Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Linne
Jeans
Klänning
Blus
Skjorta
Slacks
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Byxor
Kofta
Kappa
Klänning
Pullover
Skjorta
T-shirt
Väska
Väska
T-shirt
Kjol
Pullover
Kappa
Klännning
Kjol
Boots
Cardigan
Kofta
Klänning
Kjol
T-shirt
Slingbacks
Halsduk
Kappa
Väska
Tröja
Skjorta
Väska
Kofta
Pullover
Kavaj
Kavaj
Tröja
Basker
Linne
Cape
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Kofta
Väst
Väska
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Tröja
Kofta
Kavaj
Knytblus
Grå kavaj
Vit blus
Kappa
Kofta
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Kostymbyxa
Manolo Blahnik
Pälsjacka
Kavaj
Kjol
Stickad klänning
Byxor
Klännning
Klänning
Bag
Kavaj
Blus
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Blus
Klänning
Kavaj
T-shirt
Byxor
Väska
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Satinkjol
Skjorta
Stövel
Skjorta
Skinnkjol
Knytblus
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Linne
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Byxor
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Pullover
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Väska
Sneakers
Slipover
13   56
69   337
60   416
112   413
70   460

Jag ska skaffa en PT!

Hej fina. Igår efter jobbet hann jag hänga lite med Carl, Jonas och Klara här hemma på gården. Deras barn var också med. Vi hängde på innergården och de grillade och jag var med och sällskapade lite. Jag skulle träffa Anna vid sjutiden och vi skulle äta middag. Vi gick till vårt nya favoritställe Marie Antoinette vid Drottningtorget. Mycket trevligt!

Idag blir det jobb men jag ska faktiskt gå tidigare då jag ska träffa en Personligt tränare. Yes, jag ska skaffa en PT och jag känner mig riktigt taggad. Jag känner att jag vill bli hälsosammare på många plan. Jag har ju kommit igång bra med min löpning men jag skulle även vilja lära mig styrkeövningar och få muskler. Jag ska ju gifta mig nästa sommar och då vill jag såklart vara i mitt livs form men jag ser detta också som något långsiktigt. Det blir en kickstart för bra kost, styrka och kondition :).

Hoppas ni får en underbar fredag! Några bilder från igår nedan.

 

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 14 augusti, 2020 / 22:38

  PT är ju bra och såklart vill man ju komma i bästaste form till sitt bröllop

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:07

   Eller hur ??

Kommentera


Söker du efter något?