Annons: Shoppa min stil

Klännning
Kofta
Klänning
Cardigan
Body
Kjol
Väska
Blå klänning
Kappa
Kofta
Kofta
Halsduk
Pullover
Stövel
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Topp
Väst
Tröja
Kappa
Väska
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Kjol
Knytblus
Plisserad kjol
Blus
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kappa
Manolo Blahnik
Linne
Slipover
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Kofta
Pullover
Tyllkjol
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Byxor
Klänning
Klännning
Kappa
Blus
Grå kavaj
Kjol
Grön klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kjol
Cape
Vit blus
T-shirt
Kavaj
Kjol
Knytblus
Kappa
Väska
Slacks
Slipover
Tröja
Väska
Kavaj
Klänning
Boots
Klänning
Skjorta
Kostymbyxa
Linne med spets
Linne
Kofta
Klänning
T-shirt
Sandaler
Blå knytblus
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Skjortklänning
Kjol
Klänning
Kappa
Byxor
T-shirt
Sneakers
Väska
Klänning
Väska
Svarta jeans
T-shirt
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Slipover
Klänning
Väska
T-shirt
Tröja
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Byxor
Blus
Bag
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Kjol
Jeans
Väska
Slipover
Kavaj
Basker
Cardigan
Kavaj
Kofta
Kofta
Satinkjol
Slipover vit
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Cape
Pullover
Klänning
Kofta
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Byxor
Skjorta
Kofta
Linne
Skinnkjol
Kofta
Pullover
Väska
Kavaj
Ankelboots
Skjorta
Blus
Kavaj
Kavaj
Knytblus
63   337
88   353
342   1035
47   346
48   369

En lugn helg med fikadate, ostron, båttur och bio

Hej fina. I fredags jobbade jag hemifrån och vi har haft en lugn och skön helg i Malmö. I fredags hade vi en riktig hemmakväll och såg klassikern Breakfast Club. Dock somnade vi båda till filmen redan vid tio, haha. Intensiv vecka så vi var nog båda riktigt trötta. I lördags hade Carl volleybollturnering och då vädret var lite sisådär passade jag på att lägga ut en massa kläder till försäljning på Tradera. Har du storlek 34-36 får du gärna gå in och titta på mina auktioner på den här länken. Lite har redan blivit sålt via Köp nu-funktionen. Kul! 🙂

Igår hann jag även med en fika med Anna på Espresso House. Det var riktigt härligt höstväder så vi satt ute i solen med jackor på. På kvällen ville jag och Carl fira att det var Ostrondagen så vi började gå mot Saluhallen men den hade tyvärr stängt. Vi gick vidare till Johan P men där var fullbokat. Carl sprang till ICA på Hansa men där var ostronen slut. Vi satte oss på Grappa för ett glas bubbel/öl och då kom vi på att Johan P även har butik där man kan köpa hem fisk och skaldjur så Carl sprang och köpte ostron där. Så vi fick våra ostron och kunde fira ostrondagen hemma. Vi hade en mycket mysig kväll!

Idag har vi också hunnit med en del. Vi har sprungit 8 km tillsammans och vid halv tre var det dags för guidad tur “Rundan” i kanalen i Malmö med grannarna. En av våra grannar är guide där så han bokade in oss som en trevlig aktivitet tillsammans där han såklart var guide. Hur trevligt som helst. Och vi hann precis tillbaka innan värsta regnvädret brakade loss.

Ikväll ska vi på biograf Spegeln och se filmen om Marie Curie. Jag är så glad över att biograferna öppnat igen och särskilt Spegeln där vi kan äta middag i salongen. Hoppas ni alla haft en härlig helg!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?