Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Satinkjol
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Boots
Gucciskärp
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Vit blus
Pullover
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Pullover
Skinnkjol
Väst
Slipover
T-shirt
Cape
Kofta
Kappa
Kavaj
Knytblus
Basker
Cardigan
Kappa
Kavaj
Väska
T-shirt
Linne med spets
Kjol
Skjortklänning
Byxor
Väska
Pullover
Väska
Klännning
Svarta jeans
Väska
Väska
Tröja
Klänning
T-shirt
Klänning
Blus
Skjorta
Väska
T-shirt
T-shirt
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Blus
Grå kavaj
Grön klänning
Skjorta
Tyllkjol
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Väska
Kappa
Sandaler
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Slipover vit
Klänning
Klänning
Klänning
Bag
Pullover
Skjorta
Kofta
Väska
Linne
Kofta
Blus
Kostymbyxa
Klänning
Slipover
Jeans
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Linne
Knytblus
Ankelboots
Väska
Kavaj
Blå knytblus
Kjol
Plisserad kjol
Väska
Halsduk
Kofta
Byxor
Kappa
Cape
Kavaj
Kofta
Topp
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Byxor
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Slacks
Kavaj
Kjol
Skjorta
Slingbacks
Satinkjol
Body
Kofta
Klänning
Kjol
Tröja
Kappa
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kjol
Pälsjacka
Kofta
Klännning
T-shirt
Väska
Tröja
Kofta
Blå klänning
Kjol
Stövel
Kofta
Manolo Blahnik
Kappa
Klänning
Linne
Byxor
Kofta
Knytblus
Kavaj
Kofta
Blus
Slipover
Slipover
Kjol
Kavaj
63   337
88   353
342   1035
47   346
48   369

Personlig tränare i Malmö

Personlig tränare i Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Nu börjar det bli höst på riktigt och jag är så taggad på allt som väntar. Något jag börjar med den här veckan är träffar med personlig tränare i Malmö. Min personliga tränare heter Zara Evasdotter och vi har hittills hunnit ses på en walk and talk där vi gick igenom mina mål och la upp en plan. Jag fick en sådan bra känsla av Zara och jag tror verkligen att det här kommer bli hur bra som helst!

Vi kommer att fokusera mycket på styrketräning och bra kost. Jag har aldrig styrketränat egentligen då jag helt enkelt inte ha koll på hur man gör. Kosten känner jag också att jag har tappat så där behöver jag också lite av en nystart med nyttig mat. Ni kommer såklart få följa med på hela resan! Ni kommer att hitta alla inlägg under den här taggen PT.

Nedan kan ni läsa en presentation av min personliga tränare Zara. Kika gärna in hennes Instagram för en massa träningsinspo: @zara.evasdotter :).

 

Presentation av Zara Evasdotter, personlig tränare i Malmö:

För att beskriva mig själv som personlig tränare/coach skulle jag vilja lyfta fram hur jag arbetar med helhet, hållbarhet och hjärta. Jag är universitetsutbildad hälsovetare/personlig tränare med stor erfarenhet inom hälsoutveckling för individer och grupper i Malmö samt online. Jag ser utveckling inifrån och ut som en bärande faktor och arbetar alltid utifrån varje kunds unika förutsättningar för att på bästa sätt vägleda henne mot en hållbar livsstil. Hälsa är för mig en helhet som består av olika faktorer för olika personer. Jag hjälper dig att hitta de faktorer som skapar välmående hos just dig samt kartlägga vilka verktyg och strategier du behöver använda för att ge dessa rum i din vardag. Jag vägleder snarare än ger dig strikta direktiv och jag jobbar alltid för att du som kund ska lära dig nya saker om både dig själv och de verktyg vi arbetar med.

Ett samarbete med mig kan innehålla vad som helst som du vill ha stöd kring i din hälsoutveckling, exempelvis; fysisk träning, stresshantering, kostrådgivning samt arbete med andra mentala/emotionella processer som självkänsla, kroppsbild, vardagslycka, planering och motivation. Jag brinner särskilt för kvinnohälsa och har specifik utbildning inom träning under/efter graviditet. Jag är starkt emot kroppshets, vikthets, förbud och skuldbeläggande strategier. Istället strävar jag mot att vägleda till ett självmedkännande och positivt förhållningssätt på vägen mot en hållbar och balanserad livsstil där välmåendet får ligga i fokus. Till mig är alla välkomna för en fri konsultation, oavsett nuläge eller mål. 

Personlig tränare i malmö
Personlig tränare i malmö

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?