klänning
Slipover
Jeans
Klänning
Kappa
Skjortklänning
Bag
Body
Kofta

Pelican Self Storage gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm

Annons: Detta blogginlägg innehåller reklam för Pelican Self Storage

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag vill jag tipsa om ett företag som heter Pelican Self Storage som gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm. Många, inklusive jag själv, känner ofta ett behov av mer förvaringsutrymme hemma. Vi bor inte jättestort här i Malmö och det känns framför allt som personer jag känner i Stockholm bor ännu mindre och framför allt med begränsad förvaringsplats. Då är det perfekt att kunna vända sig till företag som Pelican Self Storage Stockholm som kan erbjuda lösningar för detta och fungera som en förlängning av ditt hem så att din boyta kan användas mer effektivt. Ofta äger man ju en massa saker som man inte använder ofta och som då lika gärna kan förvaras på en annan plats.

Men det är inte bara på grund av brist på förvaring i den nuvarande bostaden man kan känna behov av att hyra förråd. Det kan man även göra om man till exempel ska renovera under en tid, flytta tillfälligt och då ska hyra ut sin bostad eller om man ska flytta permanent kan det också vara fördelaktigt att kunna använda sig utav magasinering under en tid.

 

Fördel att kunna hyra förråd i olika storlek och priser

Pelican Self Storage erbjuder magasinering Stockholm i alla möjliga storlekar, prisklasser och längd vilket ju är jättebra. Deras förråd finns på sex platser i Stockholm, alla lättillgängliga från de stora huvudlederna i stan. Man kan alltså välja den plats som känns smidigast just för en själv beroende på var man bor eller ska flytta till eller från. Utöver själva förrådsplatsen får man dessutom personlig vägledning och service sex dagar i veckan, samt gratis släpvagn som ju kan vara bra att ha för att transportera sakerna :).

Jag har faktiskt själv använt mig av magasinering när jag skulle flytta tillfälligt och en tjej skulle hyra min lägenhet under tiden. Då var det smidigt att kunna förvara mycket av mitt i ett förråd så hon slapp bo med allt för många av mina saker.

Bor du i Stockholm och har ett behov av förvaringsutrymme rekommenderar jag att ni spanar in Pelican Self Storage och de lösningar som de kan erbjuda 🙂 Det var dagens tips. Önskar er alla en fortsatt fin måndag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?