Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Sneakers
Basker
Pullover
Kappa
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kofta
Halsduk
Klännning
Pälsjacka
Tröja
Kavaj
Klänning
Kavaj
Linne
Kavaj
Blus
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
T-shirt
Blus
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Slacks
Jeans
Kjol
Kofta
Skjorta
Klänning
Kjol
Kjol
T-shirt
Väska
Skinnkjol
Pullover
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Väska
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Slipover
Kappa
Kjol
Blus
Vit blus
Slingbacks
Kavaj
Byxor
Rosa kostymbyxor
Väska
Pullover
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Väst
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Kofta
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
Cape
T-shirt
Cardigan
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Knytblus
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
T-shirt
Bag
T-shirt
Skjortklänning
Kappa
Skjorta
Satinkjol
Kavaj
Kjol
Blus
Linne
Väska
Knytblus
Klänning
Kofta
Väska
Linne
Kavaj
Väska
Knytblus
Kappa
39   264
44   424
37   407
38   415
61   472

Stockholm Fisk – min födelsedagsmiddag

Stockholm Fisk – min födelsedagsmiddag

Hej fina. Vilken födelsedag jag fick! Förutom room service-frukost, Champagnelunch och Chanelshopping gick vi ut och åt på restaurang Stockholm Fisk. Vi båda älskar ju skaldjur och Carl hade redan i förväg beställt skaldjursplatå med Champagne samt glutenfritt bröd till mig. Vädret var lite sisådär så det passade bra med middag inomhus i deras mysiga lokal.

Vi fick en himla trevlig och glad servitris och just service är något jag verkligen tycker är viktigt på restauranger. Och själva maten då. Vi fick en helt perfekt skaldjursplatå med i stort sett bara våra favoriter; ostron, hummer, krabbklor, räkor, räkröra med bröd, olika aiolis, lök i vinäger. Det gjorde inget att det inte var några kräftor eller hel krabba då jag inte tycker det är lika gott som det vi fick. Så nöjd! Ett annat plus var att de hade öppnat hummern och krabbklorna åt oss så man slapp fixa det själv. Lyxigt!

Det kändes som att storleken på skaldjursplatån var helt perfekt också. Vi åt upp allt och var proppmätta. Efter middagen gick vi vidare till Tak för en sista födelsedagsdrink. Tycker att min födelsedag i Stockholm blev helt perfekt. Och rekommenderar absolut ett besök på restaurang Stockholm Fisk.

Idag åt vi frukost nere i restaurangen. Den var verkligen Corona-anpassad, utan buffé. Sedan har vi strosat runt i stan och vi promenerade också bort till Skeppsholmen. Vi åt lunch vid tvåtiden i Kungsträdgården, för mig blev det poke bowl. Ikväll blir det middag i Gamla Stan. Hoppas ni har en fin torsdag!

 

Bilder: Stockholm Fisk m.m.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?