Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kappa
Kappa
Kofta
Klänning
Blus
Knytblus
Väska
Kavaj
Slacks
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Kofta
Skinnkjol
Halsduk
Stövel
Linne
Kavaj
Väst
Kavaj
Jeans
Basker
T-shirt
Tröja
T-shirt
Linne
Satinkjol
Kappa
Knytblus
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Klänning
Slingbacks
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Bag
Väska
Slipover
T-shirt
Pullover
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Skjorta
Kofta
Kofta
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Skjortklänning
T-shirt
Kappa
Väska
Väska
Byxor
Klänning
Kjol
Byxor
Pälsjacka
Väska
Jacka
Kjol
Kofta
Väska
Tröja
Cape
Blus
Pullover
Kavaj
Väska
Klännning
Blus
T-shirt
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Ankelboots
Kjol
Kavaj
Linne
Kjol
T-shirt
Klänning
Cardigan
Kofta
Stickad klänning
Kjol
Byxor
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Klännning
Sneakers
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Pullover
21   323
43   398
51   450
38   399
30   408

Inspiration till bröllopsnaglar

Hej fina. För ett tag sedan besökte jag nagelsalongen Luxury Nails i Malmö där jag fixar mina naglar. Nu försöker jag hitta en nyans som funkar till vårt bröllop nästa år så jag bjuder på lite inspiration här.

Jag tänker mig ganska neutrala men ändå fina, inga starka färger. Och nu kan jag faktiskt ha hittat en nyans som känns perfekt. Jag testade den här gången fransk ombre och jag är verkligen supernöjd. Så fint! Det kan faktiskt vara det som blir mina bröllopsnaglar.

Och det var verkligen ett hantverk av hon som fixade det, vilket proffs. Jag förstår att många tycker att Luxury Nails är den bästa salongen i Malmö. Vad tycker ni om naglarna? Kan de funka som bröllopsnaglar? 🙂


 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 29 augusti, 2020 / 22:09

  Fransk ombre är jättefint och det kan man testa fram också. Jag har det på mina med nu och det är så snyggt

  • mariabusck
   Författare
   5 september, 2020 / 08:57

   Tack 🙂 Är mycket nöjd!

Kommentera


Söker du efter något?