Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Byxor
Kjol
T-shirt
Grå kavaj
Jeans
Skinnkjol
Pullover
Kavaj
Klännning
Tyllkjol
Väska
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kappa
Väska
Kjol
Klänning
Kappa
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kjol
Klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Plisserad kjol
Manolo Blahnik
Topp
Kappa
Tröja
Klänning
Pullover
Väska
Kjol
Kofta
Pullover
Knytblus
Sneakers
Klänning
Slipover
Linne
Cape
Kofta
Klänning
Skjorta
Cardigan
Kofta
Kofta
Klänning
Cape
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Bag
Linne med spets
Kavaj
Väska
Byxor
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Linne
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Halsduk
Blå knytblus
Byxor
Kavaj
Kavaj
Väska
Sandaler
Cardigan
Basker
Body
Kavaj
Slingbacks
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Satinkjol
Kavaj
Skjortklänning
Kofta
Svarta jeans
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Väska
Klännning
Grön klänning
Kappa
Klänning
Stickad klänning
Blus
Väst
Kappa
Väska
Väska
Skjorta
Vit blus
Knytblus
Väska
Blus
Skjorta
T-shirt
Slipover
Klänning
Kjol
T-shirt
Väska
Väska
Kjol
Boots
Ankelboots
Klänning
Kofta
Slacks
Kjol
Stövel
Skjorta
Kofta
Kofta
Skjorta
Blå klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Slipover
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Blus
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Slipover
Tröja
Slipover vit
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Tröja
Klänning
T-shirt
Linne
Pullover
Skjorta
14   117
37   279
47   283
39   279
49   293

Hur gick första passet med min PT?

Hej fina. Igår hade jag första träningspasset med min PT Zara. Jag var både nervös och taggad och jag måste säga att kändes hur bra som helst. Okej, jag har typ aldrig varit så slut i kroppen efter träning men det var en skön känsla. Det kändes verkligen att jag fått träna typ varenda muskel i min kropp, inklusive muskler jag inte alls visste fanns.

Zara fokuserade mycket på att jag skulle andas på rätt sätt och bara det var ju en riktig utmaning. Jag har nog aldrig tagit så djupa andetag men det är ju jättebra att andas rätt när man gör sina olika övningar. Jag hade lite svårt att komma ihåg när jag skulle andas ut och in i de olika övningarna men det kommer väl automatiskt senare kanske. Vi fokuserade också mycket på att min hållning skulle vara rätt i de olika övningarna. Jag trodde jag visste hur man gjorde squats till exempel men nu fick jag en massa bra tips på hur övningen kan bli ännu effektivare. Så bra!

Sedan gjorde vi också övningar med band och jag har aldrig trott att de kan vara så jobbiga! Det var övningarna med band runt handleder och smalben som visade sig vara allra jobbigast. Jag var verkligen helt slut i kroppen efter vårt pass men är riktigt taggad på att fortsätta. Hon kommer sätta ihop ett program till mig och sedan kommer vi ses då och då också och ha regelbundna avstämningar. Finns en del att förbättra om jag säger så!

Lite bilder från vår träning nedan. Work in progress :).

 
Följ:

3 Kommentarer

  1. 19 september, 2020 / 09:47

    Hej! Vad kul att det gick bra för dig med PT:n 🙂 Jag är bara nyfiken, vad betalar du och vad ingår i det priset? Är det bara utomhus med kroppen som redskap?

    Vänliga Hälsningar Onlinefysik.com

Kommentera


Söker du efter något?