Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
T-shirt
Byxor
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Bag
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klännning
Kjol
Väska
Skjorta
Slacks
Klänning
Pullover
Vit blus
Klänning
Klänning
Tröja
Rosa kostymbyxor
Tröja
Kjol
Pullover
Kavaj
Kofta
Blus
Byxor
Satinkjol
Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Kofta
Pälsjacka
Väska
Kappa
Klänning
Knytblus
Slingbacks
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Knytblus
Linne
Kavaj
Manolo Blahnik
Kofta
Kjol
Kavaj
Pullover
Väska
Väst
Väska
Kjol
Klännning
Väska
Kofta
Kofta
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Blus
Kavaj
Tröja
Cape
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
Kappa
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Ankelboots
Byxor
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Kappa
Kappa
Väska
Klänning
Pullover
Kjol
Skjortklänning
Skjorta
Halsduk
Kappa
Linne
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Jeans
Väska
Boots
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Basker
Slipover
Cardigan
Kjol
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Kofta
Stövel
Kavaj
Väska
Sneakers
Klänning
Kofta
Linne
118   221
67   328
42   336
66   459
30   403

Träff med min läkare

Hej fina ni. Jag har jobbat på kontoret på förmiddagen men nu i eftermiddag blir det hemmajobb. Är hemma nu och äter en snabb lunch innan jag ska träffa med min läkare angående min Levaxindos. Jag känner mig jättebra men de senaste proverna visar annat så det är bara att försöka justera medicindosen ytterligare. Det är ju inte direkt en allvarlig sjukdom jag har, Hypotyreos, men såklart vill jag ju å mitt bästa som är möjligt. Ska bli spännande att se vad han säger. En “diskret dosminskning” stod det visst i brevet jag fick hem att planen är.

Det är knepigt hur kroppen ändras. Alla gånger i mitt liv jag tagit prover har jag snarare legat för lågt i medicindos men nu plötsligt har det blivit tvärtom. Att man blir äldre brukar dessutom ofta annars leda till att man behöver högre dos men inte i mitt fall just nu. Ni får en update imorgon :).

Hoppas ni har en bra fredag så här långt!

 

röd anine bing väska

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?