Annons: Shoppa min stil

Väst
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Blus
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Bag
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
T-shirt
Klännning
Kavaj
Linne
Väska
Knytblus
Väska
Slipover
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kavaj
T-shirt
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Slacks
Kjol
Byxor
Pullover
Boots
Skjorta
Väska
Jeans
Kofta
Grå kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
T-shirt
Linne
T-shirt
Blus
Väska
T-shirt
Kjol
Knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Skjortklänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Pullover
Kofta
Kjol
Tröja
Kofta
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Tröja
Cape
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Stövel
Tröja
Skjorta
Basker
Klänning
Kjol
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Sneakers
Kappa
Klänning
Kjol
Pullover
Klänning
Väska
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Väska
Halsduk
Knytblus
Kappa
Kavaj
Kappa
Väska
Pälsjacka
Vit blus
Klänning
Byxor
Kofta
Cardigan
Kofta
Kappa
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Byxor
Väska
T-shirt
Linne
Klännning
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
13   43
69   336
60   416
112   413
70   460

Första mötet med min PT

Hej fina. Igår hade jag första mötet med min PT. Vi körde en walk and talk i Pildammsparken där jag fick berätta lite om mina nuvarande vanor med kost och träning, samt vilka mål jag har. Jag fick ett riktigt bra intryck av henne och hon verkar ha en sund syn på kost och träning och tänka långsiktigt precis som jag. Ser fram emot att komma igång på riktigt med kost och träning med hennes support. Mer om vem min PT är senare och ni kommer såklart att få hänga med på min träningsresa :).

Jag tänker att mina mål kommer handla om att bli starkare i vardagen genom att lära  mig olika styrkeövningar. Jag vill gärna ha lite tonade muskler på armarna på mitt bröllop också men det är kanske en bonus mer än något huvudsakligt mål. Sedan vill jag äta mer hälsosamt med frukost (äter aldrig frukost idag), mindre halvfabrikat och mer protein och frukt och grönt. Ser fram emot att ta del av hennes kunskap inom sådant här:).

Idag laddas det upp för kräftskiva här i bostadsföreningen. Det drar igång redan kl 16 så det är inte lång tid kvar. Det ska bli mycket trevligt! Lite Corona-anpassning då vi spritt ut olika bord och man sitter med sin familj.

Ha en underbar lördag! Bilder från min Instagram nedan. 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?