Annons: Shoppa min stil

Kofta
Tröja
Klännning
Kjol
Kavaj
Kostymbyxa
Kjol
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Cardigan
Kofta
Kavaj
Pullover
Skjortklänning
Ankelboots
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Väska
Kjol
Plisserad kjol
Kofta
Manolo Blahnik
Tröja
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Byxor
Linne
Väska
Knytblus
Skinnkjol
Jeans
Klännning
Kofta
Kavaj
Blus
Stövel
Väska
Skjorta
Grå kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Pullover
Väst
T-shirt
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Slipover
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Bag
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Blus
Klänning
Kappa
Väska
Kjol
Väska
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Cardigan
Kofta
Klänning
Linne med spets
Klänning
Pälsjacka
Byxor
Kavaj
Väska
Sandaler
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
T-shirt
Väska
Kappa
Vit blus
Blå klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Byxor
Linne
Kjol
Kofta
Kavaj
Tröja
Kofta
Kofta
Slingbacks
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
Satinkjol
Sneakers
Klänning
Grön klänning
Klänning
Klänning
Byxor
Blus
Halsduk
Kjol
Skjorta
Slacks
Kavaj
Pullover
Väska
Basker
Knytblus
Kappa
Kappa
Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
Boots
Väska
Kappa
Knytblus
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Linne
Svarta jeans
Skjorta
Cape
Väska
Pullover
Jeansjacka
71   334
44   326
68   455
46   357
26   317

Grillkväll i Klågerup

Hej fina. Jag är ju gräsänka den här helgen och tycker att jag kunnat roa mig själv och njuta av egentiden bra. På kvällen tog jag bussen till Klågerup för grillkväll hemma hos Anna och Gracjan. Annas systrar och ena systerns pojkvän var också med. Anna hade fixat hur mycket mat som helst och allt var verkligen jättegott. Vi satt och snackade, drack bubbel, dansade och tiden flög iväg. Jag tog en buss hem vid ett på natten. Två sena kvällar för mig den här helgen alltså.

Idag vaknade jag klockan elva. Unnade mig att sova ut, så lyxigt. Jag såg att vädret skulle vara som finast fram till ett så jag gjorde kaffe och gick direkt och la mig i parken för att sola och lyssna på poddar/ljudbok. Så skönt, men efter ett tag behövde jag en paus och gick hem. Carl kom vid tvåtiden. Då gick vi ut och köpte sen lunch på kebabhaket som vi åt i parken.

Inte ofta det händer men jag kände mig faktiskt sugen på att bada så vi cyklade till Ribban en sväng. Och ja, jag badade och det var så himla skönt i vattnet nu. Nu har vi precis kommit hem och ska snart göra middag. Vi har ju varit ifrån varandra i nästan tre dagar nu så vi passar på att umgås hemma ikväll :).

Hoppas ni haft en underbar helg! Bilder från gårdagskvällen nedan.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?