Annons: Shoppa min stil

Klänning
Byxor
Klänning
Kappa
Pullover
Kavaj
Linne
Väst
T-shirt
Pullover
Klänning
Klänning
T-shirt
Kjol
Slacks
Knytblus
Klänning
Pälsjacka
Plisserad kjol
Body
Kofta
Tröja
Kofta
T-shirt
Byxor
Kjol
Kjol
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kjol
Blus
Klänning
Slingbacks
Väska
Knytblus
Klänning
Kostymbyxa
Bag
Kappa
Slipover
Linne med spets
Halsduk
Kofta
Kappa
Kavaj
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kappa
Cape
Manolo Blahnik
Klänning
Klännning
Klänning
Kappa
Kjol
Skjorta
Kofta
Blus
Cardigan
Slipover
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Ankelboots
Tröja
Väska
Kavaj
Grön klänning
Klänning
Cardigan
Slipover
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Basker
Skjorta
Skjorta
Sandaler
Kjol
Cape
Väska
Kappa
Slipover vit
T-shirt
Kofta
Linne
Pullover
Pullover
Gucciskärp
Väska
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Tyllkjol
Jeans
Kappa
Blus
Knytblus
Klänning
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Slipover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Klännning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Svarta jeans
Blus
Väska
Kofta
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Linne
Väska
Kofta
Väska
Tröja
Väska
Stövel
Topp
Plisserad kjol
Blå klänning
Väska
Sneakers
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Blå knytblus
Klänning
Kofta
Kjol
Byxor
Skinnkjol
Klänning
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Vit blus
T-shirt
Kavaj
Boots
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj

Pelican Self Storage gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm

Annons: Detta blogginlägg innehåller reklam för Pelican Self Storage

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Idag vill jag tipsa om ett företag som heter Pelican Self Storage som gör det enkelt att hyra förråd i Stockholm. Många, inklusive jag själv, känner ofta ett behov av mer förvaringsutrymme hemma. Vi bor inte jättestort här i Malmö och det känns framför allt som personer jag känner i Stockholm bor ännu mindre och framför allt med begränsad förvaringsplats. Då är det perfekt att kunna vända sig till företag som Pelican Self Storage Stockholm som kan erbjuda lösningar för detta och fungera som en förlängning av ditt hem så att din boyta kan användas mer effektivt. Ofta äger man ju en massa saker som man inte använder ofta och som då lika gärna kan förvaras på en annan plats.

Men det är inte bara på grund av brist på förvaring i den nuvarande bostaden man kan känna behov av att hyra förråd. Det kan man även göra om man till exempel ska renovera under en tid, flytta tillfälligt och då ska hyra ut sin bostad eller om man ska flytta permanent kan det också vara fördelaktigt att kunna använda sig utav magasinering under en tid.

 

Fördel att kunna hyra förråd i olika storlek och priser

Pelican Self Storage erbjuder magasinering Stockholm i alla möjliga storlekar, prisklasser och längd vilket ju är jättebra. Deras förråd finns på sex platser i Stockholm, alla lättillgängliga från de stora huvudlederna i stan. Man kan alltså välja den plats som känns smidigast just för en själv beroende på var man bor eller ska flytta till eller från. Utöver själva förrådsplatsen får man dessutom personlig vägledning och service sex dagar i veckan, samt gratis släpvagn som ju kan vara bra att ha för att transportera sakerna :).

Jag har faktiskt själv använt mig av magasinering när jag skulle flytta tillfälligt och en tjej skulle hyra min lägenhet under tiden. Då var det smidigt att kunna förvara mycket av mitt i ett förråd så hon slapp bo med allt för många av mina saker.

Bor du i Stockholm och har ett behov av förvaringsutrymme rekommenderar jag att ni spanar in Pelican Self Storage och de lösningar som de kan erbjuda 🙂 Det var dagens tips. Önskar er alla en fortsatt fin måndag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?