Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kjol
Boots
Kjol
Kappa
Klänning
Klännning
Bag
Väska
Skjorta
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Svarta jeans
T-shirt
Väska
Cape
Väska
Slipover
Kjol
T-shirt
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Grön klänning
Väska
Väska
Tröja
Blå klänning
Satinkjol
Kappa
Skinnkjol
Basker
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Byxor
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Skjorta
Väst
Linne med spets
Stickad klänning
Byxor
Klännning
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Sandaler
Kavaj
Väska
Klänning
Jeans
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Vit blus
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Plisserad kjol
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Skjorta
Klänning
T-shirt
Linne
Pullover
Kofta
Slacks
Kavaj
Kappa
Kostymbyxa
Ankelboots
Knytblus
T-shirt
Blus
Väska
Linne
Kofta
Knytblus
Skjorta
Sneakers
Klänning
Stövel
Kofta
Linne
Kofta
Tröja
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kappa
Kjol
Cardigan
Kjol
Blus
Satinkjol
Tröja
Kavaj
Väska
Pullover
T-shirt
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Byxor
Skjorta
Väska
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Kappa
Kofta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Blus
Pullover
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Skjorta
Jeansjacka
Rosa kostymbyxor
Kofta
38   307
44   313
68   449
46   356
26   317

Inte min dag och kompisdate

Hej fina. Alltså igår var det inte min dag. Jag glömde både min thermosmugg som håller mitt kaffe varmt och mina klackskor när jag gick hemifrån. Fick helt enkelt dricka halvvarmt kaffe hela dagen och dessutom känner jag mig liksom inte som mig själv när jag jobbar i platta skor. Knasigt kanske men jag har blivit så van!

Sedan var själva jobbdagen också rejält stressig och för första gången på säkert ett år kände jag att jag hade någon slags skrivkramp. Inte bra när man ska skapa en massa annonser. Men dagen gick väl okej till slut. Nya tag idag!

Efter jobbet hade jag planerat in en date med en tjej jag fått kontakt med genom en modegrupp på Facebook. Vi satte oss på Grappa och pratade massa om livet och om mode såklart. Jag åt lax och hon åt en pasta. Trevlig kväll! Vi lär ses igen 🙂

Idag bli en kväll med date night med Carl här hemma. Vi ska äta räkor :). Önskar er en underbar kväll!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?