Annons: Shoppa min stil

Cape
Väska
Kofta
Kappa
Linne
Väska
Tröja
Väska
Kavaj
Grå kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Bag
Väska
Klänning
Klännning
Kavaj
Pullover
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Cardigan
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Blus
Byxor
Ankelboots
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kofta
Slipover
Klänning
Kofta
Knytblus
Klänning
Blus
Väska
Kavaj
Slingbacks
Byxor
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska
Knytblus
Kappa
Skjorta
Kofta
Pullover
Halsduk
Skjorta
Kjol
Skjorta
Kavaj
Basker
Klänning
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Sneakers
Kappa
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Satinkjol
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Klänning
Jeans
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Klännning
T-shirt
T-shirt
Jacka
Väska
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Väska
Blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Linne
Klänning
Tröja
Byxor
Linne
Blus
Knytblus
Väst
Kofta
Slacks
Kofta
Kappa
T-shirt
Kofta
Kjol
Klänning
Stövel
Väska
Kofta
Kappa
Vit blus
Kofta
Kostymbyxa
Tröja
Pullover
Klänning
21   325
43   398
51   450
38   399
30   408

Tjejkväll på Namu Malmö

Hej fina. Det har varit sjukt mycket på jobbet den här veckan, vilken rivstart! När klockan var närmare halv sju igår bestämde jag mig ändå för att lämna kontoret då de delar jag hade kvar faktiskt kunde vänta till måndag. Jag hann hem och byta om snabbt innan jag skulle möta Anna, Charlotta, Rose och Madeleine på Namu Malmö för middag.

Jag gillar verkligen maten på Namu. Koreanska fräscha rätter. Jag valde deras råbiff som förrätt och sedan Biff Gangnam Style med en massa goda tillbehör. Det blev en massa tjejsnack om allt det senaste som hänt sedan vi sågs sist. Vi gick faktiskt vidare sedan till Far i Hatten för ett glas. Jag var rätt trött efter jobbveckan men stannade till kanske halv ett i alla fall. Kunde få skjuts hem av Anna då som också skulle köra hemåt.

Tack för en supertrevlig kväll!

Idag har jag en massa saker jag vill hinna med, får se om tiden räcker till allt. Jag vill jobba med företaget, springa, hämta massa paket och joina grillkväll hos Anna. Kan gå då jag ändå vaknade tidigare än jag ofta brukar på helgerna.

Ha en fin lördag, alla!

Följ:
Dela

6 Kommentarer

  • Maria
   8 augusti, 2020 / 19:23

   Supertrevligt och så god mat 😍

 1. 8 augusti, 2020 / 21:22

  Koreanskt var verkligen för länge sedan jag åt blev jag påmind om nu. Så himla gott. Härlig avslutning på fredagen med häng med fina vänner

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:06

   Verkligen gott 🥰

  • Maria
   25 augusti, 2020 / 23:06

   Verkligen 💎🤍🥰

Kommentera


Söker du efter något?