Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Gucciskärp
Kjol
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Nytt rekord på milen – min träning 29/8

Hej fina. I lördags när Mina var på utflykt med sin bror och Carl och Albin på utflykt på Österlen passade jag på att träna. Det var lite svalare i luften och jag kände mig riktigt taggad på att springa en mil snabbt. Efter 5 km såg jag en möjlighet att slå nytt rekord så jag satsade och lyckades. Sprang milen på 57.51 och slog rekord. Mitt gamla rekord var 58.30 så jag är mycket nöjd!

Jag var rejält trött när jag väl stannade och var klar. Man hör inte riktigt hur mycket man flåsar när man har hörlurar med musik haha.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?