Annons: Shoppa min stil

Pullover
Väska
Klännning
Ankelboots
Klänning
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Cardigan
Byxor
Linne
Kavaj
Jeans
Klänning
Väska
Kjol
29   180
45   367
39   479
59   632
79   596

Varmt – min träning 16/8

Hej fina. Igår var det riktigt varmt ute men, typ 28 grader även på kvällen. Jag bestämde mig ändå för att ge mig ut och springa. Den här gången blev det strax över 6 kilometer i Pildammsparken. Det var liksom för jobbigt i värmen och det var omöjligt att hitta någon mer skuggig plats kändes det som. Då jag träffade min PT i Pildammsparken i fredags blev jag sugen på att träna mer där så det fick bli den igår.

Idag har jag en del ärenden efter jobbet så blir nog hemmaträning med styrka idag. Det ska visst bli uppåt 30 grader även idag. Vilken augusti vi har!

Hoppas ni får en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?