Annons: Shoppa min stil

Slipover
Väska
Cardigan
Kavaj
Väska
Manolo Blahnik
Kostymbyxa
Pälsjacka
T-shirt
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Grön klänning
Cardigan
Linne med spets
Klänning
Klännning
Kjol
Kjol
T-shirt
Pullover
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Kappa
Blus
Skjorta
Kjol
Väska
Väska
Kjol
Skjorta
Svarta jeans
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Skjorta
T-shirt
Kofta
Pullover
Plisserad kjol
Jeansjacka
Vit blus
Kavaj
T-shirt
Kappa
Skjorta
Kofta
Cape
Pullover
Klänning
Tröja
Kappa
Skjorta
Väska
Tröja
Kappa
Väska
Kavaj
Klännning
Skjortklänning
Klänning
Sneakers
Plisserad kjol
Linne
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Blå klänning
Tröja
Pullover
Rosa kostymbyxor
Klänning
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klänning
Linne
Klänning
Kavaj
Bag
Väska
Blus
Skjorta
Boots
Knytblus
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Skinnkjol
Stövel
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Linne
Knytblus
Kjol
Byxor
Byxor
Klänning
Väska
Slingbacks
Sandaler
Klänning
Jeans
Klänning
Väska
Halsduk
Skjorta
Klänning
Blus
Kjol
Kofta
Kavaj
Kofta
Kjol
Väst
Satinkjol
Väska
Väska
Klänning
Byxor
Kofta
Väska
Kofta
Stickad klänning
Kofta
Kappa
Väska
Byxor
Slacks
Basker
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Kjol
Väska
Satinkjol
T-shirt
20   163
61   346
45   351
26   311
72   455

Inspiration till bröllopsnaglar

Hej fina. För ett tag sedan besökte jag nagelsalongen Luxury Nails i Malmö där jag fixar mina naglar. Nu försöker jag hitta en nyans som funkar till vårt bröllop nästa år så jag bjuder på lite inspiration här.

Jag tänker mig ganska neutrala men ändå fina, inga starka färger. Och nu kan jag faktiskt ha hittat en nyans som känns perfekt. Jag testade den här gången fransk ombre och jag är verkligen supernöjd. Så fint! Det kan faktiskt vara det som blir mina bröllopsnaglar.

Och det var verkligen ett hantverk av hon som fixade det, vilket proffs. Jag förstår att många tycker att Luxury Nails är den bästa salongen i Malmö. Vad tycker ni om naglarna? Kan de funka som bröllopsnaglar? 🙂


 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 29 augusti, 2020 / 22:09

  Fransk ombre är jättefint och det kan man testa fram också. Jag har det på mina med nu och det är så snyggt

  • mariabusck
   Författare
   5 september, 2020 / 08:57

   Tack 🙂 Är mycket nöjd!

Kommentera


Söker du efter något?