Annons: Shoppa min stil

Stövel
T-shirt
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Tröja
Skjortklänning
Klänning
Basker
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Slipover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Kofta
Cardigan
Kjol
Kofta
Halsduk
Bag
Tröja
Väska
Klännning
Väska
Linne med spets
Blå klänning
Linne
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Väst
Väska
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Kappa
Kofta
Boots
Skjorta
Kjol
T-shirt
T-shirt
Byxor
Klännning
Väska
Kappa
Kappa
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kofta
Blus
Väska
Slingbacks
Klänning
Kjol
Kjol
Kofta
Linne
Klänning
Klänning
Väska
Vit blus
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kofta
Byxor
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Cape
Cardigan
Jeans
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Blus
Kavaj
Kappa
Slacks
Kavaj
Skjorta
Väska
Byxor
Blus
Sandaler
Manolo Blahnik
Knytblus
Knytblus
Tröja
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Svarta jeans
Kostymbyxa
Väska
T-shirt
Grön klänning
Kjol
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Sneakers
Byxor
Kavaj
Kappa
Klänning
Pullover
Rosa kostymbyxor
Pullover
Jeansjacka
Kavaj
Klänning
Pullover
T-shirt
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Pälsjacka
Linne
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Pullover
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Vår bröllopslokal i lantlig miljö

Hej fina. Jag tänkte berätta lite om vår bröllopslokal, utan att gå in på så många detaljer eller visa för många bilder då jag vet att många av er som läser kommer vara där på vår stora dag. Lite överraskade ska ni ju få bli :).

Jag är ju från Hudiksvall och är väldigt hemmakär och har alltid drömt om att gifta mig i Hälsingland. Första planen var att vi skulle gifta oss hemma hos mina föräldrar på gården jag växte upp på. Det är en jättefin Hälsingegård men tyvärr insåg vi efter ett tag att det skulle bli svårt att få plats med alla 130 vi vill bjuda där. I alla fall om man på något sätt måste förbereda för eventuellt regn. Dock ville jag ändå att vi skulle gifta oss och ha festen i Hälsingland så jag började Googla och kolla på Instagram. Efter ett tag hittade jag Hofra Bed & Breakfast som är en annan Hälsingegård i Delsbo som såg hur fin ut som helst! Dessutom hade dom en festloge med plats för 130 personer. Perfekt ju!

Så, jag tog kontakt med Jenny och Per som bor på Hälsingegården, driver Bed & Breakfast och hyr ut logen för fest. Vi bestämde att vi kunde komma dit och titta på lokalen under påsken i år och så blev det. Och vi fick direkt en jättebra känsla av både Jenny och Per och platsen. Det kändes helt perfekt för oss. Så vi preliminärbokade deras festloge vår bröllopshelg 17/7 2021 och nu är bokningen spikad då vi betalat depositionen. Känns så bra!

Nu i sommar passade vi på att besöka lokalen igen och nu fick vi även se hur det ser ut i juli. Allt var liksom mycket grönare och finare den här gången vi var där än i påskas :). Är ni intresserade av en festlokal i lantlig Hälsingemiljö rekommenderar jag verkligen att ni spanar in Hofra Bed & Breakfast. Ni hittar deras Instagram här: Hofra Bed & breakfast .


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?