Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Jeans
T-shirt
Pullover
Väska
Klänning
Slingbacks
Kappa
Stövel
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Tröja
Halsduk
Väska
Skjortklänning
Väst
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Pullover
Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Blus
Väska
Klänning
Skjorta
Byxor
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Byxor
Kofta
Linne
Väska
Skjorta
Blus
Jacka
Kappa
Pullover
Byxor
Sneakers
Kappa
T-shirt
Väska
Tröja
Linne
Kavaj
Kappa
Kjol
Väska
Kavaj
Vit blus
Kofta
Basker
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Slacks
Skjorta
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Väska
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Väska
Klännning
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Kappa
Kofta
Kofta
Linne
Slipover
Tröja
Klänning
Klänning
Cape
Knytblus
Pullover
Cardigan
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Skinnkjol
Klännning
Väska
Kjol
Väska
Knytblus
T-shirt
Blus
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Satinkjol
Väska
T-shirt
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kjol
Kavaj
Blus
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Bag
Byxor
Klänning
21   324
43   398
51   450
38   399
30   408

Nyfärgat blont hår

Nyfärgat blont hår

Hej fina. I onsdags efter jobbet besökte jag min hårstylist Amanda på Larsson & Lange i Västra Hamnen, Malmö. Jag har gått till henne ett tag nu och är supernöjd. Den här gången ville jag färga håret lite mer blont så det gjorde vi och jag är så nöjd med resultatet. Mitt hår har en tendens att gå mot gult men jag fick med mig riktigt bra hårprodukter från Redken som ska motverka gula toner så det kommer att bli jättebra. Jag gillar verkligen Larsson & Langes salong i Västra Hamnen. Det måste vara den salong som har bäst utsikt i hela Malmö.

Jag har ju börjat tänka lite på bröllopshår och frisyrer nu. Jag vill nog vara ljushårig på mitt bröllop men kanske inte fullt så blond som jag är nu. Har ett tag på mig att fundera :). Jag får börja kolla en massa inspirationsbilder på Pinterest.

Nedan ser ni bilder på frisyren och den översta visar hur mitt hår såg ut innan besöket. Sommaren tog hårt på mitt hår haha :). Ha en underbar lördag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?