Annons: Shoppa min stil

Kofta
Skjortklänning
Linne
Linne
Skjorta
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Pullover
Vit blus
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Pälsjacka
Kappa
Byxor
Klännning
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Pullover
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Pullover
Klänning
Knytblus
Slingbacks
Väska
Kappa
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
Slipover
Väst
Kavaj
Manolo Blahnik
Jeans
Kappa
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Grå kavaj
Pullover
Väska
Kofta
Knytblus
Väska
Blus
Tröja
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Cape
Satinkjol
Klänning
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
Slacks
Basker
Klänning
Cardigan
Stövel
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Tröja
Ankelboots
Blus
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Byxor
Väska
Klänning
Kofta
Klännning
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kofta
T-shirt
Sneakers
Byxor
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Bag
Skinnkjol
Kavaj
Kavaj
Boots
Kofta
T-shirt
Halsduk
Linne
Kavaj
Kjol
Tröja
Väska
83   305
65   506
45   365
40   417
64   389

Pelican Self Storage gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm

Annons: Detta blogginlägg innehåller reklam för Pelican Self Storage

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag vill jag tipsa om ett företag som heter Pelican Self Storage som gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm. Många, inklusive jag själv, känner ofta ett behov av mer förvaringsutrymme hemma. Vi bor inte jättestort här i Malmö och det känns framför allt som personer jag känner i Stockholm bor ännu mindre och framför allt med begränsad förvaringsplats. Då är det perfekt att kunna vända sig till företag som Pelican Self Storage Stockholm som kan erbjuda lösningar för detta och fungera som en förlängning av ditt hem så att din boyta kan användas mer effektivt. Ofta äger man ju en massa saker som man inte använder ofta och som då lika gärna kan förvaras på en annan plats.

Men det är inte bara på grund av brist på förvaring i den nuvarande bostaden man kan känna behov av att hyra förråd. Det kan man även göra om man till exempel ska renovera under en tid, flytta tillfälligt och då ska hyra ut sin bostad eller om man ska flytta permanent kan det också vara fördelaktigt att kunna använda sig utav magasinering under en tid.

 

Fördel att kunna hyra förråd i olika storlek och priser

Pelican Self Storage erbjuder magasinering Stockholm i alla möjliga storlekar, prisklasser och längd vilket ju är jättebra. Deras förråd finns på sex platser i Stockholm, alla lättillgängliga från de stora huvudlederna i stan. Man kan alltså välja den plats som känns smidigast just för en själv beroende på var man bor eller ska flytta till eller från. Utöver själva förrådsplatsen får man dessutom personlig vägledning och service sex dagar i veckan, samt gratis släpvagn som ju kan vara bra att ha för att transportera sakerna :).

Jag har faktiskt själv använt mig av magasinering när jag skulle flytta tillfälligt och en tjej skulle hyra min lägenhet under tiden. Då var det smidigt att kunna förvara mycket av mitt i ett förråd så hon slapp bo med allt för många av mina saker.

Bor du i Stockholm och har ett behov av förvaringsutrymme rekommenderar jag att ni spanar in Pelican Self Storage och de lösningar som de kan erbjuda 🙂 Det var dagens tips. Önskar er alla en fortsatt fin måndag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?