Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Blus
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Blus
Kjol
Skjorta
Klänning
29   226
44   240
38   265
41   323
46   405

Pizzakväll, bad och fisketävling

Hej fina. Igår hade vi pizzakväll hos grannarna Åke och Sara. De har en bakstuga som vi gjorde alla pizzor i och sedan åt vi inne hos dem. Min pizza på glutenfri botten blev jättegod. Nu har äntligen en av katterna visat sig här så igår kväll fick jag lite kattgos. 

Idag blev det sovmorgon och sedan låg vi och solade och läste. Äntligen sol och sommarvärme. Som man vill att semester ska vara. Nu har vi badat i Ångermanälven också. Det var riktigt kallt så det lev bara i och upp direkt. Men det hör ju till på något sätt. 

Nu har vi precis kommit hem från en fisketävling. Jag och Carl metade och var samtidigt lite barnvakt till Hugo. Det var trevligt fastän vi inte fick någon fisk. Nu ska vi göra oss i ordning till grillkväll vid campingplatsen dit hela byn ska. 


Följ:
Dela

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?