Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Tröja
Kavaj
Väska
Linne
T-shirt
Kofta
T-shirt
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Slingbacks
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Linne
T-shirt
Byxor
Cardigan
Knytblus
T-shirt
Väska
Kjol
Pullover
Kappa
Kjol
Sneakers
T-shirt
Väst
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Kappa
Stövel
Väska
Klänning
Klännning
Slacks
Klänning
Boots
Väska
Blå klänning
Kofta
T-shirt
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Slipover
Pullover
Sandaler
Skjorta
Grön klänning
Kofta
Klännning
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Väska
Linne med spets
Väska
Klänning
Pullover
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kofta
Tröja
Kappa
Byxor
Klänning
Kjol
Skjorta
Väska
Skjorta
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Blus
Klänning
Rosa kostymbyxor
Halsduk
Blus
Stickad klänning
Cardigan
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kjol
Klänning
Cape
Kavaj
Basker
Jeansjacka
Skjorta
Kofta
Tröja
Klänning
Kavaj
Knytblus
Blus
Kofta
Skjorta
Skjorta
Byxor
Kappa
Väska
Bag
Kavaj
T-shirt
Plisserad kjol
Kavaj
Skjorta
Väska
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Pullover
Satinkjol
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Knytblus
Väska
Svarta jeans
Väska
Satinkjol
Vit blus
T-shirt
Kappa
Väska
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Jeans
Klänning
Klänning
Linne
Kappa
Klänning
Kofta
38   329
44   325
68   453
46   356
26   317

Träning med PT online

Träning med PT online

Hej fina. Hoppas ni hade en härlig helg! Utöver fysiska träffar kommer jag köra en del träning med PT Zara online. Min PT använder en app där hon lägger in olika övningar till mig kanske två gånger i veckan. I fredags hade jag första hemmapasset med de övningar hon lagt in för det passet. Det var några av de övningar vi gjorde tillsammans när vi sågs i Pildammsparken. Det jag tyckte var allra svårast med övningarna var att komma ihåg andningen och koordinationen, t.ex om vänster ben ska ner när höger arm ska upp. Det tyckte jag ju var svårt i parken också. Jag vet att det kommer att komma automatiskt efter ett tag.

Annars gick passet väldigt bra och jag lyckades köra igenom alla övningar. Hon har lagt in instruktionsvideos för alla övningar vilket är jättebra om man inte minns hur man gör dem och man kan påminnas om andningen och så vidare. Jag som alltid brukar gå och ha after work på fredagar var nu hemma och tränade istället. Snacka om att jag blivit motiverad med träningen!

Hoppas ni får en underbar start på veckan! Nedan en bild på hur det kan se ut med min träning med PT online. Under taggen PT hittar ni alla inlägg om min träning med min PT.

 

Träning med PT online

 

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 7 september, 2020 / 08:52

  Bra initiativ att inspirera på distans och ändå kunna vara tydlig.
  Heja!

  • Maria
   10 september, 2020 / 08:35

   Ja verkligen, så nöjd 🙂

Kommentera


Söker du efter något?