Annons: Shoppa min stil

Klänning
Ankelboots
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klännning
Byxor
Jeans
Kavaj
Kjol
Linne
Cardigan
Klänning
Väska
Väska
Pullover
50   370
79   472
56   455
61   587
61   637

Nytt rekord på milen – min träning 29/8

Hej fina. I lördags när Mina var på utflykt med sin bror och Carl och Albin på utflykt på Österlen passade jag på att träna. Det var lite svalare i luften och jag kände mig riktigt taggad på att springa en mil snabbt. Efter 5 km såg jag en möjlighet att slå nytt rekord så jag satsade och lyckades. Sprang milen på 57.51 och slog rekord. Mitt gamla rekord var 58.30 så jag är mycket nöjd!

Jag var rejält trött när jag väl stannade och var klar. Man hör inte riktigt hur mycket man flåsar när man har hörlurar med musik haha.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?