Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
T-shirt
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Cape
Kofta
Väska
Väska
Väst
Skjorta
Kavaj
Linne
Kavaj
Kofta
Pullover
Byxor
Kofta
Vit blus
Klänning
Byxor
Klänning
Kjol
Kavaj
Skjorta
Ankelboots
Sneakers
Skjortklänning
Grå kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Slacks
Kofta
Knytblus
Stövel
Klänning
Tröja
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Tröja
Halsduk
Bag
Basker
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kostymbyxa
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Skjorta
Pullover
Jeans
T-shirt
T-shirt
Kjol
Väska
Cardigan
Klänning
Kavaj
Boots
T-shirt
Skinnkjol
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Manolo Blahnik
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Klännning
Kappa
Byxor
Kofta
Skjorta
Blus
Slingbacks
Kjol
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Blus
Satinkjol
Klännning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kappa
Kjol
Knytblus
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Blus
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Kappa
Väska
Tröja
Väska
Kofta
Slipover
Pullover
Linne
Kjol
Klänning
Kappa
13   43
69   336
60   416
112   413
70   460

Tjejkväll på Namu Malmö

Hej fina. Det har varit sjukt mycket på jobbet den här veckan, vilken rivstart! När klockan var närmare halv sju igår bestämde jag mig ändå för att lämna kontoret då de delar jag hade kvar faktiskt kunde vänta till måndag. Jag hann hem och byta om snabbt innan jag skulle möta Anna, Charlotta, Rose och Madeleine på Namu Malmö för middag.

Jag gillar verkligen maten på Namu. Koreanska fräscha rätter. Jag valde deras råbiff som förrätt och sedan Biff Gangnam Style med en massa goda tillbehör. Det blev en massa tjejsnack om allt det senaste som hänt sedan vi sågs sist. Vi gick faktiskt vidare sedan till Far i Hatten för ett glas. Jag var rätt trött efter jobbveckan men stannade till kanske halv ett i alla fall. Kunde få skjuts hem av Anna då som också skulle köra hemåt.

Tack för en supertrevlig kväll!

Idag har jag en massa saker jag vill hinna med, får se om tiden räcker till allt. Jag vill jobba med företaget, springa, hämta massa paket och joina grillkväll hos Anna. Kan gå då jag ändå vaknade tidigare än jag ofta brukar på helgerna.

Ha en fin lördag, alla!

Följ:
Dela

6 Kommentarer

  • Maria
   8 augusti, 2020 / 19:23

   Supertrevligt och så god mat ?

 1. 8 augusti, 2020 / 21:22

  Koreanskt var verkligen för länge sedan jag åt blev jag påmind om nu. Så himla gott. Härlig avslutning på fredagen med häng med fina vänner

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:06

   Verkligen gott ?

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:06

   Verkligen ???

Kommentera


Söker du efter något?