Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Jeans
Stövel
Klänning
T-shirt
Kappa
Skjorta
Klänning
Kappa
Pullover
Kofta
Ankelboots
Kofta
Väska
Blus
Boots
Cardigan
Väska
Klänning
Tröja
Byxor
T-shirt
Halsduk
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Blus
Kappa
Linne
Kjol
T-shirt
Väska
Slacks
Kavaj
Kofta
Kofta
Jacka
Skjorta
Linne
Byxor
Klännning
Kjol
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Bag
Väska
Kappa
Väska
Sneakers
Halsduk
Pullover
Kjol
Knytblus
Klänning
Kappa
Kjol
Klänning
Linne
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Blus
Klänning
Knytblus
Kofta
T-shirt
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Väska
T-shirt
örhängen
Kofta
Blus
Kofta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Skjortklänning
Skjorta
Stickad klänning
Grå kavaj
Väska
Klänning
Basker
Klänning
Väst
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Slipover
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Byxor
Tröja
Väska
Kjol
Klänning
Satinkjol
Pälsjacka
Vit blus
Cape
T-shirt
Klännning
Klänning
Pullover
Kjol
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Väska
Knytblus
Tröja
Pullover
Väska
Kavaj
Jacka
Klänning
39   328
43   406
49   377
55   510
24   470

Träning med PT online

Träning med PT online

Hej fina. Hoppas ni hade en härlig helg! Utöver fysiska träffar kommer jag köra en del träning med PT Zara online. Min PT använder en app där hon lägger in olika övningar till mig kanske två gånger i veckan. I fredags hade jag första hemmapasset med de övningar hon lagt in för det passet. Det var några av de övningar vi gjorde tillsammans när vi sågs i Pildammsparken. Det jag tyckte var allra svårast med övningarna var att komma ihåg andningen och koordinationen, t.ex om vänster ben ska ner när höger arm ska upp. Det tyckte jag ju var svårt i parken också. Jag vet att det kommer att komma automatiskt efter ett tag.

Annars gick passet väldigt bra och jag lyckades köra igenom alla övningar. Hon har lagt in instruktionsvideos för alla övningar vilket är jättebra om man inte minns hur man gör dem och man kan påminnas om andningen och så vidare. Jag som alltid brukar gå och ha after work på fredagar var nu hemma och tränade istället. Snacka om att jag blivit motiverad med träningen!

Hoppas ni får en underbar start på veckan! Nedan en bild på hur det kan se ut med min träning med PT online. Under taggen PT hittar ni alla inlägg om min träning med min PT.

 

Träning med PT online

 

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 7 september, 2020 / 08:52

  Bra initiativ att inspirera på distans och ändå kunna vara tydlig.
  Heja!

  • Maria
   10 september, 2020 / 08:35

   Ja verkligen, så nöjd 🙂

Kommentera


Söker du efter något?