Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kjol
Kjol
Väska
Väska
Satinkjol
Klänning
Byxor
Klännning
T-shirt
Tröja
Halsduk
Sneakers
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Blus
Klänning
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Skjortklänning
Bag
Byxor
Pullover
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Blus
Vit blus
Kofta
Klänning
Pullover
Kavaj
Jeans
Linne
Slacks
Cape
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Väska
Halsduk
Ankelboots
Kjol
Klänning
Skjorta
Knytblus
Boots
Klänning
Kavaj
Kofta
Tröja
Klänning
Klänning
Slingbacks
örhängen
Skjorta
Väska
Kjol
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Basker
Väska
Skjorta
Byxor
Kavaj
Grå kavaj
Tröja
Kappa
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kjol
Rosa kostymbyxor
Blus
T-shirt
Kjol
Skjorta
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Jacka
Kjol
Skjorta
Stövel
Knytblus
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Väst
Kofta
Kappa
Blus
Klänning
Kofta
Klännning
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Linne
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Jacka
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Pullover
Kofta
Slipover
Byxor
Kofta
Kavaj
Väska
Knytblus
T-shirt
Pullover
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
Linne
2   74
40   313
49   357
55   492
24   464

Träff med min läkare

Hej fina ni. Jag har jobbat på kontoret på förmiddagen men nu i eftermiddag blir det hemmajobb. Är hemma nu och äter en snabb lunch innan jag ska träffa med min läkare angående min Levaxindos. Jag känner mig jättebra men de senaste proverna visar annat så det är bara att försöka justera medicindosen ytterligare. Det är ju inte direkt en allvarlig sjukdom jag har, Hypotyreos, men såklart vill jag ju å mitt bästa som är möjligt. Ska bli spännande att se vad han säger. En “diskret dosminskning” stod det visst i brevet jag fick hem att planen är.

Det är knepigt hur kroppen ändras. Alla gånger i mitt liv jag tagit prover har jag snarare legat för lågt i medicindos men nu plötsligt har det blivit tvärtom. Att man blir äldre brukar dessutom ofta annars leda till att man behöver högre dos men inte i mitt fall just nu. Ni får en update imorgon :).

Hoppas ni har en bra fredag så här långt!

 

röd anine bing väska

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?