Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Kavaj
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
28   222
44   239
38   264
41   323
46   405

Peas and Honey i Malmö med vännerna

Hej fina. Igår blev det en massa jobb och lite övertid då jag verkligen ville få klart vissa delar. Jobbar hellre över mitt i veckan än en fredag t.ex men den här veckan kan det nog bli mer övertid då vi lanserar årets största kampanj. Vid sjutiden cyklade jag och Carl iväg för att umgås med Alice, Jakob, Frida, Niklars, Sara, Oscar, Erik och Emma. Vi började i Frida och Niklas nya lägenhet, så kul att se den. Den var verkligen wow.

Efter lite häng gick vi ut förr att äta på Peas and Honey. En ny restaurang för mig men den var väldigt trevlig. Vi fick ett bord längst in i lokalen där det kändes som att sitta i någons kök typ då inredningen var lite sådan stil. Vi beställde lite stereotypt, männen tog hamburgare och vi kvinnor lax med potatis. Det var en mycket trevlig kväll! Tack Alice för bilden!

Nu kaffe. Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?