Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjortklänning
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Byxor
Manolo Blahnik
Stövel
Rosa kostymbyxor
Halsduk
Kavaj
Byxor
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Slacks
Byxor
Blus
Kappa
Väska
Väska
Väska
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Slipover
T-shirt
Kjol
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Klänning
Väska
Ankelboots
Kofta
Skjorta
Klänning
Tröja
Blus
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
Bag
Linne
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Vit blus
Kappa
Kofta
Klänning
Kjol
Väst
Tröja
Sneakers
Kavaj
Klänning
Väska
Cape
Jeans
Klänning
Kavaj
Kappa
Kappa
Kofta
Klännning
Kofta
Kofta
Pullover
Kjol
Linne
Skjorta
Klänning
Linne
Kavaj
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Knytblus
Kofta
Väska
Kavaj
Knytblus
Kofta
Klänning
Kjol
Skjorta
Pullover
Väska
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Väska
Byxor
T-shirt
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Klännning
Kofta
Skinnkjol
Kjol
Skjorta
Kavaj
Slingbacks
T-shirt
Kappa
Skjorta
Pullover
Väska
Basker
Kavaj
Väska
Boots
Cardigan
Knytblus
Satinkjol
Kjol
Klänning
Kavaj
Pullover
Tröja
Kjol
Väska
Kofta
Blus
21   182
97   291
67   405
89   461
66   583

Svenska kosttillskott

Svenska kosttillskott
Annons: Blogginlägg i reklamsamarbete med TopFormula

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Som ni kanske har märkt satsar jag mycket på min hälsa och mitt välmående nu. Det gäller både träning och kost och sedan försöker jag även göra saker jag mår bra av. Allt hänger ju ihop på  något sätt :). En del i denna satsning eller vad jag ska kalla det är att jag börjat äta mer grönt, mer svensktillverkat och mer närodlat. Detta gör ju även att det jag stoppar i mig är mer skonsam för miljön. Utöver själva maten känns det bra att även satsa på kosttillskott som är tillverkade i Sverige och därmed inte behöver fraktas och påverka miljön negativt.

En butik som erbjuder ett stort sortiment svensktillverkade kosttillskott och som därmed är skonsam ur klimatsynpunkt är TopFormula. De har dessutom riktigt bra priser på kosttillskott, det ska helt enkelt inte vara dyrt att ta hand om sig själv. Sedan erbjuder de även riktigt snabba leveranser och fri frakt på alla ordrar över 99 kronor.

Det finns många fördelar med att äta kosttillskott. Vissa har, av olika anledningar, svårt att få i sig den näring som kroppen verkligen behöver genom livsmedel för att fungera som den ska och då kan de få hjälp genom kosttillskott. Sedan finns det även kosttillskott som kanske inte är livsnödvändiga för kroppen men som man mår bättre av och därför väljer att ta. Det finns många olika kosttillskott som min kropp behöver lite extra och mår bra av, dels på grund av min sköldkörtelsjukdom Hypotyreos. Sedan har jag som säkert många andra stressiga perioder och framför allt då är jag dålig på att äta näringsrikt och få i mig allt.

Några exempel på svenska kosttillskott som TopFormula erbjuder och som jag mår bra av är D-vitamin som man ofta får brist på under vintern, Magnesium Kelat som är bra för musklerna, benstommen, tänderna och proteinsyntesen och järn för bl.a minskad trötthet. Det finns som jag nämnde ett stort sortiment så det är enkelt att hitta svensktillverkade kosttillskott med det man själv behöver hos TopFormula.

Topformula | Magnesium Kelat
Topformula | Järn + C

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?