Annons: Shoppa min stil

Blus
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
Blus
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Trevlig lunch och nya kollegor

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Nu har nog de flesta av mina kollegor börjat jobba igen efter semester. Vi har även fått flera nya kollegor så det är fullt med folk på kontoret. Kul! Igår åt vi på marknadsavd gemensam lunch för att välkomna en ny kollega hos oss som ska fungera lite som en mellanchef. Blir nog hur bra som helst! Idag ska jag ha lite intro med henne. På lunchen satte vi oss på trevliga Dockans Hamnkrog där jag åt en getostsallad.

Igår passade jag på att hämta ut en massa paket efter jobb och på kvällen hann jag också köra ett 25 minuters hemmaträningspass. Det är riktigt svettigt och bra med lite styrketräning i övningarna också.

Hoppas ni får en underbar dag!

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      25 augusti, 2020 / 23:07

      Så gottt ??

Kommentera


Söker du efter något?