Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Blus
Klänning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Blus
Klänning
Skjorta
Kappa
39   146
37   225
41   316
46   397
59   366

Framme i Skadom i Ångermanland

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu är vi framme i Skadom i Ångermanland där Carls familj har en stuga. Jag och Carl har lånat ett annat hus i byn som vi ska dela med Carls syster Anna och hennes sambo Johan när de kommer hit på lördag.

Jag har verkligen otur med vädret på min semester men vi får försöka göra det bästa av situationen. Vi stannar här till tisdag då vi åker vidare till Stockholm för lite storstadshäng innan vi börjar jobba igen.

Hoppas ni har en toppendag! Några bilder från Skadom nedan. Huset längst ner är det jag och Carl bor i.

Följ:
Dela

1 kommentar

  1. 24 juli, 2020 / 15:02

    Ja vi får se vad vi får för väder på Gotland nu när vi åker, hoppas på det bästa

Kommentera


Söker du efter något?