Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Kofta
Stövel
Slingbacks
Kjol
Knytblus
Väska
Blus
Väst
Kappa
Blus
Väska
Kofta
Basker
Kofta
Grå kavaj
Byxor
Klänning
Kappa
Kavaj
Slacks
Vit blus
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Knytblus
Väska
Klänning
Pälsjacka
Väska
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kjol
Skjorta
Väska
T-shirt
Väska
Kjol
Ankelboots
T-shirt
Kjol
Skinnkjol
Slipover
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Pullover
Väska
Stickad klänning
Kjol
Väska
Linne
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Pullover
Cape
T-shirt
Boots
Jeans
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Halsduk
Klännning
Kofta
Klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Tröja
Skjorta
Klänning
Skjorta
Pullover
Kappa
Tröja
Kavaj
Kofta
Kavaj
Sneakers
Blus
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Linne
Bag
Kofta
Linne
Tröja
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Cardigan
Manolo Blahnik
Klännning
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kofta
T-shirt
Byxor
Kappa
Väska
Byxor
95   239
65   377
89   456
66   581
46   395

Nyfärgat blont hår

Nyfärgat blont hår

Hej fina. I onsdags efter jobbet besökte jag min hårstylist Amanda på Larsson & Lange i Västra Hamnen, Malmö. Jag har gått till henne ett tag nu och är supernöjd. Den här gången ville jag färga håret lite mer blont så det gjorde vi och jag är så nöjd med resultatet. Mitt hår har en tendens att gå mot gult men jag fick med mig riktigt bra hårprodukter från Redken som ska motverka gula toner så det kommer att bli jättebra. Jag gillar verkligen Larsson & Langes salong i Västra Hamnen. Det måste vara den salong som har bäst utsikt i hela Malmö.

Jag har ju börjat tänka lite på bröllopshår och frisyrer nu. Jag vill nog vara ljushårig på mitt bröllop men kanske inte fullt så blond som jag är nu. Har ett tag på mig att fundera :). Jag får börja kolla en massa inspirationsbilder på Pinterest.

Nedan ser ni bilder på frisyren och den översta visar hur mitt hår såg ut innan besöket. Sommaren tog hårt på mitt hår haha :). Ha en underbar lördag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?