Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Pullover
Stickad klänning
Kofta
Jacka
Skjorta
Louis Vuitton väska
Klänning
Skjorta
Väska
Blus
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Steamer
Kjol
Kappa
Basker
Skjorta
T-shirt
Vit blus
T-shirt
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Klännning
Tröja
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Cape
Väska
Kavaj
Byxor
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Blus
Skjorta
Kappa
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kofta
Byxor
Klänning
Skjorta
Kofta
Kjol
örhängen
Kjol
Pullover
Kappa
Klänning
Klänning
Klännning
Linne
Kappa
Skjorta
Byxor
Kavaj
Väst
Stövel
Boots
Kavaj
Slacks
Byxor
Slipover
Spegel
Kavaj
Klänning
Kavaj
Cardigan
Slingbacks
Klänning
Linne
Skjorta
Väska
Sneakers
Halsduk
Väska
Bag
Kavaj
Kofta
Kappa
Linne
Kjol
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Grå kavaj
Väska
Väska
Stenströms cardigan
Knytblus
Tröja
Klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Kånken
Kavaj
Kappa
Halsduk
Väska
Tory Burch
Kjol
Jeans
Satinkjol
Tröja
Väska
Skjortklänning
Kjol
Kofta
Väska
Pullover
T-shirt
Ankelboots
Pullover
Klänning
Skjorta
Jacka
Blus
Kavaj
Moschino väska
Kavaj
Pälsjacka
Knytblus
Kostymbyxa
Ganni diadem
Väska
58   291
44   373
59   354
43   405
42   484

Min sköldkörtelsjukdom

Hej fina. Som ni nog vet vid det här laget har jag en sköldkörtelsjukdom, hypotyreos, som jag regelbundet går och tar prover för för att säkerställa att min medicindos är rätt. Jag äter Levaxin och det hjälper för mig. Jag vet att många sköldkörtelsjuka inte blir hjälpt av det och söker alternativa mediciner så jag ska vara glad att det funkar så bra för mig. De enda problem jag haft är trötthet i omgångar men jag har aldrig haft problem med övervikt, depression och sjukskrivning pga orkeslöshet som drabbar många med denna sjukdom då ämnesomsättningen blir låg är man har för låg dos av t.ex Levaxin.

Idag ska jag gå och ta prover och de senaste gångerna har jag faktiskt visat på för lågt TSH vilket istället tyder på hög medicindos och hög ämnesomsättning m.m. Men jag känner att jag mår bättre än någonsin, i både kropp och knopp. Jag orkar jobba mycket, vara med på sociala evenemang mycket och träna mycket. Hoppas värdena visar på lika god hälsa som jag själv känner 🙂 Ska till Vårdhuset vid halv elva. Önska mig lycka till!

Ha en underbar dag!

Följ:

4 Kommentarer

 1. 25 augusti, 2020 / 08:12

  Hoppas allt går bra och att proverna visar att du mår så bra som du känner dig.
  Om så tyvärr inte skulle vara fallet så diskutera igenom med din läkare vad ni kan göra så att det stämmer bättre.
  Lycka till

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:08

   Tack! Hoppas jag med! Och ja helt rätt att kämpa för att få må sitt bästa 🥰

 2. 25 augusti, 2020 / 14:27

  Mina två barn (9 & 11 år) har också Hypotyreos. De äter Levaxin, D-vitamin och Kalcium för att må bra. De tar regelbundna prover för att kontrollera sin medicinmängd, precis som du. Något som är otroligt påfrestande på dem. Din blogg gav mig en bra koll på hur barnen kanske faktiskt mår och varför de är som de är vissa dagar. Tack! /en ny följare

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:09

   Glad att kunna bidra med insikt 🤍 Hoppas dina barn får må sitt bästa! Fick själv diagnosen när jag var endast fem år gammal.

Kommentera


Söker du efter något?