Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Pälsjacka
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Bag
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Satinkjol
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Skjorta
Byxor
Väst
Knytblus
Linne
Kavaj
Tröja
Kofta
Byxor
Väska
Cardigan
Manolo Blahnik
Kjol
Kofta
Halsduk
Kofta
Byxor
Kavaj
Slipover
T-shirt
Väska
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Jeans
Slingbacks
Grå kavaj
Knytblus
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Slacks
Väska
Sneakers
Pullover
Skjorta
Kjol
Blus
Väska
Kjol
Stövel
Kjol
Cape
Linne
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Kjol
Klänning
Klänning
Boots
Byxor
T-shirt
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Blus
Klänning
Kofta
Väska
Klännning
Kjol
Skjorta
Klänning
Tröja
T-shirt
Kappa
Kavaj
Linne
Rosa kostymbyxor
Väska
Klännning
Klänning
Vit blus
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Pullover
Tröja
Pullover
Väska
T-shirt
Basker
Kappa
Väska
Ankelboots
Skjorta
Kappa
13   56
69   337
60   416
112   413
70   460

Första PT-träffen idag!

Hej fina. Idag efter jobbet är det äntligen dags för första träningspasset med min PT Zara Evasdotter. Det ska verkligen bli superkul och såklart jobbigt hehe. Jag behöver verkligen bli starkare och vill gärna ha lite synliga tonade muskler också. Jag behöver framför allt bli starkare i min vardag. Så många portar jag knappt får upp för att jag är för svag och när jag handlar är det riktigt tungt att bära kassarna. Så ja, jag är jättesvag och behöver bli starkare.

Träningspasset idag kommer förmodligen handla om att hon ska få en bild av hur min nivå på kondition och styrka ser ut idag och utifrån det skapar hon våra träningspass. Hon kommer även att lära mig hur jag kan lägga om min kost för att se resultat av min kommande träning. Jag tror själv att jag får i mig för lite protein nuförtiden men jag har egentligen ingen koll alls.

Ni får hänga med hur det går för oss här i bloggen och på min Instagram. Men först jobb som sagt. Ha en underbar dag!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?