Annons: Shoppa min stil

Linne med spets
Kjol
Kofta
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Gucciskärp
Klänning
Cardigan
Tröja
Kavaj
T-shirt
Linne
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Blus
Skjortklänning
Klännning
Kavaj
Blå knytblus
Kavaj
Blus
Kappa
Kavaj
Väska
Kjol
Ankelboots
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Klänning
Jeans
Pullover
Skjorta
Topp
Byxor
Klänning
Blus
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Halsduk
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Linne
Slipover
Slipover
Sneakers
Kappa
Stickad klänning
Kjol
Sandaler
Klänning
Plisserad kjol
Slingbacks
Kappa
Väska
Kappa
Byxor
Kofta
Kavaj
Kofta
Grön klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Tyllkjol
Skinnkjol
Body
Kofta
Klänning
Linne
Kofta
Kavaj
Slipover
Byxor
Pullover
Klänning
Skjorta
Blå klänning
Knytblus
T-shirt
Klänning
Kofta
Bag
Väska
Skjorta
Kofta
Tröja
Tröja
Kjol
Kofta
Cape
Kavaj
Boots
Skjorta
Svarta jeans
Klänning
Vit blus
Klänning
Kappa
Kofta
Slacks
Slipover vit
Väska
Kofta
Stövel
Kofta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Knytblus
Väst
Manolo Blahnik
Klännning
Knytblus
Väska
Väska
Kostymbyxa
Stickad klänning
Blus
Kjol
Skjorta
Klänning
Cape
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Kjol
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Pullover
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
Byxor
Basker
Pullover
Klänning
Cardigan
Klänning
Slipover
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol

Inte min dag och kompisdate

Hej fina. Alltså igår var det inte min dag. Jag glömde både min thermosmugg som håller mitt kaffe varmt och mina klackskor när jag gick hemifrån. Fick helt enkelt dricka halvvarmt kaffe hela dagen och dessutom känner jag mig liksom inte som mig själv när jag jobbar i platta skor. Knasigt kanske men jag har blivit så van!

Sedan var själva jobbdagen också rejält stressig och för första gången på säkert ett år kände jag att jag hade någon slags skrivkramp. Inte bra när man ska skapa en massa annonser. Men dagen gick väl okej till slut. Nya tag idag!

Efter jobbet hade jag planerat in en date med en tjej jag fått kontakt med genom en modegrupp på Facebook. Vi satte oss på Grappa och pratade massa om livet och om mode såklart. Jag åt lax och hon åt en pasta. Trevlig kväll! Vi lär ses igen 🙂

Idag bli en kväll med date night med Carl här hemma. Vi ska äta räkor :). Önskar er en underbar kväll!Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?