Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
T-shirt
Pullover
Kofta
Cardigan
Kavaj
Väska
Kappa
Kappa
Kjol
Väska
Skjorta
Kostymbyxa
Skjorta
Väst
Pullover
Satinkjol
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Halsduk
T-shirt
Pullover
Jeans
Stickad klänning
Väska
Väska
Basker
Kjol
Kofta
Blus
Kavaj
Klännning
Boots
Tröja
Skinnkjol
Klänning
Bag
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Knytblus
Sneakers
Kofta
Klänning
T-shirt
Grå kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
Knytblus
Manolo Blahnik
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Skjorta
Byxor
Klänning
Väska
Kofta
Skjortklänning
Kofta
Kofta
Klänning
Klännning
Kavaj
Linne
Väska
Slipover
Väska
Pälsjacka
Kappa
Kjol
T-shirt
Klänning
Rosa kostymbyxor
Byxor
T-shirt
Tröja
Klänning
T-shirt
Kavaj
Pullover
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kofta
Klänning
Slingbacks
Vit blus
Kofta
Linne
Kappa
Kofta
Kjol
Byxor
Skjorta
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Slacks
Tröja
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Cape
Klänning
Klänning
Stövel
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
Blus
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Linne
Knytblus
Klänning
Kavaj
53   302
108   357
70   443
89   471
68   593

Träning med PT online

Träning med PT online

Hej fina. Hoppas ni hade en härlig helg! Utöver fysiska träffar kommer jag köra en del träning med PT Zara online. Min PT använder en app där hon lägger in olika övningar till mig kanske två gånger i veckan. I fredags hade jag första hemmapasset med de övningar hon lagt in för det passet. Det var några av de övningar vi gjorde tillsammans när vi sågs i Pildammsparken. Det jag tyckte var allra svårast med övningarna var att komma ihåg andningen och koordinationen, t.ex om vänster ben ska ner när höger arm ska upp. Det tyckte jag ju var svårt i parken också. Jag vet att det kommer att komma automatiskt efter ett tag.

Annars gick passet väldigt bra och jag lyckades köra igenom alla övningar. Hon har lagt in instruktionsvideos för alla övningar vilket är jättebra om man inte minns hur man gör dem och man kan påminnas om andningen och så vidare. Jag som alltid brukar gå och ha after work på fredagar var nu hemma och tränade istället. Snacka om att jag blivit motiverad med träningen!

Hoppas ni får en underbar start på veckan! Nedan en bild på hur det kan se ut med min träning med PT online. Under taggen PT hittar ni alla inlägg om min träning med min PT.

 

Träning med PT online

 

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 7 september, 2020 / 08:52

  Bra initiativ att inspirera på distans och ändå kunna vara tydlig.
  Heja!

  • Maria
   10 september, 2020 / 08:35

   Ja verkligen, så nöjd 🙂

Kommentera


Söker du efter något?