Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Kjol
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kappa
Kjol
Kavaj
Kofta
Tröja
Klännning
Väska
Linne
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Blus
Väska
Kavaj
Boots
Väska
Blus
Väska
Väst
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Bag
Kofta
Väska
Pälsjacka
Vit blus
Skjorta
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Pullover
Klänning
Slingbacks
Skjorta
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Knytblus
Klänning
Byxor
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta
Manolo Blahnik
T-shirt
Byxor
Väska
Pullover
Klänning
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Kofta
Halsduk
Byxor
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Byxor
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Grå kavaj
Pullover
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Kofta
Linne
T-shirt
Blus
Klänning
Slipover
Klänning
Kofta
Tröja
Kjol
Pullover
Kappa
Cape
Tröja
Kappa
Jeans
Stövel
Knytblus
Kappa
Satinkjol
Sneakers
Basker
Kofta
Kostymbyxa
Kjol
Kjol
Skjorta
Klänning
Slacks
Ankelboots
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Linne
Kavaj
Klännning
Kappa
66   245
42   307
65   456
30   400
33   390

Besök av en make up artist i Skåne

Besök av en make up artist i Skåne

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er och att i haft en mysig helg. Igår provade jag på något helt nytt. Det var en make up artist i Skåne som kom hem till oss för att sminka mig. Hon heter Nathalie och bor i Helsingborg men är även mycket i Malmö. Eftersom jag inte alls är bra på smink och inte alls vet vad jag ska ha för sminkning på mitt bröllop tänkte jag att det kunde vara en bra idé att bjuda hit en make up artist för att testa.

Nathalie är verkligen supertrevlig och verkligen en riktigt proffs. Hon hade med sig en hel resväska med hur mycket smink som helst. Vi höll till i vårt kök och jag visade några bilder på Pinterest hur jag ungefär tänker mig att min brudmakeup ska se ut. Det här med smink är verkligen en hel vetenskap och jag lärde mig massor under tiden som Nathalie sminkade mig. Jag har i stort sett sminkat mig likadant sedan jag var tonåring men nu fick jag en massa inspiration, hur bra som helst!

Jag gillade verkligen den foundation från Smashbox som hon använde på mig. Sedan lärde jag mig också hur man jobbar med setting spray, contouring, lösögonfransar med mera. Och jag gillade verkligen att ha målade ögonbryn, vilken skillnad för hela ansiktet. Det var kul att testa lite mer smink och wow vilket resultat. Kunde inte sluta spegla mig haha. Vilken magi Nathalie lyckades skapa på mitt trötta ansikte :). Hoppas kunna anlita henne fler gånger när jag ska på något evenemang eller fest längre fram kanske. Så grym! Spana gärna in hennes Instagram här: @makeupartist_nathalie – make up artist i Skåne

En massa bilder från sminkningen nedan. Översta är jag helt osminkad på. Ha en underbar söndagskväll!Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   16 september, 2020 / 18:59

   Tack snälla! 🙂

Kommentera


Söker du efter något?