Annons: Shoppa min stil

Kofta
Satinkjol
Linne
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Cape
Kappa
Kappa
Väska
Skjorta
T-shirt
Grå kavaj
Kjol
Kavaj
Ankelboots
Tröja
Väska
Kavaj
Slingbacks
Väska
Linne
Klänning
Klänning
Väska
Satinkjol
Blå klänning
Kjol
Kavaj
Tröja
Väska
Blus
Kappa
Kofta
Jeansjacka
T-shirt
Skjorta
Klännning
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Skjorta
Kofta
Jeans
Byxor
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Byxor
Stövel
Kavaj
Boots
Byxor
Väska
Cardigan
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Klännning
T-shirt
Kappa
Väst
Kofta
Kavaj
T-shirt
Sneakers
Kofta
Skjorta
Manolo Blahnik
Kofta
Pullover
Skjorta
Väska
Halsduk
Plisserad kjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Tröja
Pullover
Svarta jeans
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Bag
Linne
Slacks
Byxor
Klänning
Slipover
Knytblus
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kostymbyxa
Kjol
Cardigan
Vit blus
Klänning
Knytblus
Sandaler
Kofta
Kappa
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Blus
T-shirt
Kjol
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
Grön klänning
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Blus
Väska
Linne med spets
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Stickad klänning
Pullover
Pullover
Klänning
Kavaj
Basker
Plisserad kjol
Kjol
Kjol
Kappa
71   332
44   326
68   455
46   356
26   317

Tjejkväll på Namu Malmö

Hej fina. Det har varit sjukt mycket på jobbet den här veckan, vilken rivstart! När klockan var närmare halv sju igår bestämde jag mig ändå för att lämna kontoret då de delar jag hade kvar faktiskt kunde vänta till måndag. Jag hann hem och byta om snabbt innan jag skulle möta Anna, Charlotta, Rose och Madeleine på Namu Malmö för middag.

Jag gillar verkligen maten på Namu. Koreanska fräscha rätter. Jag valde deras råbiff som förrätt och sedan Biff Gangnam Style med en massa goda tillbehör. Det blev en massa tjejsnack om allt det senaste som hänt sedan vi sågs sist. Vi gick faktiskt vidare sedan till Far i Hatten för ett glas. Jag var rätt trött efter jobbveckan men stannade till kanske halv ett i alla fall. Kunde få skjuts hem av Anna då som också skulle köra hemåt.

Tack för en supertrevlig kväll!

Idag har jag en massa saker jag vill hinna med, får se om tiden räcker till allt. Jag vill jobba med företaget, springa, hämta massa paket och joina grillkväll hos Anna. Kan gå då jag ändå vaknade tidigare än jag ofta brukar på helgerna.

Ha en fin lördag, alla!

Följ:
Dela

6 Kommentarer

  • Maria
   8 augusti, 2020 / 19:23

   Supertrevligt och så god mat ?

 1. 8 augusti, 2020 / 21:22

  Koreanskt var verkligen för länge sedan jag åt blev jag påmind om nu. Så himla gott. Härlig avslutning på fredagen med häng med fina vänner

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:06

   Verkligen gott ?

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:06

   Verkligen ???

Kommentera


Söker du efter något?