Annons: Shoppa min stil

Spegel
Bag
Klännning
Kappa
Klännning
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Cape
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Louis Vuitton väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Jeans
Tröja
Kappa
Klänning
Kofta
Pullover
Pullover
T-shirt
Skjorta
Kjol
Kjol
Blus
Kavaj
Kofta
Slingbacks
T-shirt
Linne
Kappa
Kofta
Stenströms cardigan
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
T-shirt
Ganni diadem
Basker
T-shirt
Stövel
Slacks
Tröja
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Pullover
Kjol
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Jacka
Steamer
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kofta
Väska
Väska
Väska
Väska
Boots
Väska
Pullover
Jacka
Kjol
Kavaj
Byxor
Väska
Blus
Klänning
Skinnkjol
Kjol
Byxor
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Väska
Skjorta
Halsduk
Kjol
Väst
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Moschino väska
Väska
T-shirt
Tröja
Kofta
örhängen
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Kånken
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Linne
Blus
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Cardigan
Väska
Knytblus
Grå kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Halsduk
Slipover
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Kofta
Linne
Klänning
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Tory Burch
Klänning
Blus
Kappa
Vit blus
31   290
44   372
59   353
43   405
42   484

Grillkväll i Klågerup

Hej fina. Jag är ju gräsänka den här helgen och tycker att jag kunnat roa mig själv och njuta av egentiden bra. På kvällen tog jag bussen till Klågerup för grillkväll hemma hos Anna och Gracjan. Annas systrar och ena systerns pojkvän var också med. Anna hade fixat hur mycket mat som helst och allt var verkligen jättegott. Vi satt och snackade, drack bubbel, dansade och tiden flög iväg. Jag tog en buss hem vid ett på natten. Två sena kvällar för mig den här helgen alltså.

Idag vaknade jag klockan elva. Unnade mig att sova ut, så lyxigt. Jag såg att vädret skulle vara som finast fram till ett så jag gjorde kaffe och gick direkt och la mig i parken för att sola och lyssna på poddar/ljudbok. Så skönt, men efter ett tag behövde jag en paus och gick hem. Carl kom vid tvåtiden. Då gick vi ut och köpte sen lunch på kebabhaket som vi åt i parken.

Inte ofta det händer men jag kände mig faktiskt sugen på att bada så vi cyklade till Ribban en sväng. Och ja, jag badade och det var så himla skönt i vattnet nu. Nu har vi precis kommit hem och ska snart göra middag. Vi har ju varit ifrån varandra i nästan tre dagar nu så vi passar på att umgås hemma ikväll :).

Hoppas ni haft en underbar helg! Bilder från gårdagskvällen nedan.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?