Annons: Shoppa min stil

Väska
Ankelboots
Halsduk
örhängen
Skjorta
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Tröja
Väska
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
T-shirt
Bag
Kjol
Linne
Väst
Klänning
Kofta
Linne
Kjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Jacka
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Pullover
Kjol
Klännning
Väska
Klänning
Slacks
Stövel
Kofta
Skjorta
Kostymbyxa
Slingbacks
Sneakers
Kjol
Tröja
Väska
Väska
Knytblus
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Kofta
Halsduk
Jacka
Kavaj
Klänning
Kappa
Blus
Väska
Kappa
Kappa
Klänning
Vit blus
Väska
Boots
Pälsjacka
Tröja
Grå kavaj
Pullover
T-shirt
Pullover
Blus
Kjol
Kavaj
Jeans
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Blus
Byxor
Väska
Skjorta
Klänning
Klännning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Byxor
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Byxor
Slipover
Skjorta
Väska
Skjorta
Klänning
Cape
Linne
Kofta
T-shirt
Kappa
Kofta
Skinnkjol
Skjorta
Kappa
Cardigan
Kofta
Pullover
Klänning
Kofta
Byxor
Satinkjol
Basker
Klänning
Kavaj
Blus
T-shirt
18   201
41   349
49   373
55   507
24   465

Svenska kosttillskott

Svenska kosttillskott
Annons: Blogginlägg i reklamsamarbete med TopFormula

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Som ni kanske har märkt satsar jag mycket på min hälsa och mitt välmående nu. Det gäller både träning och kost och sedan försöker jag även göra saker jag mår bra av. Allt hänger ju ihop på  något sätt :). En del i denna satsning eller vad jag ska kalla det är att jag börjat äta mer grönt, mer svensktillverkat och mer närodlat. Detta gör ju även att det jag stoppar i mig är mer skonsam för miljön. Utöver själva maten känns det bra att även satsa på kosttillskott som är tillverkade i Sverige och därmed inte behöver fraktas och påverka miljön negativt.

En butik som erbjuder ett stort sortiment svensktillverkade kosttillskott och som därmed är skonsam ur klimatsynpunkt är TopFormula. De har dessutom riktigt bra priser på kosttillskott, det ska helt enkelt inte vara dyrt att ta hand om sig själv. Sedan erbjuder de även riktigt snabba leveranser och fri frakt på alla ordrar över 99 kronor.

Det finns många fördelar med att äta kosttillskott. Vissa har, av olika anledningar, svårt att få i sig den näring som kroppen verkligen behöver genom livsmedel för att fungera som den ska och då kan de få hjälp genom kosttillskott. Sedan finns det även kosttillskott som kanske inte är livsnödvändiga för kroppen men som man mår bättre av och därför väljer att ta. Det finns många olika kosttillskott som min kropp behöver lite extra och mår bra av, dels på grund av min sköldkörtelsjukdom Hypotyreos. Sedan har jag som säkert många andra stressiga perioder och framför allt då är jag dålig på att äta näringsrikt och få i mig allt.

Några exempel på svenska kosttillskott som TopFormula erbjuder och som jag mår bra av är D-vitamin som man ofta får brist på under vintern, Magnesium Kelat som är bra för musklerna, benstommen, tänderna och proteinsyntesen och järn för bl.a minskad trötthet. Det finns som jag nämnde ett stort sortiment så det är enkelt att hitta svensktillverkade kosttillskott med det man själv behöver hos TopFormula.

Topformula | Magnesium Kelat
Topformula | Järn + C

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?