Annons: Shoppa min stil

Kjol
Skjorta
Tröja
Kavaj
Kofta
Linne
Pullover
Blus
Kjol
Cape
Kjol
Väst
Väska
Pullover
Byxor
Kjol
Klänning
Kjol
T-shirt
Klännning
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Sneakers
Kappa
Väska
Kavaj
Blus
Väska
Halsduk
Kappa
Kavaj
Bag
Pullover
Klänning
Slacks
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Skjortklänning
Blus
Kofta
Knytblus
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Byxor
T-shirt
Kappa
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kjol
Kofta
Kavaj
Byxor
Linne
Ankelboots
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Boots
Pullover
Kappa
Klänning
Jeans
Klänning
Tröja
Skjorta
Kappa
Väska
Klänning
T-shirt
Slingbacks
Vit blus
Linne
Kjol
Rosa kostymbyxor
Stövel
Klännning
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Tröja
Basker
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Cardigan
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
T-shirt
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Byxor
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Skjorta
Kofta
Skjorta
Satinkjol
T-shirt
Slipover
Skjorta
Kofta
118   228
67   335
42   339
66   459
30   403

Nyfärgat blont hår

Nyfärgat blont hår

Hej fina. I onsdags efter jobbet besökte jag min hårstylist Amanda på Larsson & Lange i Västra Hamnen, Malmö. Jag har gått till henne ett tag nu och är supernöjd. Den här gången ville jag färga håret lite mer blont så det gjorde vi och jag är så nöjd med resultatet. Mitt hår har en tendens att gå mot gult men jag fick med mig riktigt bra hårprodukter från Redken som ska motverka gula toner så det kommer att bli jättebra. Jag gillar verkligen Larsson & Langes salong i Västra Hamnen. Det måste vara den salong som har bäst utsikt i hela Malmö.

Jag har ju börjat tänka lite på bröllopshår och frisyrer nu. Jag vill nog vara ljushårig på mitt bröllop men kanske inte fullt så blond som jag är nu. Har ett tag på mig att fundera :). Jag får börja kolla en massa inspirationsbilder på Pinterest.

Nedan ser ni bilder på frisyren och den översta visar hur mitt hår såg ut innan besöket. Sommaren tog hårt på mitt hår haha :). Ha en underbar lördag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?