Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Kofta
Pullover
Klänning
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Linne
Kofta
Kjol
T-shirt
Pullover
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Slacks
Klännning
Kjol
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Tröja
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Byxor
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Cape
Slipover
Skjorta
Tröja
Skjorta
Sneakers
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
T-shirt
Stickad klänning
Väska
Klänning
Klänning
Klännning
Kjol
Manolo Blahnik
Kappa
Knytblus
Kavaj
Klänning
Väska
Stövel
Väska
Vit blus
Kofta
Kappa
Väska
Klänning
Skjorta
Skinnkjol
Kjol
Cardigan
Skjorta
Satinkjol
Byxor
Klänning
Bag
Väst
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Skjorta
Halsduk
Pälsjacka
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Slingbacks
Rosa kostymbyxor
Tröja
Basker
Väska
Boots
Linne
Linne
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Pullover
Klänning
Byxor
Väska
Väska
Blus
Kavaj
Väska
Kjol
Kjol
Kofta
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kavaj
Blus
Skjorta
Kofta
Skjorta
Byxor
Blus
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Pullover
T-shirt
Jeans
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
21   178
97   290
67   405
89   461
66   583

Besök av en make up artist i Skåne

Besök av en make up artist i Skåne

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er och att i haft en mysig helg. Igår provade jag på något helt nytt. Det var en make up artist i Skåne som kom hem till oss för att sminka mig. Hon heter Nathalie och bor i Helsingborg men är även mycket i Malmö. Eftersom jag inte alls är bra på smink och inte alls vet vad jag ska ha för sminkning på mitt bröllop tänkte jag att det kunde vara en bra idé att bjuda hit en make up artist för att testa.

Nathalie är verkligen supertrevlig och verkligen en riktigt proffs. Hon hade med sig en hel resväska med hur mycket smink som helst. Vi höll till i vårt kök och jag visade några bilder på Pinterest hur jag ungefär tänker mig att min brudmakeup ska se ut. Det här med smink är verkligen en hel vetenskap och jag lärde mig massor under tiden som Nathalie sminkade mig. Jag har i stort sett sminkat mig likadant sedan jag var tonåring men nu fick jag en massa inspiration, hur bra som helst!

Jag gillade verkligen den foundation från Smashbox som hon använde på mig. Sedan lärde jag mig också hur man jobbar med setting spray, contouring, lösögonfransar med mera. Och jag gillade verkligen att ha målade ögonbryn, vilken skillnad för hela ansiktet. Det var kul att testa lite mer smink och wow vilket resultat. Kunde inte sluta spegla mig haha. Vilken magi Nathalie lyckades skapa på mitt trötta ansikte :). Hoppas kunna anlita henne fler gånger när jag ska på något evenemang eller fest längre fram kanske. Så grym! Spana gärna in hennes Instagram här: @makeupartist_nathalie – make up artist i Skåne

En massa bilder från sminkningen nedan. Översta är jag helt osminkad på. Ha en underbar söndagskväll!Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   16 september, 2020 / 18:59

   Tack snälla! 🙂

Kommentera


Söker du efter något?