Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Väska
Linne
Klännning
Klänning
Ankelboots
Cardigan
Kavaj
Klänning
Väska
Pullover
Linne
Väska
Kjol
Klänning
Jeans
Kavaj
50   354
79   463
56   454
61   587
61   637

8 km – min träning 6/9

Hej fina. I lördags kom jag och Carl ut på en joggingrunda. Vi bestämde att 8 kilometer fick räcka då vi båda hade lite ont i kroppen på grund av fredagsträning. Det blev en tur fram och tillbaka längs Ribban och det var riktigt höstigt skönt i luften. Det blir lättare och lättare att springa just för att det inte är lika varmt längre. Det gick bra men jag var rätt slut efter passet så det var skönt att resterande söndagen var väldigt lugn.

Idag blir det en dag på kontoret men först kaffe och Nyhetsmorgon :). Ha en underbar tisdag!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?