Annons: Shoppa min stil

Byxor
Skjorta
Byxor
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Jacka
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Jeans
Pullover
Byxor
Kjol
Kofta
Klännning
Basker
Bag
Kofta
T-shirt
Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
Linne
Cape
Väska
Skjorta
Kavaj
Linne
Skjorta
Ankelboots
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Skjorta
Blus
Kofta
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Pullover
Kofta
Knytblus
Kappa
Kavaj
Väst
Väska
Klänning
Kappa
Kappa
Klänning
Blus
Cardigan
Kavaj
Kofta
Tröja
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Blus
Skjorta
Slingbacks
Kappa
Väska
Kappa
Tröja
Jacka
Klänning
Byxor
Halsduk
Tröja
Klänning
Knytblus
T-shirt
Väska
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Klännning
Klänning
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Sneakers
T-shirt
Klänning
Stövel
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Slacks
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Slipover
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kappa
Väska
Väska
Linne
T-shirt
Skinnkjol
Kjol
Blus
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Pullover
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Skjortklänning
Klänning
33   268
36   390
46   457
43   419
51   463

Hur gick första passet med min PT?

Hej fina. Igår hade jag första träningspasset med min PT Zara. Jag var både nervös och taggad och jag måste säga att kändes hur bra som helst. Okej, jag har typ aldrig varit så slut i kroppen efter träning men det var en skön känsla. Det kändes verkligen att jag fått träna typ varenda muskel i min kropp, inklusive muskler jag inte alls visste fanns.

Zara fokuserade mycket på att jag skulle andas på rätt sätt och bara det var ju en riktig utmaning. Jag har nog aldrig tagit så djupa andetag men det är ju jättebra att andas rätt när man gör sina olika övningar. Jag hade lite svårt att komma ihåg när jag skulle andas ut och in i de olika övningarna men det kommer väl automatiskt senare kanske. Vi fokuserade också mycket på att min hållning skulle vara rätt i de olika övningarna. Jag trodde jag visste hur man gjorde squats till exempel men nu fick jag en massa bra tips på hur övningen kan bli ännu effektivare. Så bra!

Sedan gjorde vi också övningar med band och jag har aldrig trott att de kan vara så jobbiga! Det var övningarna med band runt handleder och smalben som visade sig vara allra jobbigast. Jag var verkligen helt slut i kroppen efter vårt pass men är riktigt taggad på att fortsätta. Hon kommer sätta ihop ett program till mig och sedan kommer vi ses då och då också och ha regelbundna avstämningar. Finns en del att förbättra om jag säger så!

Lite bilder från vår träning nedan. Work in progress :).

 
Följ:

3 Kommentarer

  1. 19 september, 2020 / 09:47

    Hej! Vad kul att det gick bra för dig med PT:n 🙂 Jag är bara nyfiken, vad betalar du och vad ingår i det priset? Är det bara utomhus med kroppen som redskap?

    Vänliga Hälsningar Onlinefysik.com

Kommentera


Söker du efter något?