Annons: Shoppa min stil

Blus
Kjol
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Blus
Kjol
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
19   214
31   264
45   246
39   270
41   327

Mina planer för veckan – 33

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Förra veckan hade jag min första vecka på jobbet efter semestern och jag hade galet mycket att göra. Den här veckan är det betydligt lugnare även om det är mycket som ska fixas klart. Igår passade jag på att hämta ut lite paket och tränade hemma. Har hittat ett riktigt bra pass på YouTube på 30 min där man verkligen tar ut sig.

De resterande dagarna denna vecka har jag en massa roliga planer för.

Idag, tisdag: Ska träffa en tjej som jag fått kontakt med via en modegrupp på Facebook. En kompisdate kan man säga.
Onsdag: Date night med Carl
Torsdag: Träffa Anna
Fredag: Ska göra något jag aldrig gjort tidigare. Mer om det då 😉
Lördag: Kräftskiva med grannarna, träning?
Söndag: Fixardag, träning?

Vad hittar ni på?

kavajklänning och stylingtips

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?