Annons: Shoppa min stil

Väska
Blus
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Kjol
Pullover
Blå klänning
Skjorta
T-shirt
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Sneakers
Knytblus
Klänning
Linne
Klänning
T-shirt
Kofta
Basker
T-shirt
Kofta
Kappa
Kofta
Byxor
Pälsjacka
Byxor
Väska
Kappa
Väska
Grå kavaj
Väst
Klänning
Klänning
T-shirt
Tröja
T-shirt
Satinkjol
T-shirt
Pullover
Skjorta
Kofta
Kappa
Väska
Skjortklänning
Kofta
T-shirt
Skjorta
Pullover
Kjol
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Linne
Cardigan
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Blus
Väska
Linne med spets
Jeans
Ankelboots
Klänning
Klännning
Knytblus
Byxor
Kofta
Kavaj
Kavaj
Slipover
Kjol
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Skjorta
Kjol
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Jeansjacka
Klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Sandaler
Kavaj
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Vit blus
Kjol
Blus
Svarta jeans
Kostymbyxa
Cape
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
T-shirt
Knytblus
Kappa
Grön klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Bag
Slacks
Kofta
Tröja
Skjorta
Pullover
Väska
Plisserad kjol
Tröja
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Stövel
Slingbacks
Kofta
Cardigan
Kappa
Byxor
Kofta
Väska
Väska
Klännning
Klänning
Kavaj
Boots
Kofta
Manolo Blahnik
Kofta
Kavaj
Klänning
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Träff med min läkare

Hej fina ni. Jag har jobbat på kontoret på förmiddagen men nu i eftermiddag blir det hemmajobb. Är hemma nu och äter en snabb lunch innan jag ska träffa med min läkare angående min Levaxindos. Jag känner mig jättebra men de senaste proverna visar annat så det är bara att försöka justera medicindosen ytterligare. Det är ju inte direkt en allvarlig sjukdom jag har, Hypotyreos, men såklart vill jag ju å mitt bästa som är möjligt. Ska bli spännande att se vad han säger. En “diskret dosminskning” stod det visst i brevet jag fick hem att planen är.

Det är knepigt hur kroppen ändras. Alla gånger i mitt liv jag tagit prover har jag snarare legat för lågt i medicindos men nu plötsligt har det blivit tvärtom. Att man blir äldre brukar dessutom ofta annars leda till att man behöver högre dos men inte i mitt fall just nu. Ni får en update imorgon :).

Hoppas ni har en bra fredag så här långt!

 

röd anine bing väska

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?