Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
örhängen
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Linne
Skjorta
Pullover
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kjol
Skjorta
Knytblus
Byxor
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Boots
Kofta
Vit blus
Skjorta
Ankelboots
Sneakers
Byxor
Stövel
Väska
Klänning
Kjol
Blus
Kofta
Slingbacks
Kappa
T-shirt
Klänning
Linne
Väska
Kappa
Skjorta
Väska
Jacka
Klänning
Kofta
Klänning
Blus
Stickad klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Pälsjacka
Klännning
Kjol
Cardigan
Linne
Kappa
Kofta
Kostymbyxa
Tröja
Jacka
Halsduk
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Tröja
Klänning
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Bag
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Slipover
Kavaj
Blus
Skjortklänning
Väska
Klänning
Cape
T-shirt
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Skjorta
Tröja
Kofta
T-shirt
Knytblus
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Väst
Blus
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Slacks
Väska
Kavaj
Byxor
Basker
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Halsduk
Skjorta
Kjol
Knytblus
Klännning
Klänning
Jeans
Skinnkjol
Kappa
Pullover
Väska
Byxor
9   60
55   375
24   423
37   335
37   410

Inte min dag och kompisdate

Hej fina. Alltså igår var det inte min dag. Jag glömde både min thermosmugg som håller mitt kaffe varmt och mina klackskor när jag gick hemifrån. Fick helt enkelt dricka halvvarmt kaffe hela dagen och dessutom känner jag mig liksom inte som mig själv när jag jobbar i platta skor. Knasigt kanske men jag har blivit så van!

Sedan var själva jobbdagen också rejält stressig och för första gången på säkert ett år kände jag att jag hade någon slags skrivkramp. Inte bra när man ska skapa en massa annonser. Men dagen gick väl okej till slut. Nya tag idag!

Efter jobbet hade jag planerat in en date med en tjej jag fått kontakt med genom en modegrupp på Facebook. Vi satte oss på Grappa och pratade massa om livet och om mode såklart. Jag åt lax och hon åt en pasta. Trevlig kväll! Vi lär ses igen 🙂

Idag bli en kväll med date night med Carl här hemma. Vi ska äta räkor :). Önskar er en underbar kväll!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?