Annons: Shoppa min stil

Blus
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Gucciskärp
Kappa
Klänning
41   270
40   287
81   368
51   389
58   328

8 km – min träning 6/9

Hej fina. I lördags kom jag och Carl ut på en joggingrunda. Vi bestämde att 8 kilometer fick räcka då vi båda hade lite ont i kroppen på grund av fredagsträning. Det blev en tur fram och tillbaka längs Ribban och det var riktigt höstigt skönt i luften. Det blir lättare och lättare att springa just för att det inte är lika varmt längre. Det gick bra men jag var rätt slut efter passet så det var skönt att resterande söndagen var väldigt lugn.

Idag blir det en dag på kontoret men först kaffe och Nyhetsmorgon :). Ha en underbar tisdag!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?