Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Blus
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Byxor
Stickad klänning
Tröja
Kavaj
Tröja
Skjorta
Blus
Kavaj
Klänning
Vit blus
Pullover
Manolo Blahnik
Kjol
Kofta
T-shirt
Slingbacks
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kostymbyxa
Pälsjacka
Kjol
Skjorta
Väska
Cape
Väska
Kofta
Halsduk
Klänning
Ankelboots
Pullover
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Klännning
Kavaj
Sneakers
Kofta
Basker
Väska
Kavaj
Linne
Linne
Väska
Väska
Väst
Kjol
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Satinkjol
Boots
Pullover
Väska
Kavaj
Kappa
Kofta
Kavaj
Bag
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Jeans
Kofta
Kavaj
Kjol
Linne
Kappa
Kappa
Kavaj
Kavaj
Tröja
Skjorta
Kavaj
Väska
Blus
Kofta
Cardigan
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Byxor
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Klännning
Kjol
Kofta
Knytblus
Kavaj
Pullover
Kofta
Kappa
Kappa
Stövel
Klänning
Väska
Grå kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Skjortklänning
Kappa
Klänning
Slipover
T-shirt
Klänning
Kofta
Knytblus
Klänning
Klänning
Slacks
Byxor
Kavaj
Väska
Kjol
Knytblus
8   15
60   322
112   368
70   458
91   482

Inspiration till bröllopsnaglar

Hej fina. För ett tag sedan besökte jag nagelsalongen Luxury Nails i Malmö där jag fixar mina naglar. Nu försöker jag hitta en nyans som funkar till vårt bröllop nästa år så jag bjuder på lite inspiration här.

Jag tänker mig ganska neutrala men ändå fina, inga starka färger. Och nu kan jag faktiskt ha hittat en nyans som känns perfekt. Jag testade den här gången fransk ombre och jag är verkligen supernöjd. Så fint! Det kan faktiskt vara det som blir mina bröllopsnaglar.

Och det var verkligen ett hantverk av hon som fixade det, vilket proffs. Jag förstår att många tycker att Luxury Nails är den bästa salongen i Malmö. Vad tycker ni om naglarna? Kan de funka som bröllopsnaglar? 🙂


 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 29 augusti, 2020 / 22:09

  Fransk ombre är jättefint och det kan man testa fram också. Jag har det på mina med nu och det är så snyggt

  • mariabusck
   Författare
   5 september, 2020 / 08:57

   Tack 🙂 Är mycket nöjd!

Kommentera


Söker du efter något?