Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kofta
Jacka
Tröja
Klänning
Bag
Skjorta
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Skjorta
T-shirt
Jacka
Klänning
Linne
Skjorta
Väska
Halsduk
Cape
Kavaj
T-shirt
Klänning
Spegel
Moschino väska
Steamer
Blus
Pälsjacka
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Cardigan
Skjorta
Kjol
Jeans
örhängen
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klännning
Satinkjol
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Vit blus
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Ganni diadem
Linne
Boots
Slacks
Skjorta
Basker
Väska
Kappa
Skjorta
T-shirt
Kofta
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Kappa
Sneakers
Tröja
Kappa
Kjol
Louis Vuitton väska
Knytblus
Klänning
Kavaj
Stenströms cardigan
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Klännning
Väska
Skjorta
Kjol
Kånken
Kjol
Stövel
Kofta
Väska
Kappa
Pullover
Klänning
Ankelboots
Knytblus
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Kofta
Halsduk
Kostymbyxa
Byxor
Klänning
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Pullover
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Kjol
Klänning
Linne
T-shirt
Pullover
T-shirt
Väska
Kofta
Knytblus
Kofta
Väska
Blus
Skjorta
Tröja
Slipover
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kappa
T-shirt
Tory Burch
Klänning
Pullover
Kavaj
Blus
Väska
Väska
Byxor
Väst
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Kavaj
51   290
44   372
59   353
43   405
42   484

Personlig tränare i Malmö

Personlig tränare i Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Nu börjar det bli höst på riktigt och jag är så taggad på allt som väntar. Något jag börjar med den här veckan är träffar med personlig tränare i Malmö. Min personliga tränare heter Zara Evasdotter och vi har hittills hunnit ses på en walk and talk där vi gick igenom mina mål och la upp en plan. Jag fick en sådan bra känsla av Zara och jag tror verkligen att det här kommer bli hur bra som helst!

Vi kommer att fokusera mycket på styrketräning och bra kost. Jag har aldrig styrketränat egentligen då jag helt enkelt inte ha koll på hur man gör. Kosten känner jag också att jag har tappat så där behöver jag också lite av en nystart med nyttig mat. Ni kommer såklart få följa med på hela resan! Ni kommer att hitta alla inlägg under den här taggen PT.

Nedan kan ni läsa en presentation av min personliga tränare Zara. Kika gärna in hennes Instagram för en massa träningsinspo: @zara.evasdotter :).

 

Presentation av Zara Evasdotter, personlig tränare i Malmö:

För att beskriva mig själv som personlig tränare/coach skulle jag vilja lyfta fram hur jag arbetar med helhet, hållbarhet och hjärta. Jag är universitetsutbildad hälsovetare/personlig tränare med stor erfarenhet inom hälsoutveckling för individer och grupper i Malmö samt online. Jag ser utveckling inifrån och ut som en bärande faktor och arbetar alltid utifrån varje kunds unika förutsättningar för att på bästa sätt vägleda henne mot en hållbar livsstil. Hälsa är för mig en helhet som består av olika faktorer för olika personer. Jag hjälper dig att hitta de faktorer som skapar välmående hos just dig samt kartlägga vilka verktyg och strategier du behöver använda för att ge dessa rum i din vardag. Jag vägleder snarare än ger dig strikta direktiv och jag jobbar alltid för att du som kund ska lära dig nya saker om både dig själv och de verktyg vi arbetar med.

Ett samarbete med mig kan innehålla vad som helst som du vill ha stöd kring i din hälsoutveckling, exempelvis; fysisk träning, stresshantering, kostrådgivning samt arbete med andra mentala/emotionella processer som självkänsla, kroppsbild, vardagslycka, planering och motivation. Jag brinner särskilt för kvinnohälsa och har specifik utbildning inom träning under/efter graviditet. Jag är starkt emot kroppshets, vikthets, förbud och skuldbeläggande strategier. Istället strävar jag mot att vägleda till ett självmedkännande och positivt förhållningssätt på vägen mot en hållbar och balanserad livsstil där välmåendet får ligga i fokus. Till mig är alla välkomna för en fri konsultation, oavsett nuläge eller mål. 

Personlig tränare i malmö
Personlig tränare i malmö

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?