Annons: Shoppa min stil

Plisserad kjol
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Klänning
Sneakers
Boots
Skjorta
Kjol
Väska
Cardigan
Klänning
Klänning
Linne
Klänning
Skjorta
Klänning
Byxor
Kofta
Klänning
Cape
Väska
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Byxor
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
Blå knytblus
Slipover vit
Klänning
Väska
Väst
T-shirt
Slipover
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kjol
Kavaj
Basker
Kostymbyxa
Kjol
Skjortklänning
Byxor
Väska
Cape
Manolo Blahnik
Slacks
Pullover
Tröja
T-shirt
Linne med spets
Kavaj
Slipover
Kappa
Kjol
Kofta
Stickad klänning
Pullover
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Väska
Kjol
Knytblus
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Body
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Kappa
Kappa
Tröja
Kavaj
Blus
Slipover
Väska
Pullover
Klänning
Väska
Skjorta
Blå klänning
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kofta
Klännning
Satinkjol
Väska
Bag
Kofta
Tröja
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Kappa
Kjol
Grön klänning
Kjol
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Topp
Klänning
Klännning
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Plisserad kjol
Klänning
Slingbacks
Kappa
Klänning
T-shirt
Knytblus
Blus
Kappa
Klänning
Gucciskärp
Svarta jeans
Jeans
T-shirt
Klänning
Linne
Kavaj
Vit blus
Väska
Kofta
Cardigan
Halsduk
Blus
Kavaj
Linne
Kofta
Väska
Stövel
Klänning
Knytblus
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
Slipover
Kavaj
Kavaj
Sandaler
T-shirt
Skinnkjol

Första mötet med min PT

Hej fina. Igår hade jag första mötet med min PT. Vi körde en walk and talk i Pildammsparken där jag fick berätta lite om mina nuvarande vanor med kost och träning, samt vilka mål jag har. Jag fick ett riktigt bra intryck av henne och hon verkar ha en sund syn på kost och träning och tänka långsiktigt precis som jag. Ser fram emot att komma igång på riktigt med kost och träning med hennes support. Mer om vem min PT är senare och ni kommer såklart att få hänga med på min träningsresa :).

Jag tänker att mina mål kommer handla om att bli starkare i vardagen genom att lära  mig olika styrkeövningar. Jag vill gärna ha lite tonade muskler på armarna på mitt bröllop också men det är kanske en bonus mer än något huvudsakligt mål. Sedan vill jag äta mer hälsosamt med frukost (äter aldrig frukost idag), mindre halvfabrikat och mer protein och frukt och grönt. Ser fram emot att ta del av hennes kunskap inom sådant här:).

Idag laddas det upp för kräftskiva här i bostadsföreningen. Det drar igång redan kl 16 så det är inte lång tid kvar. Det ska bli mycket trevligt! Lite Corona-anpassning då vi spritt ut olika bord och man sitter med sin familj.

Ha en underbar lördag! Bilder från min Instagram nedan. 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?