Annons: Shoppa min stil

Väska
Halsduk
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väst
Kavaj
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Blus
Kofta
Kavaj
Klännning
Klänning
Jeans
Pullover
Väska
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Bag
T-shirt
Klänning
Byxor
Klänning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Cape
Vit blus
Väska
Kappa
Blus
Kjol
Klänning
Väska
Linne
Väska
Kjol
Skinnkjol
Kofta
Linne
Blus
Kjol
Väska
Slacks
Stickad klänning
Ankelboots
Väska
Kavaj
Klännning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Slingbacks
Linne
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Kofta
Pullover
Knytblus
T-shirt
Klänning
Pullover
Kavaj
Blus
Byxor
Skjortklänning
Kappa
Kjol
Cardigan
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
Tröja
Slipover
Väska
Väska
Sneakers
Knytblus
Kofta
Pälsjacka
Skjorta
Knytblus
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Kappa
Byxor
Skjorta
Satinkjol
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Grå kavaj
Väska
Pullover
T-shirt
Kavaj
Basker
39   264
44   424
37   407
38   415
61   472

Min födelsedag – fyller 32 idag!

Hej fina. Idag fyller jag 32 år! Har haft en fantastisk dag.

Igår överraskade Carl mig med att vi checkade in på Sheraton Stockholm. Sedan blev det en drink i hotellbaren och ett sent besök på Bank Hotels bar med fin utsikt. Imorse kom nästa överraskning med room service till frukosten. Så mycket gott och vi verkligen njöt av vår frukost i sängen. Det var omelett, glutenfritt bröd, yoghurt, frukt, kaffe, juice m.m.

Idag har vi annars gått en del på stan. Passade även på att se Sara Danius-utställningen på Nationalmuséet. Älskar hur hon vågade ta plats, som person och ofta uttryckt genom mode. Fick en komplimang av en i personalen “Din klänning är något Sara Danius hade kunnat bära”. Blev jätteglad. Mönstret på min klänning liknar ju faktiskt det som en av hennes Nobelklänningar hade.

Jag unnade mig även min favoritparfym på Chanel. Där provade jag även min drömväska 2.55, designad av Gabrielle “Coco” Chanel. Drömmer vidare lite…

Ikväll blir det middag på restaurang. Carl har bokat bord och jag  vet inte alls var. Fler överraskningar alltså, så bortskämd jag blir på min 32-årsdag <3.

Ha en underbar onsdag fina ni!

 


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      30 juli, 2020 / 18:56

      Tack 🙂

Kommentera


Söker du efter något?