Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kappa
T-shirt
Kjol
Halsduk
T-shirt
Kappa
Klännning
Slipover
Rosa kostymbyxor
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Skjorta
Byxor
Kavaj
Cape
Väska
Kavaj
Halsduk
Kofta
Skjortklänning
Kofta
Linne
Klänning
Byxor
Kofta
Kofta
Väska
Linne
Byxor
Väst
Stickad klänning
Byxor
Pälsjacka
Kjol
Kjol
T-shirt
Kavaj
Tröja
Knytblus
Kavaj
Pullover
Slingbacks
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
Kjol
Kavaj
Pullover
Klänning
Kavaj
Jacka
Klännning
Kappa
Blus
Klänning
Bag
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Väska
Väska
örhängen
Linne
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Vit blus
Stövel
Skjorta
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Kappa
Väska
Basker
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Tröja
Sneakers
Klänning
T-shirt
Kofta
Blus
Väska
Väska
Kavaj
Jeans
Knytblus
Slacks
Tröja
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Blus
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Knytblus
Klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Kofta
Boots
Kavaj
Satinkjol
Ankelboots
Skjorta
Väska
Kappa
Väska
Kappa
Kavaj
Skinnkjol
Pullover
Kofta
T-shirt
Väska
Cardigan
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Skjorta
Jacka
Kavaj
Blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
39   328
43   406
49   377
55   510
24   470

Första mötet med min PT

Hej fina. Igår hade jag första mötet med min PT. Vi körde en walk and talk i Pildammsparken där jag fick berätta lite om mina nuvarande vanor med kost och träning, samt vilka mål jag har. Jag fick ett riktigt bra intryck av henne och hon verkar ha en sund syn på kost och träning och tänka långsiktigt precis som jag. Ser fram emot att komma igång på riktigt med kost och träning med hennes support. Mer om vem min PT är senare och ni kommer såklart att få hänga med på min träningsresa :).

Jag tänker att mina mål kommer handla om att bli starkare i vardagen genom att lära  mig olika styrkeövningar. Jag vill gärna ha lite tonade muskler på armarna på mitt bröllop också men det är kanske en bonus mer än något huvudsakligt mål. Sedan vill jag äta mer hälsosamt med frukost (äter aldrig frukost idag), mindre halvfabrikat och mer protein och frukt och grönt. Ser fram emot att ta del av hennes kunskap inom sådant här:).

Idag laddas det upp för kräftskiva här i bostadsföreningen. Det drar igång redan kl 16 så det är inte lång tid kvar. Det ska bli mycket trevligt! Lite Corona-anpassning då vi spritt ut olika bord och man sitter med sin familj.

Ha en underbar lördag! Bilder från min Instagram nedan. 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?