Annons: Shoppa min stil

Blus
Kavaj
Kofta
Klänning
Halsduk
Kavaj
Sneakers
Linne
T-shirt
Väska
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Satinkjol
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Tröja
Kofta
Kavaj
Kjol
Skjorta
Pullover
Vit blus
Kofta
Slacks
Knytblus
Kappa
Kavaj
Kofta
Kappa
Kofta
Klännning
Stickad klänning
Skjorta
Väska
Boots
Kavaj
Pullover
Skjortklänning
Kavaj
Kjol
Kappa
Klänning
Klänning
Byxor
Klänning
Kjol
Blus
Väska
Kavaj
Kappa
Klänning
Pullover
Skjorta
Klänning
Klännning
Kavaj
Kavaj
Linne
Skinnkjol
Kappa
Knytblus
Skjorta
Väska
Byxor
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Kjol
Grå kavaj
Kjol
Kappa
Linne
Klänning
Cardigan
Manolo Blahnik
Kjol
Väst
Kjol
Slipover
Väska
Cape
Pälsjacka
Byxor
Klänning
Tröja
Kavaj
Stövel
Väska
Pullover
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kavaj
Blus
Byxor
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Bag
Klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Tröja
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Jeans
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Väska
Kavaj
T-shirt
Slingbacks
Basker
Klänning
Väska
Väska
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Min sköldkörtelsjukdom

Hej fina. Som ni nog vet vid det här laget har jag en sköldkörtelsjukdom, hypotyreos, som jag regelbundet går och tar prover för för att säkerställa att min medicindos är rätt. Jag äter Levaxin och det hjälper för mig. Jag vet att många sköldkörtelsjuka inte blir hjälpt av det och söker alternativa mediciner så jag ska vara glad att det funkar så bra för mig. De enda problem jag haft är trötthet i omgångar men jag har aldrig haft problem med övervikt, depression och sjukskrivning pga orkeslöshet som drabbar många med denna sjukdom då ämnesomsättningen blir låg är man har för låg dos av t.ex Levaxin.

Idag ska jag gå och ta prover och de senaste gångerna har jag faktiskt visat på för lågt TSH vilket istället tyder på hög medicindos och hög ämnesomsättning m.m. Men jag känner att jag mår bättre än någonsin, i både kropp och knopp. Jag orkar jobba mycket, vara med på sociala evenemang mycket och träna mycket. Hoppas värdena visar på lika god hälsa som jag själv känner 🙂 Ska till Vårdhuset vid halv elva. Önska mig lycka till!

Ha en underbar dag!

Följ:

4 Kommentarer

 1. 25 augusti, 2020 / 08:12

  Hoppas allt går bra och att proverna visar att du mår så bra som du känner dig.
  Om så tyvärr inte skulle vara fallet så diskutera igenom med din läkare vad ni kan göra så att det stämmer bättre.
  Lycka till

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:08

   Tack! Hoppas jag med! Och ja helt rätt att kämpa för att få må sitt bästa ?

 2. 25 augusti, 2020 / 14:27

  Mina två barn (9 & 11 år) har också Hypotyreos. De äter Levaxin, D-vitamin och Kalcium för att må bra. De tar regelbundna prover för att kontrollera sin medicinmängd, precis som du. Något som är otroligt påfrestande på dem. Din blogg gav mig en bra koll på hur barnen kanske faktiskt mår och varför de är som de är vissa dagar. Tack! /en ny följare

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:09

   Glad att kunna bidra med insikt ? Hoppas dina barn får må sitt bästa! Fick själv diagnosen när jag var endast fem år gammal.

Kommentera


Söker du efter något?