Annons: Shoppa min stil

Slingbacks
Klännning
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Byxor
Väska
Kofta
Kappa
Tröja
Cape
Linne
Kavaj
Byxor
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Tröja
Klänning
Kavaj
Cardigan
Stickad klänning
Pälsjacka
Pullover
Basker
Skjorta
Väska
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Pullover
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Stövel
T-shirt
Väska
Kjol
Kostymbyxa
Kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
T-shirt
Skjorta
Blus
Kappa
Väst
Kavaj
T-shirt
Bag
Väska
Slipover
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Knytblus
Skinnkjol
Ankelboots
Sneakers
Klänning
Kappa
Kavaj
Linne
Manolo Blahnik
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Byxor
Väska
Boots
Pullover
Kavaj
Kappa
Kjol
Kappa
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Tröja
Knytblus
Linne
Väska
Väska
Kjol
Jeans
Kavaj
Kappa
Kavaj
Byxor
Kofta
Slacks
Väska
Väska
Väska
Vit blus
Kjol
Kofta
Blus
Blus
Väska
Skjorta
Klännning
Klänning
Väska
Satinkjol
Klänning
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Pullover
83   308
65   507
45   366
40   417
64   389

Hur gick första passet med min PT?

Hej fina. Igår hade jag första träningspasset med min PT Zara. Jag var både nervös och taggad och jag måste säga att kändes hur bra som helst. Okej, jag har typ aldrig varit så slut i kroppen efter träning men det var en skön känsla. Det kändes verkligen att jag fått träna typ varenda muskel i min kropp, inklusive muskler jag inte alls visste fanns.

Zara fokuserade mycket på att jag skulle andas på rätt sätt och bara det var ju en riktig utmaning. Jag har nog aldrig tagit så djupa andetag men det är ju jättebra att andas rätt när man gör sina olika övningar. Jag hade lite svårt att komma ihåg när jag skulle andas ut och in i de olika övningarna men det kommer väl automatiskt senare kanske. Vi fokuserade också mycket på att min hållning skulle vara rätt i de olika övningarna. Jag trodde jag visste hur man gjorde squats till exempel men nu fick jag en massa bra tips på hur övningen kan bli ännu effektivare. Så bra!

Sedan gjorde vi också övningar med band och jag har aldrig trott att de kan vara så jobbiga! Det var övningarna med band runt handleder och smalben som visade sig vara allra jobbigast. Jag var verkligen helt slut i kroppen efter vårt pass men är riktigt taggad på att fortsätta. Hon kommer sätta ihop ett program till mig och sedan kommer vi ses då och då också och ha regelbundna avstämningar. Finns en del att förbättra om jag säger så!

Lite bilder från vår träning nedan. Work in progress :).

 
Följ:

3 Kommentarer

  1. 19 september, 2020 / 09:47

    Hej! Vad kul att det gick bra för dig med PT:n 🙂 Jag är bara nyfiken, vad betalar du och vad ingår i det priset? Är det bara utomhus med kroppen som redskap?

    Vänliga Hälsningar Onlinefysik.com

Kommentera


Söker du efter något?