Annons: Shoppa min stil

Kappa
Blus
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Blus
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
20   190
80   360
51   384
58   326
52   354

Varmt – min träning 16/8

Hej fina. Igår var det riktigt varmt ute men, typ 28 grader även på kvällen. Jag bestämde mig ändå för att ge mig ut och springa. Den här gången blev det strax över 6 kilometer i Pildammsparken. Det var liksom för jobbigt i värmen och det var omöjligt att hitta någon mer skuggig plats kändes det som. Då jag träffade min PT i Pildammsparken i fredags blev jag sugen på att träna mer där så det fick bli den igår.

Idag har jag en del ärenden efter jobbet så blir nog hemmaträning med styrka idag. Det ska visst bli uppåt 30 grader även idag. Vilken augusti vi har!

Hoppas ni får en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?