Annons: Shoppa min stil

Blus
Väska
Byxor
Skjorta
Kofta
Bag
Pullover
Väska
Pullover
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kjol
Kavaj
Kappa
Kofta
Kofta
Byxor
Slingbacks
Väska
Kavaj
Klännning
Kofta
Plisserad kjol
Klänning
Väska
Linne
Kjol
T-shirt
Grön klänning
Satinkjol
Kjol
Linne med spets
Kavaj
Kjol
Slipover
Manolo Blahnik
Pullover
T-shirt
Byxor
Cardigan
T-shirt
Cape
Väska
Skjorta
Kavaj
Skinnkjol
Pälsjacka
Boots
Linne
Plisserad kjol
Skjorta
T-shirt
Väska
Pullover
Ankelboots
Satinkjol
Kofta
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kofta
Väska
Byxor
Kavaj
Kavaj
Tröja
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kjol
Kavaj
Jeansjacka
Jeans
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Kofta
Vit blus
Knytblus
Kofta
Klänning
Svarta jeans
Klänning
Kjol
Väska
Cardigan
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
T-shirt
Skjorta
Kofta
Väska
T-shirt
Sandaler
Grå kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Linne
Kofta
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Halsduk
Klänning
Klänning
Kavaj
Sneakers
Tröja
Skjortklänning
Klänning
T-shirt
Blus
Slacks
Stickad klänning
Stövel
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Väst
Klännning
Blå klänning
Basker
Kofta
Kappa
Blus
Tröja
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Min sköldkörtelsjukdom

Hej fina. Som ni nog vet vid det här laget har jag en sköldkörtelsjukdom, hypotyreos, som jag regelbundet går och tar prover för för att säkerställa att min medicindos är rätt. Jag äter Levaxin och det hjälper för mig. Jag vet att många sköldkörtelsjuka inte blir hjälpt av det och söker alternativa mediciner så jag ska vara glad att det funkar så bra för mig. De enda problem jag haft är trötthet i omgångar men jag har aldrig haft problem med övervikt, depression och sjukskrivning pga orkeslöshet som drabbar många med denna sjukdom då ämnesomsättningen blir låg är man har för låg dos av t.ex Levaxin.

Idag ska jag gå och ta prover och de senaste gångerna har jag faktiskt visat på för lågt TSH vilket istället tyder på hög medicindos och hög ämnesomsättning m.m. Men jag känner att jag mår bättre än någonsin, i både kropp och knopp. Jag orkar jobba mycket, vara med på sociala evenemang mycket och träna mycket. Hoppas värdena visar på lika god hälsa som jag själv känner 🙂 Ska till Vårdhuset vid halv elva. Önska mig lycka till!

Ha en underbar dag!

Följ:

4 Kommentarer

 1. 25 augusti, 2020 / 08:12

  Hoppas allt går bra och att proverna visar att du mår så bra som du känner dig.
  Om så tyvärr inte skulle vara fallet så diskutera igenom med din läkare vad ni kan göra så att det stämmer bättre.
  Lycka till

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:08

   Tack! Hoppas jag med! Och ja helt rätt att kämpa för att få må sitt bästa ?

 2. 25 augusti, 2020 / 14:27

  Mina två barn (9 & 11 år) har också Hypotyreos. De äter Levaxin, D-vitamin och Kalcium för att må bra. De tar regelbundna prover för att kontrollera sin medicinmängd, precis som du. Något som är otroligt påfrestande på dem. Din blogg gav mig en bra koll på hur barnen kanske faktiskt mår och varför de är som de är vissa dagar. Tack! /en ny följare

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:09

   Glad att kunna bidra med insikt ? Hoppas dina barn får må sitt bästa! Fick själv diagnosen när jag var endast fem år gammal.

Kommentera


Söker du efter något?