Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjortklänning
Blus
Kjol
Väska
Kofta
Skjorta
Byxor
Klänning
Klännning
Kavaj
Kappa
Linne
T-shirt
Kjol
Tröja
Knytblus
Klänning
Stövel
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Slingbacks
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Kappa
Kjol
Kavaj
Väska
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kjol
Kostymbyxa
Knytblus
Kavaj
Kofta
T-shirt
Pullover
Blus
Tröja
Väska
T-shirt
Slipover
Skinnkjol
Kjol
Skjorta
Väska
Halsduk
Kofta
Kappa
Linne
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kappa
Skjorta
Klännning
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Basker
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Ankelboots
Kofta
Byxor
Kappa
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Sneakers
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Väst
Skjorta
Pälsjacka
Väska
Väska
Pullover
Klänning
Kjol
Cardigan
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Byxor
Väska
Vit blus
Pullover
Bag
Väska
Kofta
Tröja
Skjorta
Kappa
Cape
Kavaj
Satinkjol
Blus
Pullover
T-shirt
Linne
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Jeans
Klänning
Slacks
Boots
Väska
Kavaj
53   307
112   359
70   445
90   473
68   594

Kräftskiva och cykelutflykt

Hej fina. Igår hade jag en trevlig lunch med kollegor på Lokal17. Hade aldrig testat det stället innan men kan nog bli fler besök. Det ligger ju rätt nära vårt kontor :). Efter jobbet hann jag hem och vända snabbt innan jag och Carl cyklade till Sara och Oscar som bjöd in till kräftskiva. Vi var ett gäng på kanske 15 personer som höll till på deras innergård. jag åt faktiskt inga kräftor den här gången utan hade med mig egna räkor. Har kommit på att jag inte gillar kräftor. Sedan fanns det flera goda glutenfria pajer. Allt var hur gott som helst! Vi hade en supertrevlig kväll och jag har faktiskt inte riktigt koll på när vi kom hem.

Idag unnade vi oss sovmorgon och en lång frukost. Sedan bestämde vi oss för att åka på en cykeltur och kanske hitta några björnbär och havtorn längs vägen. Det gjorde vi, men inte jättemycket. Är nog många som varit på bärjakt på sistone. Carl passade på att köpa en cykel också. Jag vet inte hur många han har, verkar vara lite som för mig med väskor, man kan aldrig ha för många haha.

Supermysig dag och jag ser fram emot en lugn kväll här hemma. Vi ska nog åka och handla snart men kände att vi ville hem emellan. Lite blandade bilder från igår och idag nedan. Hoppas ni har en superbra lördag!

 







 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?