Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Linne
Kofta
T-shirt
Knytblus
Kofta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Pullover
Kavaj
Slingbacks
Väska
Kappa
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Blus
Byxor
Kappa
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Halsduk
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Blus
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Vit blus
Knytblus
Väska
Sneakers
Kofta
Stövel
Kavaj
Kavaj
Väst
Byxor
Boots
T-shirt
Skjortklänning
Tröja
Väska
Byxor
Klänning
Knytblus
Väska
Väska
Basker
Kofta
Klänning
Kappa
Kjol
T-shirt
Skinnkjol
Kappa
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Bag
Klänning
Tröja
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Stickad klänning
Skjorta
Väska
Jeans
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Slacks
Klänning
Väska
Skjorta
Manolo Blahnik
Kjol
Kjol
T-shirt
Pullover
Väska
Linne
Cape
Blus
Klänning
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Väska
Klänning
Kavaj
Byxor
Klänning
Kappa
Linne
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
Klännning
Tröja
Väska
T-shirt
Kavaj
Kostymbyxa
Klännning
Kofta
Slipover
Ankelboots
Kjol
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
36   305
67   367
42   391
20   303
76   469

Vår bröllopslokal i lantlig miljö

Hej fina. Jag tänkte berätta lite om vår bröllopslokal, utan att gå in på så många detaljer eller visa för många bilder då jag vet att många av er som läser kommer vara där på vår stora dag. Lite överraskade ska ni ju få bli :).

Jag är ju från Hudiksvall och är väldigt hemmakär och har alltid drömt om att gifta mig i Hälsingland. Första planen var att vi skulle gifta oss hemma hos mina föräldrar på gården jag växte upp på. Det är en jättefin Hälsingegård men tyvärr insåg vi efter ett tag att det skulle bli svårt att få plats med alla 130 vi vill bjuda där. I alla fall om man på något sätt måste förbereda för eventuellt regn. Dock ville jag ändå att vi skulle gifta oss och ha festen i Hälsingland så jag började Googla och kolla på Instagram. Efter ett tag hittade jag Hofra Bed & Breakfast som är en annan Hälsingegård i Delsbo som såg hur fin ut som helst! Dessutom hade dom en festloge med plats för 130 personer. Perfekt ju!

Så, jag tog kontakt med Jenny och Per som bor på Hälsingegården, driver Bed & Breakfast och hyr ut logen för fest. Vi bestämde att vi kunde komma dit och titta på lokalen under påsken i år och så blev det. Och vi fick direkt en jättebra känsla av både Jenny och Per och platsen. Det kändes helt perfekt för oss. Så vi preliminärbokade deras festloge vår bröllopshelg 17/7 2021 och nu är bokningen spikad då vi betalat depositionen. Känns så bra!

Nu i sommar passade vi på att besöka lokalen igen och nu fick vi även se hur det ser ut i juli. Allt var liksom mycket grönare och finare den här gången vi var där än i påskas :). Är ni intresserade av en festlokal i lantlig Hälsingemiljö rekommenderar jag verkligen att ni spanar in Hofra Bed & Breakfast. Ni hittar deras Instagram här: Hofra Bed & breakfast .


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?