Annons: Shoppa min stil

Manolo Blahnik
Byxor
Knytblus
Väska
Kofta
T-shirt
Linne
Klänning
Klänning
Kavaj
Sneakers
Väska
Blus
Svarta jeans
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Jeansjacka
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Skjorta
Väska
Kjol
Kappa
Kappa
Slipover
Skjorta
Kavaj
Väska
Pullover
Kofta
Väska
Skjorta
Kappa
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Grön klänning
Skjortklänning
Kjol
Plisserad kjol
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Klännning
Kofta
Bag
Kjol
Väska
Cardigan
T-shirt
Klänning
Sandaler
Väska
Väska
Satinkjol
Byxor
T-shirt
Blus
T-shirt
Halsduk
Tröja
Kappa
Tröja
Kjol
Kjol
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Väska
Stövel
Väska
Kofta
Skjorta
Väst
Byxor
Kavaj
T-shirt
Klänning
Cardigan
Väska
Väska
Boots
Pullover
Ankelboots
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Kappa
Blå klänning
Kjol
Kjol
Byxor
Stickad klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Basker
Slacks
Skinnkjol
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Cape
Klänning
Rosa kostymbyxor
Slingbacks
T-shirt
Kavaj
Pullover
Jeans
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Klännning
Klänning
Linne med spets
Klänning
Knytblus
Skjorta
Linne
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kavaj
Vit blus
Kofta
Kavaj
Tröja
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Knytblus
Kavaj
Linne
71   332
44   326
68   455
46   356
26   317

Första mötet med min PT

Hej fina. Igår hade jag första mötet med min PT. Vi körde en walk and talk i Pildammsparken där jag fick berätta lite om mina nuvarande vanor med kost och träning, samt vilka mål jag har. Jag fick ett riktigt bra intryck av henne och hon verkar ha en sund syn på kost och träning och tänka långsiktigt precis som jag. Ser fram emot att komma igång på riktigt med kost och träning med hennes support. Mer om vem min PT är senare och ni kommer såklart att få hänga med på min träningsresa :).

Jag tänker att mina mål kommer handla om att bli starkare i vardagen genom att lära  mig olika styrkeövningar. Jag vill gärna ha lite tonade muskler på armarna på mitt bröllop också men det är kanske en bonus mer än något huvudsakligt mål. Sedan vill jag äta mer hälsosamt med frukost (äter aldrig frukost idag), mindre halvfabrikat och mer protein och frukt och grönt. Ser fram emot att ta del av hennes kunskap inom sådant här:).

Idag laddas det upp för kräftskiva här i bostadsföreningen. Det drar igång redan kl 16 så det är inte lång tid kvar. Det ska bli mycket trevligt! Lite Corona-anpassning då vi spritt ut olika bord och man sitter med sin familj.

Ha en underbar lördag! Bilder från min Instagram nedan. 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?