Annons: Shoppa min stil

Klänning
Pullover
Jeans
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Byxor
Väska
Klännning
Kavaj
Cardigan
Linne
Ankelboots
Linne
44   464
47   497
40   576
59   643
79   606

Första jobbdagen och spännande samarbeten

God morgon fina. Natten på måndag hade jag riktigt svårt att somna. Hade restless leg och vände och vred på mig. Jag sov kanske 3-4 timmar. Trots det gick första jobbdagen efter semestern bra! Precis lagom uppstart kändes det som. Många har fortfarande semester så jag kände att jag hade tid att komma ikapp och förbereda en del inför uppstartskampanjen. Det är den största kampanjen vi kör per år och det är en hel att fixa men det kommer gå bra 😊. 

Det går även bra för mitt företag nu och jag har flera spännande samarbeten igång och på gång. Ni får se framöver vad som dyker upp 🤩.

Nu blir det ännu en jobbdag och ikväll ska vi hänga med Alice, Jakob och lite andra vänner. Ha en underbar tisdag!

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      8 augusti, 2020 / 19:22

      ❤️

Kommentera


Söker du efter något?