Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Kofta
Knytblus
Väska
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
Skjorta
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Klännning
Cardigan
Tröja
Linne
Kjol
Stickad klänning
Väst
Pullover
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Boots
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Pullover
Grön klänning
Satinkjol
Väska
Kappa
Bag
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Byxor
Kofta
Slingbacks
Svarta jeans
Skjorta
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Vit blus
Linne
Väska
Kappa
Kofta
Blå klänning
Klänning
T-shirt
Knytblus
Blus
Väska
Kavaj
Linne med spets
Cape
Väska
Klänning
Klänning
Blus
Klänning
Skjorta
Byxor
T-shirt
Skjorta
Klänning
Väska
Skjortklänning
Grå kavaj
Kavaj
Slacks
Kofta
Kavaj
Väska
Tröja
Byxor
T-shirt
Klänning
Sneakers
Plisserad kjol
Kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Cardigan
Byxor
T-shirt
Linne
Skjorta
Pullover
Ankelboots
Kjol
Kappa
Kappa
Klännning
Väska
Plisserad kjol
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Basker
Kofta
Kjol
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Väska
Jeansjacka
Väska
T-shirt
Kavaj
Stövel
T-shirt
Kofta
Kjol
Klänning
Halsduk
Väska
Jeans
Väska
Manolo Blahnik
Sandaler
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Kavaj
Knytblus
Blus
T-shirt
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
Kofta
Slipover
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Svenska kosttillskott

Svenska kosttillskott
Annons: Blogginlägg i reklamsamarbete med TopFormula

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Som ni kanske har märkt satsar jag mycket på min hälsa och mitt välmående nu. Det gäller både träning och kost och sedan försöker jag även göra saker jag mår bra av. Allt hänger ju ihop på  något sätt :). En del i denna satsning eller vad jag ska kalla det är att jag börjat äta mer grönt, mer svensktillverkat och mer närodlat. Detta gör ju även att det jag stoppar i mig är mer skonsam för miljön. Utöver själva maten känns det bra att även satsa på kosttillskott som är tillverkade i Sverige och därmed inte behöver fraktas och påverka miljön negativt.

En butik som erbjuder ett stort sortiment svensktillverkade kosttillskott och som därmed är skonsam ur klimatsynpunkt är TopFormula. De har dessutom riktigt bra priser på kosttillskott, det ska helt enkelt inte vara dyrt att ta hand om sig själv. Sedan erbjuder de även riktigt snabba leveranser och fri frakt på alla ordrar över 99 kronor.

Det finns många fördelar med att äta kosttillskott. Vissa har, av olika anledningar, svårt att få i sig den näring som kroppen verkligen behöver genom livsmedel för att fungera som den ska och då kan de få hjälp genom kosttillskott. Sedan finns det även kosttillskott som kanske inte är livsnödvändiga för kroppen men som man mår bättre av och därför väljer att ta. Det finns många olika kosttillskott som min kropp behöver lite extra och mår bra av, dels på grund av min sköldkörtelsjukdom Hypotyreos. Sedan har jag som säkert många andra stressiga perioder och framför allt då är jag dålig på att äta näringsrikt och få i mig allt.

Några exempel på svenska kosttillskott som TopFormula erbjuder och som jag mår bra av är D-vitamin som man ofta får brist på under vintern, Magnesium Kelat som är bra för musklerna, benstommen, tänderna och proteinsyntesen och järn för bl.a minskad trötthet. Det finns som jag nämnde ett stort sortiment så det är enkelt att hitta svensktillverkade kosttillskott med det man själv behöver hos TopFormula.

Topformula | Magnesium Kelat
Topformula | Järn + C

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?