Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Klänning
Cardigan
Klänning
Kavaj
Linne
Klännning
Jeans
Kjol
Kavaj
Kavaj
Pullover
Väska
Ankelboots
Byxor
Linne
Väska
23   261
63   481
48   509
40   584
59   646

Jag ska vara med i radio!

God morgon fina ni. Förra veckan var det en radiokanal som tog kontakt med mig och frågade om jag ville vara med och kommentera en modenyhet i ett inslag den här veckan. Jag har aldrig varit med i radio men tänker att det alltid är bra att utmana sig själv och säga ja så det gjorde jag. Så nu ska jag snart iväg till en radiostudio och vara med i radio. Jag ska se om det läggs ut online sedan så jag kan dela inslaget med er :).

Jag är nervös, såklart, men det ska samtidigt bli superkul. Vilken erfarenhet ändå. Annars ska jag mest vara hemma och jobba idag. Hoppas ni får en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?