Annons: Shoppa min stil

Blus
Väska
Kofta
Bag
Kappa
Kavaj
Skjorta
Tröja
Klänning
Satinkjol
Kjol
Kjol
Ankelboots
T-shirt
Pälsjacka
Kappa
Klänning
Klänning
Pullover
T-shirt
Sneakers
Klänning
Linne
Kofta
Kavaj
Kavaj
Manolo Blahnik
Skjorta
Kofta
Klänning
Skjorta
T-shirt
Pullover
Kofta
Skjorta
Blus
Väska
Väska
Kofta
Tröja
Kofta
Kappa
Kappa
Kjol
Väst
Byxor
Klänning
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Boots
Vit blus
Väska
Klänning
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Jeans
Klännning
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Slipover
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Pullover
Kofta
Kappa
Kjol
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kofta
Linne
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Byxor
Klänning
Tröja
Klänning
Väska
Skinnkjol
Väska
Byxor
Väska
Grå kavaj
Knytblus
Kofta
Kavaj
Linne
Skjorta
Klänning
Slacks
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Cardigan
Basker
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Byxor
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Klännning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Väska
Cape
Stövel
Stickad klänning
Skjorta
Kofta
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Blus
87   219
64   364
89   445
66   573
46   389

Träff med min läkare

Hej fina ni. Jag har jobbat på kontoret på förmiddagen men nu i eftermiddag blir det hemmajobb. Är hemma nu och äter en snabb lunch innan jag ska träffa med min läkare angående min Levaxindos. Jag känner mig jättebra men de senaste proverna visar annat så det är bara att försöka justera medicindosen ytterligare. Det är ju inte direkt en allvarlig sjukdom jag har, Hypotyreos, men såklart vill jag ju å mitt bästa som är möjligt. Ska bli spännande att se vad han säger. En “diskret dosminskning” stod det visst i brevet jag fick hem att planen är.

Det är knepigt hur kroppen ändras. Alla gånger i mitt liv jag tagit prover har jag snarare legat för lågt i medicindos men nu plötsligt har det blivit tvärtom. Att man blir äldre brukar dessutom ofta annars leda till att man behöver högre dos men inte i mitt fall just nu. Ni får en update imorgon :).

Hoppas ni har en bra fredag så här långt!

 

röd anine bing väska

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?