Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
Gucciskärp
Kjol
Kofta
Klänning
Slipover
Linne med spets
Manolo Blahnik
Satinkjol
Kjol
Skjorta
Klänning
Tröja
Väst
Väska
Blus
T-shirt
Vit blus
Slipover
Klänning
Skjorta
Sneakers
Kofta
Kavaj
Tröja
Klänning
Pullover
Kofta
Kofta
Väska
Pullover
Väska
Väska
Jeans
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Klänning
T-shirt
Kappa
Kofta
Kavaj
Blå knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Pullover
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Kappa
Skinnkjol
Väska
Blus
Blus
Kjol
Klänning
Knytblus
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Kjol
Basker
Kjol
Knytblus
Body
T-shirt
Cardigan
Satinkjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Bag
Kofta
Pullover
Kofta
Kofta
Slipover
Byxor
Klänning
Väska
T-shirt
Sandaler
Klänning
Skjorta
Klänning
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Skjorta
Linne
Kavaj
Skjorta
Tyllkjol
Tröja
Slipover vit
Klännning
Väska
Boots
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Kjol
Stickad klänning
Kavaj
Linne
Cape
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
T-shirt
Slipover
Kostymbyxa
Kofta
Stövel
Slacks
Linne
Kappa
Skjortklänning
Cape
Blå klänning
Byxor
Kjol
T-shirt
Plisserad kjol
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Topp
Klännning
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Ankelboots
Grön klänning
Kavaj
Kavaj
Svarta jeans
Väska
Halsduk
Väska
T-shirt
Kappa
Blus
Väska
Cardigan
Väska
Kavaj
Kjol
Byxor
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Klänning

Vår bröllopslokal i lantlig miljö

Hej fina. Jag tänkte berätta lite om vår bröllopslokal, utan att gå in på så många detaljer eller visa för många bilder då jag vet att många av er som läser kommer vara där på vår stora dag. Lite överraskade ska ni ju få bli :).

Jag är ju från Hudiksvall och är väldigt hemmakär och har alltid drömt om att gifta mig i Hälsingland. Första planen var att vi skulle gifta oss hemma hos mina föräldrar på gården jag växte upp på. Det är en jättefin Hälsingegård men tyvärr insåg vi efter ett tag att det skulle bli svårt att få plats med alla 130 vi vill bjuda där. I alla fall om man på något sätt måste förbereda för eventuellt regn. Dock ville jag ändå att vi skulle gifta oss och ha festen i Hälsingland så jag började Googla och kolla på Instagram. Efter ett tag hittade jag Hofra Bed & Breakfast som är en annan Hälsingegård i Delsbo som såg hur fin ut som helst! Dessutom hade dom en festloge med plats för 130 personer. Perfekt ju!

Så, jag tog kontakt med Jenny och Per som bor på Hälsingegården, driver Bed & Breakfast och hyr ut logen för fest. Vi bestämde att vi kunde komma dit och titta på lokalen under påsken i år och så blev det. Och vi fick direkt en jättebra känsla av både Jenny och Per och platsen. Det kändes helt perfekt för oss. Så vi preliminärbokade deras festloge vår bröllopshelg 17/7 2021 och nu är bokningen spikad då vi betalat depositionen. Känns så bra!

Nu i sommar passade vi på att besöka lokalen igen och nu fick vi även se hur det ser ut i juli. Allt var liksom mycket grönare och finare den här gången vi var där än i påskas :). Är ni intresserade av en festlokal i lantlig Hälsingemiljö rekommenderar jag verkligen att ni spanar in Hofra Bed & Breakfast. Ni hittar deras Instagram här: Hofra Bed & breakfast .


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?