Annons: Shoppa min stil

Väska
Stövel
Linne
Kavaj
Blus
Kofta
Skjorta
Jeansjacka
T-shirt
Vit blus
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
Cardigan
Grå kavaj
Klänning
Byxor
Boots
Grön klänning
Linne
Satinkjol
Kofta
Väska
Slingbacks
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kofta
Cape
Skjorta
Byxor
Väska
Tröja
Klänning
Cardigan
Väska
Klänning
Klänning
Jeans
Kappa
Ankelboots
Linne med spets
Kappa
Kjol
Kofta
Blus
Kappa
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Pullover
Knytblus
Kjol
Kjol
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Pullover
Klänning
Kavaj
Basker
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Pullover
Kjol
T-shirt
Kappa
Klänning
Kavaj
Klännning
Byxor
Blus
T-shirt
Satinkjol
Kjol
T-shirt
Blå klänning
Kjol
Kavaj
Halsduk
Kappa
Bag
Klänning
Klänning
T-shirt
Linne
Plisserad kjol
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Slacks
Slipover
Sandaler
Manolo Blahnik
Kavaj
Klänning
Knytblus
Skjorta
Tröja
Klänning
Väska
Kofta
Byxor
Klännning
Kavaj
Sneakers
Kofta
Stickad klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
Skjorta
Väska
Knytblus
Plisserad kjol
Tröja
Väska
Väska
Skinnkjol
Kofta
Svarta jeans
T-shirt
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Kjol
Skjorta
Väst
Väska
72   368
95   534
72   471
79   377
75   329

Nyfärgat blont hår

Nyfärgat blont hår

Hej fina. I onsdags efter jobbet besökte jag min hårstylist Amanda på Larsson & Lange i Västra Hamnen, Malmö. Jag har gått till henne ett tag nu och är supernöjd. Den här gången ville jag färga håret lite mer blont så det gjorde vi och jag är så nöjd med resultatet. Mitt hår har en tendens att gå mot gult men jag fick med mig riktigt bra hårprodukter från Redken som ska motverka gula toner så det kommer att bli jättebra. Jag gillar verkligen Larsson & Langes salong i Västra Hamnen. Det måste vara den salong som har bäst utsikt i hela Malmö.

Jag har ju börjat tänka lite på bröllopshår och frisyrer nu. Jag vill nog vara ljushårig på mitt bröllop men kanske inte fullt så blond som jag är nu. Har ett tag på mig att fundera :). Jag får börja kolla en massa inspirationsbilder på Pinterest.

Nedan ser ni bilder på frisyren och den översta visar hur mitt hår såg ut innan besöket. Sommaren tog hårt på mitt hår haha :). Ha en underbar lördag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?