Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Byxor
Kofta
Tröja
Cape
Kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Byxor
Klännning
Kjol
Kofta
Skjorta
Boots
Skjorta
Skjorta
Pullover
Sandaler
Väska
Svarta jeans
Knytblus
Väska
Pullover
T-shirt
Slingbacks
Kofta
Jeansjacka
Skjorta
Kofta
Jeans
Kappa
Kofta
Kappa
Halsduk
Väska
Klänning
Kofta
Blus
Kofta
Klänning
T-shirt
Tröja
Blå klänning
Blus
Kjol
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Byxor
Ankelboots
Skjorta
Kofta
Linne
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Basker
T-shirt
Klänning
Pullover
Satinkjol
Kappa
Klänning
Skjortklänning
Kappa
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Vit blus
Pullover
Kappa
Klänning
Byxor
Klännning
Kjol
Kjol
Väska
Väska
Väska
Linne
Klänning
Väska
Knytblus
T-shirt
Grön klänning
Väska
Cardigan
Skinnkjol
Kjol
Kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Linne
Kjol
Linne med spets
Kofta
Plisserad kjol
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Pälsjacka
Slipover
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Cardigan
Väska
Klänning
Kofta
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Bag
Kofta
Väst
Kostymbyxa
Slacks
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Väska
Stövel
Kavaj
Kappa
Tröja
Kavaj
Kavaj
Blus
T-shirt
38   310
44   314
68   450
46   356
26   317

Jag ska skaffa en PT!

Hej fina. Igår efter jobbet hann jag hänga lite med Carl, Jonas och Klara här hemma på gården. Deras barn var också med. Vi hängde på innergården och de grillade och jag var med och sällskapade lite. Jag skulle träffa Anna vid sjutiden och vi skulle äta middag. Vi gick till vårt nya favoritställe Marie Antoinette vid Drottningtorget. Mycket trevligt!

Idag blir det jobb men jag ska faktiskt gå tidigare då jag ska träffa en Personligt tränare. Yes, jag ska skaffa en PT och jag känner mig riktigt taggad. Jag känner att jag vill bli hälsosammare på många plan. Jag har ju kommit igång bra med min löpning men jag skulle även vilja lära mig styrkeövningar och få muskler. Jag ska ju gifta mig nästa sommar och då vill jag såklart vara i mitt livs form men jag ser detta också som något långsiktigt. Det blir en kickstart för bra kost, styrka och kondition :).

Hoppas ni får en underbar fredag! Några bilder från igår nedan.

 

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 14 augusti, 2020 / 22:38

  PT är ju bra och såklart vill man ju komma i bästaste form till sitt bröllop

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:07

   Eller hur ??

Kommentera


Söker du efter något?