Annons: Shoppa min stil

Kjol
Cape
Kofta
Vit blus
Jeans
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kavaj
Pullover
Bag
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Tröja
Klänning
Stövel
Klänning
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kavaj
Linne
T-shirt
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Kostymbyxa
Byxor
Kavaj
Väska
Kofta
Slipover
Skjorta
Pälsjacka
Väska
Knytblus
Kjol
Kofta
Slingbacks
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Knytblus
Klänning
Skjorta
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Satinkjol
Ankelboots
Kappa
Klänning
Basker
Kavaj
Manolo Blahnik
Klänning
Kjol
Klännning
Klänning
Väst
Linne
Klänning
Grå kavaj
Väska
Kappa
Väska
Kappa
T-shirt
Halsduk
Kappa
Kjol
Kavaj
Klänning
Blus
Väska
Väska
Väska
Tröja
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kofta
T-shirt
Väska
Linne
Kjol
Kjol
Slacks
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Skjorta
Stickad klänning
Klänning
T-shirt
Klännning
Väska
Blus
Kofta
Väska
Blus
Tröja
Väska
Cardigan
Sneakers
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kofta
Klänning
Pullover
Kofta
Boots
Kappa
Byxor
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Byxor
Knytblus
Pullover
118   224
67   331
42   337
66   459
30   403

Svenska kosttillskott

Svenska kosttillskott
Annons: Blogginlägg i reklamsamarbete med TopFormula

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Som ni kanske har märkt satsar jag mycket på min hälsa och mitt välmående nu. Det gäller både träning och kost och sedan försöker jag även göra saker jag mår bra av. Allt hänger ju ihop på  något sätt :). En del i denna satsning eller vad jag ska kalla det är att jag börjat äta mer grönt, mer svensktillverkat och mer närodlat. Detta gör ju även att det jag stoppar i mig är mer skonsam för miljön. Utöver själva maten känns det bra att även satsa på kosttillskott som är tillverkade i Sverige och därmed inte behöver fraktas och påverka miljön negativt.

En butik som erbjuder ett stort sortiment svensktillverkade kosttillskott och som därmed är skonsam ur klimatsynpunkt är TopFormula. De har dessutom riktigt bra priser på kosttillskott, det ska helt enkelt inte vara dyrt att ta hand om sig själv. Sedan erbjuder de även riktigt snabba leveranser och fri frakt på alla ordrar över 99 kronor.

Det finns många fördelar med att äta kosttillskott. Vissa har, av olika anledningar, svårt att få i sig den näring som kroppen verkligen behöver genom livsmedel för att fungera som den ska och då kan de få hjälp genom kosttillskott. Sedan finns det även kosttillskott som kanske inte är livsnödvändiga för kroppen men som man mår bättre av och därför väljer att ta. Det finns många olika kosttillskott som min kropp behöver lite extra och mår bra av, dels på grund av min sköldkörtelsjukdom Hypotyreos. Sedan har jag som säkert många andra stressiga perioder och framför allt då är jag dålig på att äta näringsrikt och få i mig allt.

Några exempel på svenska kosttillskott som TopFormula erbjuder och som jag mår bra av är D-vitamin som man ofta får brist på under vintern, Magnesium Kelat som är bra för musklerna, benstommen, tänderna och proteinsyntesen och järn för bl.a minskad trötthet. Det finns som jag nämnde ett stort sortiment så det är enkelt att hitta svensktillverkade kosttillskott med det man själv behöver hos TopFormula.

Topformula | Magnesium Kelat
Topformula | Järn + C

Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?