Annons: Shoppa min stil

T-shirt
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Stövel
Grå kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kavaj
Basker
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
Blus
Väska
Ankelboots
T-shirt
Slipover
Väska
Kappa
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kappa
Kofta
Byxor
Klänning
Manolo Blahnik
Kofta
Cape
Klänning
Stickad klänning
Pullover
Skjorta
Kavaj
Väst
Skinnkjol
Väska
Boots
T-shirt
Väska
Knytblus
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Linne
Kavaj
Vit blus
Byxor
Väska
Pullover
Tröja
Klänning
Tröja
Linne
Kappa
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Klänning
Bag
Kjol
Klänning
Knytblus
Blus
Skjorta
Klännning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Väska
Kjol
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Klänning
Blus
Väska
Byxor
Klänning
Skjorta
Slacks
Kappa
Sneakers
Klännning
Väska
Pullover
Tröja
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kjol
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Kofta
Knytblus
Väska
Kofta
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Kofta
Linne
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Jeans
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kappa
Kofta
Kjol
Kjol
53   306
108   358
70   445
90   473
68   594

Helgens planer med besök

Hej fina. Jag jobbar hemma tre dagar i veckan nu så igår, idag och imorgon är det hemmakontor den här veckan. Igår passade jag på att luncha med Anna på vårt favoritställe Poke Poke. Älskar deras poke bowls, helt klart Malmös godaste tycker jag. Jag brukade ofta äta/handla lunch där när jag jobbade på Stortorget då det är nära. Nu när jag jobbar i Dockan blir det lite långt dit på lunchen så passar på nu när jag jobbar hemma och har nära.

Jag tänkte berätta lite om planerna för helgen som är riktigt roliga! Carls bror Albin kom till oss igår och stannar över helgen. Imorgon kväll kommer även min kompis Mina hit. Ska bli så himla kul! Vi har ingen riktig plan för imorgon men på lördag ska vi äta middag med Anna på restaurang Marie Antoinette. Längtar så mycket!

Ha en underbar torsdag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 27 augusti, 2020 / 17:38

  Ohh härligt då att passa på att njuta av god lunch tillsammans

  • mariabusck
   Författare
   5 september, 2020 / 08:56

   Ja verkligen 🙂

Kommentera


Söker du efter något?