Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kappa
Pullover
Manolo Blahnik
Halsduk
Knytblus
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Satinkjol
Stövel
T-shirt
Klänning
Tröja
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
T-shirt
Slipover
Kofta
Kavaj
Byxor
Skjorta
T-shirt
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Sneakers
Blus
Väska
Väska
Väska
Pullover
Rosa kostymbyxor
Väska
Tröja
Kavaj
Väska
Väst
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Klänning
Byxor
Väska
Klännning
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Basker
Skjorta
Klännning
Kostymbyxa
Skjortklänning
Pullover
Blus
Linne
Cape
Cardigan
Klänning
Kofta
Linne
Byxor
Kavaj
Kavaj
Tröja
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Blus
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Kappa
Väska
Pullover
Skjorta
T-shirt
Kjol
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Knytblus
Klänning
Vit blus
Jeans
Kappa
Boots
Slacks
Väska
Kjol
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
Byxor
Väska
Bag
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Linne
Stickad klänning
Slingbacks
Kavaj
Kappa
Kappa
T-shirt
13   56
69   337
60   416
112   413
70   460

Personlig tränare i Malmö

Personlig tränare i Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Nu börjar det bli höst på riktigt och jag är så taggad på allt som väntar. Något jag börjar med den här veckan är träffar med personlig tränare i Malmö. Min personliga tränare heter Zara Evasdotter och vi har hittills hunnit ses på en walk and talk där vi gick igenom mina mål och la upp en plan. Jag fick en sådan bra känsla av Zara och jag tror verkligen att det här kommer bli hur bra som helst!

Vi kommer att fokusera mycket på styrketräning och bra kost. Jag har aldrig styrketränat egentligen då jag helt enkelt inte ha koll på hur man gör. Kosten känner jag också att jag har tappat så där behöver jag också lite av en nystart med nyttig mat. Ni kommer såklart få följa med på hela resan! Ni kommer att hitta alla inlägg under den här taggen PT.

Nedan kan ni läsa en presentation av min personliga tränare Zara. Kika gärna in hennes Instagram för en massa träningsinspo: @zara.evasdotter :).

 

Presentation av Zara Evasdotter, personlig tränare i Malmö:

För att beskriva mig själv som personlig tränare/coach skulle jag vilja lyfta fram hur jag arbetar med helhet, hållbarhet och hjärta. Jag är universitetsutbildad hälsovetare/personlig tränare med stor erfarenhet inom hälsoutveckling för individer och grupper i Malmö samt online. Jag ser utveckling inifrån och ut som en bärande faktor och arbetar alltid utifrån varje kunds unika förutsättningar för att på bästa sätt vägleda henne mot en hållbar livsstil. Hälsa är för mig en helhet som består av olika faktorer för olika personer. Jag hjälper dig att hitta de faktorer som skapar välmående hos just dig samt kartlägga vilka verktyg och strategier du behöver använda för att ge dessa rum i din vardag. Jag vägleder snarare än ger dig strikta direktiv och jag jobbar alltid för att du som kund ska lära dig nya saker om både dig själv och de verktyg vi arbetar med.

Ett samarbete med mig kan innehålla vad som helst som du vill ha stöd kring i din hälsoutveckling, exempelvis; fysisk träning, stresshantering, kostrådgivning samt arbete med andra mentala/emotionella processer som självkänsla, kroppsbild, vardagslycka, planering och motivation. Jag brinner särskilt för kvinnohälsa och har specifik utbildning inom träning under/efter graviditet. Jag är starkt emot kroppshets, vikthets, förbud och skuldbeläggande strategier. Istället strävar jag mot att vägleda till ett självmedkännande och positivt förhållningssätt på vägen mot en hållbar och balanserad livsstil där välmåendet får ligga i fokus. Till mig är alla välkomna för en fri konsultation, oavsett nuläge eller mål. 

Personlig tränare i malmö
Personlig tränare i malmö

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?