Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Skjorta
T-shirt
Kofta
Byxor
Klänning
Kofta
Kofta
Blå klänning
Pullover
Kjol
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Knytblus
Skjorta
Kappa
Cardigan
Väska
T-shirt
Plisserad kjol
Väst
Rosa kostymbyxor
Bag
Kostymbyxa
Pälsjacka
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Svarta jeans
Klänning
Väska
Väska
Tröja
Skjortklänning
T-shirt
Pullover
Blus
Manolo Blahnik
Byxor
Kavaj
Plisserad kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Cape
Klänning
Grå kavaj
Jeansjacka
Klänning
Tröja
Kavaj
Cardigan
Knytblus
Sneakers
Skjorta
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Väska
Linne
Klännning
Knytblus
Kofta
Kofta
Kavaj
Basker
Kappa
Halsduk
Linne
Kavaj
T-shirt
Kjol
Pullover
Satinkjol
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Grön klänning
Väska
Slacks
Klänning
Tröja
Stövel
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Blus
Klänning
Skjorta
Klännning
Kavaj
Väska
Skjorta
T-shirt
Byxor
Väska
Kavaj
Linne
Linne med spets
Slipover
Satinkjol
Kofta
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Pullover
Slingbacks
Kjol
Klänning
Kofta
Kjol
Kjol
Kofta
Väska
Stickad klänning
Klänning
Jeans
Kavaj
Blus
Ankelboots
Kofta
Klänning
Vit blus
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kappa
Sandaler
Skjorta
Kofta
Boots
43   258
68   415
46   356
26   317
73   461

En lugn helg med fikadate, ostron, båttur och bio

Hej fina. I fredags jobbade jag hemifrån och vi har haft en lugn och skön helg i Malmö. I fredags hade vi en riktig hemmakväll och såg klassikern Breakfast Club. Dock somnade vi båda till filmen redan vid tio, haha. Intensiv vecka så vi var nog båda riktigt trötta. I lördags hade Carl volleybollturnering och då vädret var lite sisådär passade jag på att lägga ut en massa kläder till försäljning på Tradera. Har du storlek 34-36 får du gärna gå in och titta på mina auktioner på den här länken. Lite har redan blivit sålt via Köp nu-funktionen. Kul! 🙂

Igår hann jag även med en fika med Anna på Espresso House. Det var riktigt härligt höstväder så vi satt ute i solen med jackor på. På kvällen ville jag och Carl fira att det var Ostrondagen så vi började gå mot Saluhallen men den hade tyvärr stängt. Vi gick vidare till Johan P men där var fullbokat. Carl sprang till ICA på Hansa men där var ostronen slut. Vi satte oss på Grappa för ett glas bubbel/öl och då kom vi på att Johan P även har butik där man kan köpa hem fisk och skaldjur så Carl sprang och köpte ostron där. Så vi fick våra ostron och kunde fira ostrondagen hemma. Vi hade en mycket mysig kväll!

Idag har vi också hunnit med en del. Vi har sprungit 8 km tillsammans och vid halv tre var det dags för guidad tur “Rundan” i kanalen i Malmö med grannarna. En av våra grannar är guide där så han bokade in oss som en trevlig aktivitet tillsammans där han såklart var guide. Hur trevligt som helst. Och vi hann precis tillbaka innan värsta regnvädret brakade loss.

Ikväll ska vi på biograf Spegeln och se filmen om Marie Curie. Jag är så glad över att biograferna öppnat igen och särskilt Spegeln där vi kan äta middag i salongen. Hoppas ni alla haft en härlig helg!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?