Annons: Shoppa min stil

Kjol
Skjorta
Ankelboots
Grå kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Vit blus
Kappa
Klänning
Kappa
Kofta
Kjol
T-shirt
Blus
Väska
Väska
Skjortklänning
Skjorta
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kavaj
Boots
Linne
T-shirt
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Skinnkjol
T-shirt
Väska
Halsduk
Linne
Klännning
Klänning
Klänning
Kappa
Tröja
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Kjol
Väska
Kappa
Pullover
Kavaj
Jeans
Byxor
örhängen
Klännning
Cape
Väska
Kjol
Kjol
Tröja
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Stövel
Kavaj
Väska
Kofta
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Basker
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Blus
Slingbacks
Väska
Klänning
Slacks
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Linne
Klänning
Bag
Klänning
Sneakers
Blus
Kofta
Kofta
Blus
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Pullover
Byxor
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Satinkjol
Slipover
Tröja
Knytblus
Pälsjacka
Skjorta
Klänning
Pullover
Kofta
Byxor
Cardigan
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Väst
Skjorta
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kappa
Jacka
T-shirt
Väska
Pullover
Väska
Halsduk
T-shirt
Jacka
Skjorta
55   370
24   417
37   334
37   409
48   472

En lugn helg med fikadate, ostron, båttur och bio

Hej fina. I fredags jobbade jag hemifrån och vi har haft en lugn och skön helg i Malmö. I fredags hade vi en riktig hemmakväll och såg klassikern Breakfast Club. Dock somnade vi båda till filmen redan vid tio, haha. Intensiv vecka så vi var nog båda riktigt trötta. I lördags hade Carl volleybollturnering och då vädret var lite sisådär passade jag på att lägga ut en massa kläder till försäljning på Tradera. Har du storlek 34-36 får du gärna gå in och titta på mina auktioner på den här länken. Lite har redan blivit sålt via Köp nu-funktionen. Kul! 🙂

Igår hann jag även med en fika med Anna på Espresso House. Det var riktigt härligt höstväder så vi satt ute i solen med jackor på. På kvällen ville jag och Carl fira att det var Ostrondagen så vi började gå mot Saluhallen men den hade tyvärr stängt. Vi gick vidare till Johan P men där var fullbokat. Carl sprang till ICA på Hansa men där var ostronen slut. Vi satte oss på Grappa för ett glas bubbel/öl och då kom vi på att Johan P även har butik där man kan köpa hem fisk och skaldjur så Carl sprang och köpte ostron där. Så vi fick våra ostron och kunde fira ostrondagen hemma. Vi hade en mycket mysig kväll!

Idag har vi också hunnit med en del. Vi har sprungit 8 km tillsammans och vid halv tre var det dags för guidad tur “Rundan” i kanalen i Malmö med grannarna. En av våra grannar är guide där så han bokade in oss som en trevlig aktivitet tillsammans där han såklart var guide. Hur trevligt som helst. Och vi hann precis tillbaka innan värsta regnvädret brakade loss.

Ikväll ska vi på biograf Spegeln och se filmen om Marie Curie. Jag är så glad över att biograferna öppnat igen och särskilt Spegeln där vi kan äta middag i salongen. Hoppas ni alla haft en härlig helg!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?