Annons: Shoppa min stil

Väska
Kappa
Kjol
Jeansjacka
Kofta
Kjol
Kofta
Plisserad kjol
Sneakers
Väska
Blus
Slacks
Skjorta
Klänning
T-shirt
Pullover
Cape
Kappa
Kjol
Blå klänning
Klänning
Byxor
Klänning
Sandaler
Kjol
T-shirt
Pullover
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjorta
Grå kavaj
Grön klänning
Slingbacks
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Byxor
Byxor
Kjol
Klänning
Linne
Kappa
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Knytblus
Klänning
Linne
Kostymbyxa
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Kappa
Kofta
T-shirt
Vit blus
Svarta jeans
Ankelboots
Pullover
Kofta
Manolo Blahnik
Jeans
Linne
T-shirt
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Skjorta
Plisserad kjol
T-shirt
Basker
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Klännning
Klänning
Skjorta
Klännning
Klänning
Väst
Blus
Bag
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Kappa
Kofta
Tröja
Rosa kostymbyxor
Kjol
Knytblus
Kavaj
Klänning
Väska
Blus
Väska
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Byxor
Kavaj
Stövel
Skjorta
Klänning
Väska
Cardigan
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Linne med spets
Skjortklänning
Slipover
Halsduk
Kappa
Väska
Skinnkjol
Klänning
T-shirt
Kavaj
Tröja
Cardigan
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Väska
Klänning
Pullover
Väska
Knytblus
Boots
Tröja
Kavaj
Kofta
Klänning
75   377
95   534
72   471
79   377
75   329

Hur gick första passet med min PT?

Hej fina. Igår hade jag första träningspasset med min PT Zara. Jag var både nervös och taggad och jag måste säga att kändes hur bra som helst. Okej, jag har typ aldrig varit så slut i kroppen efter träning men det var en skön känsla. Det kändes verkligen att jag fått träna typ varenda muskel i min kropp, inklusive muskler jag inte alls visste fanns.

Zara fokuserade mycket på att jag skulle andas på rätt sätt och bara det var ju en riktig utmaning. Jag har nog aldrig tagit så djupa andetag men det är ju jättebra att andas rätt när man gör sina olika övningar. Jag hade lite svårt att komma ihåg när jag skulle andas ut och in i de olika övningarna men det kommer väl automatiskt senare kanske. Vi fokuserade också mycket på att min hållning skulle vara rätt i de olika övningarna. Jag trodde jag visste hur man gjorde squats till exempel men nu fick jag en massa bra tips på hur övningen kan bli ännu effektivare. Så bra!

Sedan gjorde vi också övningar med band och jag har aldrig trott att de kan vara så jobbiga! Det var övningarna med band runt handleder och smalben som visade sig vara allra jobbigast. Jag var verkligen helt slut i kroppen efter vårt pass men är riktigt taggad på att fortsätta. Hon kommer sätta ihop ett program till mig och sedan kommer vi ses då och då också och ha regelbundna avstämningar. Finns en del att förbättra om jag säger så!

Lite bilder från vår träning nedan. Work in progress :).

 
Följ:

3 Kommentarer

  1. 19 september, 2020 / 09:47

    Hej! Vad kul att det gick bra för dig med PT:n 🙂 Jag är bara nyfiken, vad betalar du och vad ingår i det priset? Är det bara utomhus med kroppen som redskap?

    Vänliga Hälsningar Onlinefysik.com

Kommentera


Söker du efter något?