Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Linne med spets
Stickad klänning
Kappa
Skinnkjol
Pullover
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Slingbacks
Topp
Kofta
Väst
Väska
Väska
Knytblus
Pullover
Pullover
Rosa kostymbyxor
Gucciskärp
Cardigan
Linne
Kavaj
Boots
Väska
T-shirt
Kavaj
Slipover
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Tröja
Kjol
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Sneakers
Kofta
Cardigan
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Cape
Väska
Pullover
Klännning
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Blus
Kofta
Svarta jeans
Slipover
Tyllkjol
Cape
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Klännning
Blus
Grå kavaj
Kavaj
Tröja
Klänning
Kjol
Kappa
T-shirt
Kjol
Byxor
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Bag
Kappa
Väska
Blå klänning
Kjol
Kjol
Kofta
Kofta
Vit blus
Blå knytblus
Body
Satinkjol
Plisserad kjol
Väska
Skjorta
Kjol
Klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Skjorta
Grön klänning
Skjorta
Satinkjol
Skjorta
Linne
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Plisserad kjol
Pälsjacka
Klänning
Kappa
Klänning
Stövel
Väska
Kappa
Kofta
Basker
Klänning
T-shirt
Blus
Linne
Slipover vit
Ankelboots
Kofta
Halsduk
Kavaj
Tröja
Klänning
Kappa
Blus
Väska
Byxor
Jeans
Klänning
Klänning
Sandaler
Slacks
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kofta
Byxor
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Slipover
Slipover
Byxor
Kjol
Kofta
Knytblus
T-shirt
10   68
37   270
47   279
38   279
49   292

Pelican Self Storage gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm

Annons: Detta blogginlägg innehåller reklam för Pelican Self Storage

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag vill jag tipsa om ett företag som heter Pelican Self Storage som gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm. Många, inklusive jag själv, känner ofta ett behov av mer förvaringsutrymme hemma. Vi bor inte jättestort här i Malmö och det känns framför allt som personer jag känner i Stockholm bor ännu mindre och framför allt med begränsad förvaringsplats. Då är det perfekt att kunna vända sig till företag som Pelican Self Storage Stockholm som kan erbjuda lösningar för detta och fungera som en förlängning av ditt hem så att din boyta kan användas mer effektivt. Ofta äger man ju en massa saker som man inte använder ofta och som då lika gärna kan förvaras på en annan plats.

Men det är inte bara på grund av brist på förvaring i den nuvarande bostaden man kan känna behov av att hyra förråd. Det kan man även göra om man till exempel ska renovera under en tid, flytta tillfälligt och då ska hyra ut sin bostad eller om man ska flytta permanent kan det också vara fördelaktigt att kunna använda sig utav magasinering under en tid.

 

Fördel att kunna hyra förråd i olika storlek och priser

Pelican Self Storage erbjuder magasinering Stockholm i alla möjliga storlekar, prisklasser och längd vilket ju är jättebra. Deras förråd finns på sex platser i Stockholm, alla lättillgängliga från de stora huvudlederna i stan. Man kan alltså välja den plats som känns smidigast just för en själv beroende på var man bor eller ska flytta till eller från. Utöver själva förrådsplatsen får man dessutom personlig vägledning och service sex dagar i veckan, samt gratis släpvagn som ju kan vara bra att ha för att transportera sakerna :).

Jag har faktiskt själv använt mig av magasinering när jag skulle flytta tillfälligt och en tjej skulle hyra min lägenhet under tiden. Då var det smidigt att kunna förvara mycket av mitt i ett förråd så hon slapp bo med allt för många av mina saker.

Bor du i Stockholm och har ett behov av förvaringsutrymme rekommenderar jag att ni spanar in Pelican Self Storage och de lösningar som de kan erbjuda 🙂 Det var dagens tips. Önskar er alla en fortsatt fin måndag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?