Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Slipover
Kjol
Skjorta
Jeans
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Byxor
Kjol
Skjortklänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Klännning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Knytblus
Kofta
Kofta
Slingbacks
Väska
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Blus
Kappa
Skinnkjol
Klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Bag
Väska
Skjorta
Pullover
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
Pullover
Cape
Blus
Klänning
Kappa
Kappa
T-shirt
Kofta
Skjorta
Kappa
Stickad klänning
Vit blus
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Blus
Tröja
Kavaj
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Klänning
Kofta
Basker
Pullover
Kofta
Linne
Linne
Kofta
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Slacks
T-shirt
Halsduk
Kavaj
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Byxor
Knytblus
Väska
Boots
Kofta
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Kofta
T-shirt
Byxor
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Linne
Byxor
Kofta
Klänning
Väst
Stövel
Kjol
Kjol
Pullover
Klänning
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Klännning
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Tröja
Sneakers
Tröja
Kavaj
Ankelboots
Cardigan
53   306
108   358
70   445
90   473
68   594

En lugn helg med fikadate, ostron, båttur och bio

Hej fina. I fredags jobbade jag hemifrån och vi har haft en lugn och skön helg i Malmö. I fredags hade vi en riktig hemmakväll och såg klassikern Breakfast Club. Dock somnade vi båda till filmen redan vid tio, haha. Intensiv vecka så vi var nog båda riktigt trötta. I lördags hade Carl volleybollturnering och då vädret var lite sisådär passade jag på att lägga ut en massa kläder till försäljning på Tradera. Har du storlek 34-36 får du gärna gå in och titta på mina auktioner på den här länken. Lite har redan blivit sålt via Köp nu-funktionen. Kul! 🙂

Igår hann jag även med en fika med Anna på Espresso House. Det var riktigt härligt höstväder så vi satt ute i solen med jackor på. På kvällen ville jag och Carl fira att det var Ostrondagen så vi började gå mot Saluhallen men den hade tyvärr stängt. Vi gick vidare till Johan P men där var fullbokat. Carl sprang till ICA på Hansa men där var ostronen slut. Vi satte oss på Grappa för ett glas bubbel/öl och då kom vi på att Johan P även har butik där man kan köpa hem fisk och skaldjur så Carl sprang och köpte ostron där. Så vi fick våra ostron och kunde fira ostrondagen hemma. Vi hade en mycket mysig kväll!

Idag har vi också hunnit med en del. Vi har sprungit 8 km tillsammans och vid halv tre var det dags för guidad tur “Rundan” i kanalen i Malmö med grannarna. En av våra grannar är guide där så han bokade in oss som en trevlig aktivitet tillsammans där han såklart var guide. Hur trevligt som helst. Och vi hann precis tillbaka innan värsta regnvädret brakade loss.

Ikväll ska vi på biograf Spegeln och se filmen om Marie Curie. Jag är så glad över att biograferna öppnat igen och särskilt Spegeln där vi kan äta middag i salongen. Hoppas ni alla haft en härlig helg!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?