Annons: Shoppa min stil

Kjol
Ankelboots
Kappa
Kofta
Kavaj
Blus
Kappa
Väska
Pullover
Skjorta
T-shirt
Vit blus
Cardigan
Pullover
Väst
Klänning
T-shirt
Linne
Klänning
Slingbacks
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Byxor
Stövel
Väska
Kjol
Kappa
Kofta
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Skjorta
Blus
Kofta
Kofta
Väska
Sneakers
Klänning
Kavaj
Kjol
Pullover
Väska
Grå kavaj
Slipover
Kjol
Tröja
Väska
Kofta
Byxor
Väska
Klänning
Linne
Klänning
Slacks
Kavaj
Kjol
Linne
Klänning
Klänning
Knytblus
Klännning
Basker
Pullover
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Skjorta
Byxor
Klännning
Stickad klänning
Blus
Väska
Skjorta
Väska
Skinnkjol
T-shirt
Kjol
Kofta
Kofta
T-shirt
Knytblus
Tröja
Kofta
Tröja
Kofta
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Jeans
Kjol
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Knytblus
Skjortklänning
Satinkjol
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Bag
Boots
Väska
Klänning
Halsduk
Manolo Blahnik
Väska
Kappa
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Väska
Byxor
Skjorta
Kavaj
Cape
Kofta
Kavaj
36   42
62   287
89   438
66   565
45   384

Stockholm Fisk – min födelsedagsmiddag

Stockholm Fisk – min födelsedagsmiddag

Hej fina. Vilken födelsedag jag fick! Förutom room service-frukost, Champagnelunch och Chanelshopping gick vi ut och åt på restaurang Stockholm Fisk. Vi båda älskar ju skaldjur och Carl hade redan i förväg beställt skaldjursplatå med Champagne samt glutenfritt bröd till mig. Vädret var lite sisådär så det passade bra med middag inomhus i deras mysiga lokal.

Vi fick en himla trevlig och glad servitris och just service är något jag verkligen tycker är viktigt på restauranger. Och själva maten då. Vi fick en helt perfekt skaldjursplatå med i stort sett bara våra favoriter; ostron, hummer, krabbklor, räkor, räkröra med bröd, olika aiolis, lök i vinäger. Det gjorde inget att det inte var några kräftor eller hel krabba då jag inte tycker det är lika gott som det vi fick. Så nöjd! Ett annat plus var att de hade öppnat hummern och krabbklorna åt oss så man slapp fixa det själv. Lyxigt!

Det kändes som att storleken på skaldjursplatån var helt perfekt också. Vi åt upp allt och var proppmätta. Efter middagen gick vi vidare till Tak för en sista födelsedagsdrink. Tycker att min födelsedag i Stockholm blev helt perfekt. Och rekommenderar absolut ett besök på restaurang Stockholm Fisk.

Idag åt vi frukost nere i restaurangen. Den var verkligen Corona-anpassad, utan buffé. Sedan har vi strosat runt i stan och vi promenerade också bort till Skeppsholmen. Vi åt lunch vid tvåtiden i Kungsträdgården, för mig blev det poke bowl. Ikväll blir det middag i Gamla Stan. Hoppas ni har en fin torsdag!

 

Bilder: Stockholm Fisk m.m.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?