Annons: Shoppa min stil

Klännning
Väska
Klänning
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Sneakers
Knytblus
Halsduk
Skinnkjol
Vit blus
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Byxor
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Pullover
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Kappa
Stövel
Cardigan
Bag
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Skjortklänning
T-shirt
Blus
Klänning
Kofta
Kavaj
Cape
Skjorta
Knytblus
Väska
Tröja
Klänning
Kappa
Väska
Kjol
Skjorta
Kjol
Kavaj
Knytblus
Linne
Stickad klänning
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Kofta
Basker
Väska
T-shirt
Väska
Kjol
Väska
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Slacks
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Blus
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Kappa
Klännning
Kavaj
Blus
Kappa
Kostymbyxa
Kappa
Kofta
Byxor
T-shirt
Klänning
Tröja
Kappa
Kavaj
Väska
Slingbacks
Skjorta
Pullover
Klänning
Ankelboots
Kofta
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Slipover
Kofta
Kjol
Grå kavaj
T-shirt
Pullover
Manolo Blahnik
Klänning
Skjorta
Kofta
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Linne
Byxor
Kofta
Skjorta
Linne
Klänning
Kofta
Väst
Kofta
Jeans
Rosa kostymbyxor
Boots
17   69
69   339
60   417
112   415
70   460

Grillkväll i Klågerup

Hej fina. Jag är ju gräsänka den här helgen och tycker att jag kunnat roa mig själv och njuta av egentiden bra. På kvällen tog jag bussen till Klågerup för grillkväll hemma hos Anna och Gracjan. Annas systrar och ena systerns pojkvän var också med. Anna hade fixat hur mycket mat som helst och allt var verkligen jättegott. Vi satt och snackade, drack bubbel, dansade och tiden flög iväg. Jag tog en buss hem vid ett på natten. Två sena kvällar för mig den här helgen alltså.

Idag vaknade jag klockan elva. Unnade mig att sova ut, så lyxigt. Jag såg att vädret skulle vara som finast fram till ett så jag gjorde kaffe och gick direkt och la mig i parken för att sola och lyssna på poddar/ljudbok. Så skönt, men efter ett tag behövde jag en paus och gick hem. Carl kom vid tvåtiden. Då gick vi ut och köpte sen lunch på kebabhaket som vi åt i parken.

Inte ofta det händer men jag kände mig faktiskt sugen på att bada så vi cyklade till Ribban en sväng. Och ja, jag badade och det var så himla skönt i vattnet nu. Nu har vi precis kommit hem och ska snart göra middag. Vi har ju varit ifrån varandra i nästan tre dagar nu så vi passar på att umgås hemma ikväll :).

Hoppas ni haft en underbar helg! Bilder från gårdagskvällen nedan.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?