Annons: Shoppa min stil

Kofta
T-shirt
Byxor
Kappa
Klänning
Pullover
Blus
Kavaj
Kofta
Slacks
Klänning
Väska
Skjorta
Slingbacks
Skjorta
Kavaj
Väska
Manolo Blahnik
Ankelboots
Knytblus
Väska
Kofta
Väska
Basker
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Blus
Klännning
Byxor
Byxor
Pullover
Kjol
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Stövel
T-shirt
Pälsjacka
Tröja
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Tröja
Vit blus
T-shirt
Klänning
Kjol
Linne
Jeans
Klänning
T-shirt
Kappa
Kappa
Cardigan
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Klännning
Kjol
Väska
Bag
Skjorta
Byxor
Väska
Kavaj
Boots
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Skinnkjol
Kjol
Kjol
Knytblus
Kavaj
Kappa
Väska
Väst
Kofta
Cape
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Sneakers
T-shirt
Blus
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Halsduk
Linne
Slipover
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Kofta
T-shirt
Linne
Kappa
Kavaj
Klänning
Pullover
Tröja
Satinkjol
Väska
Skjorta
Väska
Kjol
Kappa
Pullover
Väska
Skjorta
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
83   310
65   509
45   367
40   417
64   389

Min sköldkörtelsjukdom

Hej fina. Som ni nog vet vid det här laget har jag en sköldkörtelsjukdom, hypotyreos, som jag regelbundet går och tar prover för för att säkerställa att min medicindos är rätt. Jag äter Levaxin och det hjälper för mig. Jag vet att många sköldkörtelsjuka inte blir hjälpt av det och söker alternativa mediciner så jag ska vara glad att det funkar så bra för mig. De enda problem jag haft är trötthet i omgångar men jag har aldrig haft problem med övervikt, depression och sjukskrivning pga orkeslöshet som drabbar många med denna sjukdom då ämnesomsättningen blir låg är man har för låg dos av t.ex Levaxin.

Idag ska jag gå och ta prover och de senaste gångerna har jag faktiskt visat på för lågt TSH vilket istället tyder på hög medicindos och hög ämnesomsättning m.m. Men jag känner att jag mår bättre än någonsin, i både kropp och knopp. Jag orkar jobba mycket, vara med på sociala evenemang mycket och träna mycket. Hoppas värdena visar på lika god hälsa som jag själv känner 🙂 Ska till Vårdhuset vid halv elva. Önska mig lycka till!

Ha en underbar dag!

Följ:

4 Kommentarer

 1. 25 augusti, 2020 / 08:12

  Hoppas allt går bra och att proverna visar att du mår så bra som du känner dig.
  Om så tyvärr inte skulle vara fallet så diskutera igenom med din läkare vad ni kan göra så att det stämmer bättre.
  Lycka till

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:08

   Tack! Hoppas jag med! Och ja helt rätt att kämpa för att få må sitt bästa ?

 2. 25 augusti, 2020 / 14:27

  Mina två barn (9 & 11 år) har också Hypotyreos. De äter Levaxin, D-vitamin och Kalcium för att må bra. De tar regelbundna prover för att kontrollera sin medicinmängd, precis som du. Något som är otroligt påfrestande på dem. Din blogg gav mig en bra koll på hur barnen kanske faktiskt mår och varför de är som de är vissa dagar. Tack! /en ny följare

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:09

   Glad att kunna bidra med insikt ? Hoppas dina barn får må sitt bästa! Fick själv diagnosen när jag var endast fem år gammal.

Kommentera


Söker du efter något?