Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Klänning
Slipover
Kofta
Kostymbyxa
Slingbacks
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Slacks
Pullover
Skjorta
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Knytblus
Skjorta
Byxor
Väska
Kofta
Skjorta
Byxor
Kavaj
Blus
Kavaj
Väska
Ankelboots
Pullover
T-shirt
T-shirt
Väska
Kavaj
Väst
Tröja
Klännning
Kjol
Byxor
Kjol
T-shirt
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Tröja
Klänning
Pullover
Kjol
Kavaj
Tröja
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Sneakers
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Kappa
Kappa
Halsduk
Vit blus
Basker
Knytblus
Skjorta
Manolo Blahnik
Cape
Klänning
Kavaj
Klänning
Cardigan
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Klännning
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Byxor
Kavaj
Skjortklänning
T-shirt
Stickad klänning
Blus
Kavaj
Kappa
Blus
T-shirt
Klänning
Boots
Linne
Kappa
Bag
Skjorta
Grå kavaj
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kofta
Klänning
Stövel
Pullover
Satinkjol
Klänning
Kjol
Linne
Linne
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Jeans
Kofta
Väska
Knytblus
Kofta
15   83
57   333
67   382
42   403
20   310

Min födelsedag – fyller 32 idag!

Hej fina. Idag fyller jag 32 år! Har haft en fantastisk dag.

Igår överraskade Carl mig med att vi checkade in på Sheraton Stockholm. Sedan blev det en drink i hotellbaren och ett sent besök på Bank Hotels bar med fin utsikt. Imorse kom nästa överraskning med room service till frukosten. Så mycket gott och vi verkligen njöt av vår frukost i sängen. Det var omelett, glutenfritt bröd, yoghurt, frukt, kaffe, juice m.m.

Idag har vi annars gått en del på stan. Passade även på att se Sara Danius-utställningen på Nationalmuséet. Älskar hur hon vågade ta plats, som person och ofta uttryckt genom mode. Fick en komplimang av en i personalen “Din klänning är något Sara Danius hade kunnat bära”. Blev jätteglad. Mönstret på min klänning liknar ju faktiskt det som en av hennes Nobelklänningar hade.

Jag unnade mig även min favoritparfym på Chanel. Där provade jag även min drömväska 2.55, designad av Gabrielle “Coco” Chanel. Drömmer vidare lite…

Ikväll blir det middag på restaurang. Carl har bokat bord och jag  vet inte alls var. Fler överraskningar alltså, så bortskämd jag blir på min 32-årsdag <3.

Ha en underbar onsdag fina ni!

 


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      30 juli, 2020 / 18:56

      Tack 🙂

Kommentera


Söker du efter något?