Annons: Shoppa min stil

Kjol
Linne
Kavaj
Tröja
Skinnkjol
Kavaj
Cape
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Väska
Kofta
Blus
Linne
Väska
Byxor
T-shirt
Pullover
Väska
Jeans
Väska
Kofta
Kjol
Väska
Slacks
Vit blus
Skjorta
Kofta
Kappa
Kavaj
Klännning
Knytblus
Knytblus
Kavaj
Väska
Kavaj
Byxor
Kjol
Väska
Halsduk
Kofta
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Basker
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kappa
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Tröja
Väska
Klänning
Kappa
Kappa
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
T-shirt
Cardigan
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Bag
Kavaj
Kofta
Stövel
T-shirt
Väska
Klännning
Klänning
Manolo Blahnik
T-shirt
Kostymbyxa
Skjorta
Väska
Kofta
Boots
Kavaj
Pullover
Väska
Stickad klänning
Blus
Klänning
T-shirt
Väska
Knytblus
Pullover
Blus
Kofta
Väska
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Slipover
Kjol
Pullover
Klänning
Kjol
Byxor
Kjol
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Byxor
Linne
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Väska
Pälsjacka
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Väst
Skjorta
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Klänning
20   86
69   342
60   418
112   415
70   460

Inte min dag och kompisdate

Hej fina. Alltså igår var det inte min dag. Jag glömde både min thermosmugg som håller mitt kaffe varmt och mina klackskor när jag gick hemifrån. Fick helt enkelt dricka halvvarmt kaffe hela dagen och dessutom känner jag mig liksom inte som mig själv när jag jobbar i platta skor. Knasigt kanske men jag har blivit så van!

Sedan var själva jobbdagen också rejält stressig och för första gången på säkert ett år kände jag att jag hade någon slags skrivkramp. Inte bra när man ska skapa en massa annonser. Men dagen gick väl okej till slut. Nya tag idag!

Efter jobbet hade jag planerat in en date med en tjej jag fått kontakt med genom en modegrupp på Facebook. Vi satte oss på Grappa och pratade massa om livet och om mode såklart. Jag åt lax och hon åt en pasta. Trevlig kväll! Vi lär ses igen 🙂

Idag bli en kväll med date night med Carl här hemma. Vi ska äta räkor :). Önskar er en underbar kväll!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?