Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Väska
T-shirt
Kjol
Kavaj
Slipover
Kavaj
Tröja
Klänning
Body
Linne med spets
Blå knytblus
Kofta
Klänning
Kappa
Skjorta
Kofta
Pullover
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Klänning
Slipover
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Väska
Slingbacks
Kjol
Väska
Kappa
Väska
Klännning
Kavaj
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Blus
Skinnkjol
Kappa
Cardigan
Klänning
T-shirt
Cardigan
Knytblus
Kofta
Slacks
Blus
Kjol
Satinkjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kavaj
Klänning
Jeans
Grön klänning
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Basker
Slipover
T-shirt
Väska
Linne
Byxor
Väska
Klänning
Vit blus
Ankelboots
Väska
Boots
Klänning
Klänning
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Blus
Kjol
Kofta
Pullover
Kavaj
Väska
Pullover
Topp
Kjol
Knytblus
Kofta
Kappa
Blus
Kofta
Pälsjacka
Kjol
Klänning
Satinkjol
Byxor
Bag
Tröja
Gucciskärp
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
Cape
Kofta
Klänning
Klänning
Blå klänning
Väst
Slipover vit
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Sandaler
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Svarta jeans
Kjol
Väska
Grå kavaj
Väska
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kappa
T-shirt
Skjorta
Plisserad kjol
Linne
Tröja
Väska
Stövel
Skjorta
Väska
Tyllkjol
Cape
Kavaj
Pullover
Klänning
Halsduk
Sneakers
Klänning
Rosa kostymbyxor
Slipover
Kofta
Klännning
Stickad klänning
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
37   263
47   273
38   279
49   292
46   266

Svenska kosttillskott

Svenska kosttillskott
Annons: Blogginlägg i reklamsamarbete med TopFormula

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Som ni kanske har märkt satsar jag mycket på min hälsa och mitt välmående nu. Det gäller både träning och kost och sedan försöker jag även göra saker jag mår bra av. Allt hänger ju ihop på  något sätt :). En del i denna satsning eller vad jag ska kalla det är att jag börjat äta mer grönt, mer svensktillverkat och mer närodlat. Detta gör ju även att det jag stoppar i mig är mer skonsam för miljön. Utöver själva maten känns det bra att även satsa på kosttillskott som är tillverkade i Sverige och därmed inte behöver fraktas och påverka miljön negativt.

En butik som erbjuder ett stort sortiment svensktillverkade kosttillskott och som därmed är skonsam ur klimatsynpunkt är TopFormula. De har dessutom riktigt bra priser på kosttillskott, det ska helt enkelt inte vara dyrt att ta hand om sig själv. Sedan erbjuder de även riktigt snabba leveranser och fri frakt på alla ordrar över 99 kronor.

Det finns många fördelar med att äta kosttillskott. Vissa har, av olika anledningar, svårt att få i sig den näring som kroppen verkligen behöver genom livsmedel för att fungera som den ska och då kan de få hjälp genom kosttillskott. Sedan finns det även kosttillskott som kanske inte är livsnödvändiga för kroppen men som man mår bättre av och därför väljer att ta. Det finns många olika kosttillskott som min kropp behöver lite extra och mår bra av, dels på grund av min sköldkörtelsjukdom Hypotyreos. Sedan har jag som säkert många andra stressiga perioder och framför allt då är jag dålig på att äta näringsrikt och få i mig allt.

Några exempel på svenska kosttillskott som TopFormula erbjuder och som jag mår bra av är D-vitamin som man ofta får brist på under vintern, Magnesium Kelat som är bra för musklerna, benstommen, tänderna och proteinsyntesen och järn för bl.a minskad trötthet. Det finns som jag nämnde ett stort sortiment så det är enkelt att hitta svensktillverkade kosttillskott med det man själv behöver hos TopFormula.

Topformula | Magnesium Kelat
Topformula | Järn + C

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?