Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Kavaj
Kofta
Kofta
Knytblus
Kavaj
Väska
Tröja
Väska
Kappa
Kofta
Grå kavaj
Klänning
Linne
Klänning
T-shirt
Pullover
Byxor
Slingbacks
Kavaj
Väska
Bag
Väska
Tröja
Kjol
Skjorta
Väska
Kofta
T-shirt
Knytblus
Väska
Skjorta
Pullover
Kjol
Kofta
Klänning
Stövel
Kappa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Pullover
Knytblus
Slipover
Byxor
Pälsjacka
Kofta
T-shirt
Klänning
Skjorta
Väska
Skinnkjol
Kappa
Sneakers
Väska
Väst
Basker
Kofta
Skjortklänning
T-shirt
Väska
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Klännning
T-shirt
Blus
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Cape
Pullover
Kappa
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Boots
Väska
Väska
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kavaj
Kjol
Blus
Vit blus
Klänning
T-shirt
Linne
Jeans
Väska
Kofta
Kavaj
Tröja
Kjol
Slacks
Cardigan
Byxor
Skjorta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Manolo Blahnik
Kappa
Klänning
Byxor
Klännning
Ankelboots
Kappa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Kostymbyxa
Skjorta
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Hur gick första passet med min PT?

Hej fina. Igår hade jag första träningspasset med min PT Zara. Jag var både nervös och taggad och jag måste säga att kändes hur bra som helst. Okej, jag har typ aldrig varit så slut i kroppen efter träning men det var en skön känsla. Det kändes verkligen att jag fått träna typ varenda muskel i min kropp, inklusive muskler jag inte alls visste fanns.

Zara fokuserade mycket på att jag skulle andas på rätt sätt och bara det var ju en riktig utmaning. Jag har nog aldrig tagit så djupa andetag men det är ju jättebra att andas rätt när man gör sina olika övningar. Jag hade lite svårt att komma ihåg när jag skulle andas ut och in i de olika övningarna men det kommer väl automatiskt senare kanske. Vi fokuserade också mycket på att min hållning skulle vara rätt i de olika övningarna. Jag trodde jag visste hur man gjorde squats till exempel men nu fick jag en massa bra tips på hur övningen kan bli ännu effektivare. Så bra!

Sedan gjorde vi också övningar med band och jag har aldrig trott att de kan vara så jobbiga! Det var övningarna med band runt handleder och smalben som visade sig vara allra jobbigast. Jag var verkligen helt slut i kroppen efter vårt pass men är riktigt taggad på att fortsätta. Hon kommer sätta ihop ett program till mig och sedan kommer vi ses då och då också och ha regelbundna avstämningar. Finns en del att förbättra om jag säger så!

Lite bilder från vår träning nedan. Work in progress :).

 
Följ:

3 Kommentarer

  1. 19 september, 2020 / 09:47

    Hej! Vad kul att det gick bra för dig med PT:n 🙂 Jag är bara nyfiken, vad betalar du och vad ingår i det priset? Är det bara utomhus med kroppen som redskap?

    Vänliga Hälsningar Onlinefysik.com

Kommentera


Söker du efter något?