Annons: Shoppa min stil

Skinnkjol
Väska
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Stövel
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Knytblus
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Jeans
Jacka
Klänning
Kofta
Klännning
Cardigan
Kavaj
Halsduk
Pälsjacka
Kjol
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Halsduk
Skjorta
Klänning
Blus
Väska
Pullover
Kofta
Bag
Linne
Rosa kostymbyxor
Jacka
T-shirt
Klänning
Kjol
Pullover
Klänning
Tröja
Skjortklänning
Klännning
Väska
T-shirt
Tröja
Knytblus
Basker
Pullover
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Byxor
Tröja
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Ankelboots
Kjol
Slingbacks
Grå kavaj
Kappa
Knytblus
Stickad klänning
Kappa
Kappa
Väska
T-shirt
Skjorta
Väst
Pullover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Boots
Klänning
Cape
T-shirt
Slacks
Byxor
Kavaj
T-shirt
Kappa
Kofta
Kappa
Kofta
Linne
Kavaj
Väska
T-shirt
örhängen
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Blus
Kofta
Byxor
Kappa
Kofta
Klänning
Byxor
Sneakers
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Slipover
Blus
Kostymbyxa
Linne
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
16   131
55   386
24   430
37   337
37   411

Jag ska skaffa en PT!

Hej fina. Igår efter jobbet hann jag hänga lite med Carl, Jonas och Klara här hemma på gården. Deras barn var också med. Vi hängde på innergården och de grillade och jag var med och sällskapade lite. Jag skulle träffa Anna vid sjutiden och vi skulle äta middag. Vi gick till vårt nya favoritställe Marie Antoinette vid Drottningtorget. Mycket trevligt!

Idag blir det jobb men jag ska faktiskt gå tidigare då jag ska träffa en Personligt tränare. Yes, jag ska skaffa en PT och jag känner mig riktigt taggad. Jag känner att jag vill bli hälsosammare på många plan. Jag har ju kommit igång bra med min löpning men jag skulle även vilja lära mig styrkeövningar och få muskler. Jag ska ju gifta mig nästa sommar och då vill jag såklart vara i mitt livs form men jag ser detta också som något långsiktigt. Det blir en kickstart för bra kost, styrka och kondition :).

Hoppas ni får en underbar fredag! Några bilder från igår nedan.

 

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 14 augusti, 2020 / 22:38

  PT är ju bra och såklart vill man ju komma i bästaste form till sitt bröllop

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:07

   Eller hur 🤩🥰

Kommentera


Söker du efter något?