Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kappa
Boots
Linne
Kofta
Klänning
Ankelboots
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kofta
Blus
Stickad klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Tröja
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Stövel
Kavaj
Kostymbyxa
Byxor
Basker
Tröja
Knytblus
Klänning
Klänning
Skjorta
Gucciskärp
Kavaj
T-shirt
Slingbacks
Väska
Klänning
Blus
T-shirt
Klänning
Klänning
Klännning
Kavaj
Kofta
Linne
Väska
Bag
Svarta jeans
Slipover
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Slipover
Kavaj
Kavaj
Tröja
Slipover
Väska
Jeans
Klänning
Blus
Klänning
Slipover vit
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Blå klänning
Slipover
Pullover
Cape
Klänning
Kappa
Satinkjol
Väska
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Cardigan
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Tyllkjol
Cape
Kjol
Kappa
Pullover
Skinnkjol
Grå kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Body
T-shirt
Väst
Plisserad kjol
Blå knytblus
Sandaler
Klänning
Kavaj
Cardigan
T-shirt
T-shirt
Klänning
Väska
Kappa
Halsduk
Skjorta
Blus
Väska
Kjol
T-shirt
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Klännning
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Byxor
Väska
Grön klänning
Kofta
Vit blus
Manolo Blahnik
Klänning
Skjorta
Plisserad kjol
Klänning
Väska
Skjorta
Byxor
Knytblus
Kavaj
Väska
Kofta
Pullover
Linne med spets
Kofta
Kappa
Kofta
Kappa
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
T-shirt
Skjortklänning
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Pullover
Byxor
T-shirt
Slacks
Topp
Klänning
Skjorta
T-shirt
Sneakers
Linne
Kjol
Knytblus
Kofta
63   337
88   353
342   1035
47   346
48   369

Första mötet med min PT

Hej fina. Igår hade jag första mötet med min PT. Vi körde en walk and talk i Pildammsparken där jag fick berätta lite om mina nuvarande vanor med kost och träning, samt vilka mål jag har. Jag fick ett riktigt bra intryck av henne och hon verkar ha en sund syn på kost och träning och tänka långsiktigt precis som jag. Ser fram emot att komma igång på riktigt med kost och träning med hennes support. Mer om vem min PT är senare och ni kommer såklart att få hänga med på min träningsresa :).

Jag tänker att mina mål kommer handla om att bli starkare i vardagen genom att lära  mig olika styrkeövningar. Jag vill gärna ha lite tonade muskler på armarna på mitt bröllop också men det är kanske en bonus mer än något huvudsakligt mål. Sedan vill jag äta mer hälsosamt med frukost (äter aldrig frukost idag), mindre halvfabrikat och mer protein och frukt och grönt. Ser fram emot att ta del av hennes kunskap inom sådant här:).

Idag laddas det upp för kräftskiva här i bostadsföreningen. Det drar igång redan kl 16 så det är inte lång tid kvar. Det ska bli mycket trevligt! Lite Corona-anpassning då vi spritt ut olika bord och man sitter med sin familj.

Ha en underbar lördag! Bilder från min Instagram nedan. 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?