Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Kavaj
Slingbacks
Kappa
Slipover
Skjortklänning
Kavaj
Skjorta
Cape
Grå kavaj
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Cardigan
T-shirt
Bag
Klänning
T-shirt
Vit blus
Satinkjol
Kavaj
Manolo Blahnik
T-shirt
Kofta
Kappa
Väska
Kjol
Stickad klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
T-shirt
Pullover
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Kjol
Blus
Skinnkjol
Väska
T-shirt
Kappa
Klänning
Knytblus
Kappa
Skjorta
Kjol
T-shirt
Jeans
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Linne
Kavaj
Kjol
Kofta
Slacks
Klännning
Kavaj
Klänning
Sneakers
Skjorta
Kjol
Kofta
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Väst
Pullover
Kjol
Blus
Kofta
Klännning
Kofta
Linne
Klänning
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Kofta
Väska
Byxor
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kofta
Tröja
Klänning
Byxor
Kavaj
Boots
Väska
Knytblus
Väska
Väska
Kofta
Linne
Tröja
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
Väska
Basker
Tröja
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Stövel
Väska
Byxor
Knytblus
Kofta
Byxor
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Stockholm Fisk – min födelsedagsmiddag

Stockholm Fisk – min födelsedagsmiddag

Hej fina. Vilken födelsedag jag fick! Förutom room service-frukost, Champagnelunch och Chanelshopping gick vi ut och åt på restaurang Stockholm Fisk. Vi båda älskar ju skaldjur och Carl hade redan i förväg beställt skaldjursplatå med Champagne samt glutenfritt bröd till mig. Vädret var lite sisådär så det passade bra med middag inomhus i deras mysiga lokal.

Vi fick en himla trevlig och glad servitris och just service är något jag verkligen tycker är viktigt på restauranger. Och själva maten då. Vi fick en helt perfekt skaldjursplatå med i stort sett bara våra favoriter; ostron, hummer, krabbklor, räkor, räkröra med bröd, olika aiolis, lök i vinäger. Det gjorde inget att det inte var några kräftor eller hel krabba då jag inte tycker det är lika gott som det vi fick. Så nöjd! Ett annat plus var att de hade öppnat hummern och krabbklorna åt oss så man slapp fixa det själv. Lyxigt!

Det kändes som att storleken på skaldjursplatån var helt perfekt också. Vi åt upp allt och var proppmätta. Efter middagen gick vi vidare till Tak för en sista födelsedagsdrink. Tycker att min födelsedag i Stockholm blev helt perfekt. Och rekommenderar absolut ett besök på restaurang Stockholm Fisk.

Idag åt vi frukost nere i restaurangen. Den var verkligen Corona-anpassad, utan buffé. Sedan har vi strosat runt i stan och vi promenerade också bort till Skeppsholmen. Vi åt lunch vid tvåtiden i Kungsträdgården, för mig blev det poke bowl. Ikväll blir det middag i Gamla Stan. Hoppas ni har en fin torsdag!

 

Bilder: Stockholm Fisk m.m.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?