Annons: Shoppa min stil

Väska
Cardigan
Väska
Grå kavaj
Kappa
Linne
Kofta
Jacka
Stövel
Kavaj
Kjol
Tröja
Tröja
Slacks
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Boots
Klänning
Skjorta
Skjorta
Skinnkjol
Pullover
Linne
Kappa
Väska
Kofta
Klänning
Sneakers
Vit blus
Stickad klänning
Byxor
Louis Vuitton väska
Kavaj
Kjol
Bag
Kjol
Ankelboots
Väska
Kavaj
Stenströms cardigan
Väska
Kofta
Klänning
Tory Burch
Kjol
Kavaj
Kofta
Blus
Kjol
Väska
Knytblus
Kofta
Klänning
Satinkjol
Kofta
Halsduk
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Halsduk
Spegel
Klänning
Skjorta
Tröja
Kofta
Byxor
Kavaj
Klänning
Knytblus
Väska
Slipover
Kofta
Klänning
Kappa
Väst
Kavaj
Klännning
Moschino väska
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Kånken
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
Väska
Klännning
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
örhängen
Blus
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Slingbacks
Byxor
Väska
Pullover
Steamer
Väska
Kavaj
T-shirt
Byxor
Skjorta
Väska
Pullover
T-shirt
Klänning
Väska
Skjortklänning
T-shirt
Blus
Kappa
Jeans
Skjorta
Pälsjacka
Jacka
Blus
Klänning
Basker
Cape
Kofta
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kjol
Pullover
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Klänning
Ganni diadem
22   149
16   137
58   348
34   384
56   467

Vår bröllopslokal i lantlig miljö

Hej fina. Jag tänkte berätta lite om vår bröllopslokal, utan att gå in på så många detaljer eller visa för många bilder då jag vet att många av er som läser kommer vara där på vår stora dag. Lite överraskade ska ni ju få bli :).

Jag är ju från Hudiksvall och är väldigt hemmakär och har alltid drömt om att gifta mig i Hälsingland. Första planen var att vi skulle gifta oss hemma hos mina föräldrar på gården jag växte upp på. Det är en jättefin Hälsingegård men tyvärr insåg vi efter ett tag att det skulle bli svårt att få plats med alla 130 vi vill bjuda där. I alla fall om man på något sätt måste förbereda för eventuellt regn. Dock ville jag ändå att vi skulle gifta oss och ha festen i Hälsingland så jag började Googla och kolla på Instagram. Efter ett tag hittade jag Hofra Bed & Breakfast som är en annan Hälsingegård i Delsbo som såg hur fin ut som helst! Dessutom hade dom en festloge med plats för 130 personer. Perfekt ju!

Så, jag tog kontakt med Jenny och Per som bor på Hälsingegården, driver Bed & Breakfast och hyr ut logen för fest. Vi bestämde att vi kunde komma dit och titta på lokalen under påsken i år och så blev det. Och vi fick direkt en jättebra känsla av både Jenny och Per och platsen. Det kändes helt perfekt för oss. Så vi preliminärbokade deras festloge vår bröllopshelg 17/7 2021 och nu är bokningen spikad då vi betalat depositionen. Känns så bra!

Nu i sommar passade vi på att besöka lokalen igen och nu fick vi även se hur det ser ut i juli. Allt var liksom mycket grönare och finare den här gången vi var där än i påskas :). Är ni intresserade av en festlokal i lantlig Hälsingemiljö rekommenderar jag verkligen att ni spanar in Hofra Bed & Breakfast. Ni hittar deras Instagram här: Hofra Bed & breakfast .


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?