Annons: Shoppa min stil

Klännning
Vit blus
Skjorta
Kjol
Jeans
Kofta
Sandaler
Blus
Väska
T-shirt
Kappa
Väska
Linne
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Kofta
Skinnkjol
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Jeansjacka
Klänning
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Byxor
Kjol
Kofta
Linne
Linne
Väska
Byxor
Kappa
Klänning
Väska
Klännning
Svarta jeans
Grå kavaj
Skjorta
Kofta
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Tröja
Klänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Väska
Cardigan
T-shirt
Kofta
Kavaj
Plisserad kjol
Väska
Stickad klänning
Väska
Slacks
T-shirt
Kostymbyxa
Ankelboots
Kavaj
Väska
Kavaj
Tröja
Manolo Blahnik
T-shirt
Kjol
Skjorta
Kofta
Skjortklänning
T-shirt
Kappa
Kjol
Kjol
Basker
Satinkjol
Kavaj
Väska
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Cardigan
Satinkjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Pullover
Blus
Väska
Boots
Tröja
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Kappa
Klänning
Byxor
Slipover
Plisserad kjol
Väska
Linne med spets
Grön klänning
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kofta
Slingbacks
Klänning
Blå klänning
Väska
Knytblus
Blus
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Stövel
Halsduk
Bag
Kavaj
Kavaj
Väska
Sneakers
Kappa
Klänning
Väska
Pullover
Klänning
Pullover
Pullover
Väst
Klänning
Kavaj
Cape
Kofta
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Byxor
Klänning
Kofta
Skjorta
29   261
78   324
75   303
42   350
56   381

Stockholm Fisk – min födelsedagsmiddag

Stockholm Fisk – min födelsedagsmiddag

Hej fina. Vilken födelsedag jag fick! Förutom room service-frukost, Champagnelunch och Chanelshopping gick vi ut och åt på restaurang Stockholm Fisk. Vi båda älskar ju skaldjur och Carl hade redan i förväg beställt skaldjursplatå med Champagne samt glutenfritt bröd till mig. Vädret var lite sisådär så det passade bra med middag inomhus i deras mysiga lokal.

Vi fick en himla trevlig och glad servitris och just service är något jag verkligen tycker är viktigt på restauranger. Och själva maten då. Vi fick en helt perfekt skaldjursplatå med i stort sett bara våra favoriter; ostron, hummer, krabbklor, räkor, räkröra med bröd, olika aiolis, lök i vinäger. Det gjorde inget att det inte var några kräftor eller hel krabba då jag inte tycker det är lika gott som det vi fick. Så nöjd! Ett annat plus var att de hade öppnat hummern och krabbklorna åt oss så man slapp fixa det själv. Lyxigt!

Det kändes som att storleken på skaldjursplatån var helt perfekt också. Vi åt upp allt och var proppmätta. Efter middagen gick vi vidare till Tak för en sista födelsedagsdrink. Tycker att min födelsedag i Stockholm blev helt perfekt. Och rekommenderar absolut ett besök på restaurang Stockholm Fisk.

Idag åt vi frukost nere i restaurangen. Den var verkligen Corona-anpassad, utan buffé. Sedan har vi strosat runt i stan och vi promenerade också bort till Skeppsholmen. Vi åt lunch vid tvåtiden i Kungsträdgården, för mig blev det poke bowl. Ikväll blir det middag i Gamla Stan. Hoppas ni har en fin torsdag!

 

Bilder: Stockholm Fisk m.m.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?