Annons: Shoppa min stil

Kofta
Knytblus
Kjol
Kostymbyxa
Ankelboots
Väska
Sneakers
Blus
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Klännning
Slipover
Kavaj
Klänning
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Klännning
Kavaj
Skjorta
Pälsjacka
Slingbacks
Klänning
Klänning
Pullover
Kavaj
Knytblus
Satinkjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
T-shirt
Kavaj
Väska
Skjorta
Kappa
Kofta
Klänning
Linne
T-shirt
Jeans
Väska
Halsduk
Kavaj
Knytblus
Väska
Väska
T-shirt
Kjol
Pullover
Tröja
Bag
T-shirt
Väska
Byxor
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Byxor
Kappa
Kjol
Klänning
Vit blus
Basker
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Cape
Väska
Skjorta
Kappa
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Kappa
Skjortklänning
Blus
T-shirt
Kofta
Väska
Skinnkjol
Klänning
Slacks
Kjol
Väska
Klänning
Pullover
Linne
Cardigan
Kofta
Kavaj
Blus
Väst
Kavaj
Kappa
Byxor
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Blus
Kofta
Kavaj
Linne
39   264
44   424
37   407
38   415
61   472

Fisketur, första badet och bröllopstårta

Hej fina. Igår åkte vi och fiskade på ett ställe som pappas släkt fiskat på i flera generationer. Det var tio år sedan vi var dit så det var verkligen på tiden. Vi brukar alltid få mycket fisk där. Det nappar typ på några sekunder. Bra för mitt tålamod att inte behöva vänta för länge hehe. Det var jag, Carl, mamma, pappa och brorsan som åkte dit. Vi kallar stället för “kanalerna” då det är flera vatten på ett ställe man fiskar på. Jag fick mest mörtnapp men några abborrar också. Trevlig tur!

När vi kom hem var det en fin kväll så jag och Carl åkte till en sjö i närheten för att bada. För mig blev det årets första bad! Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet så jag kunde till och med simma lite och vara i längre än jag trodde jag skulle vara. Härligt!

Idag är min första semesterdag! Jag och Carl har varit i stan och bokat bagare av bröllopstårta för vårt bröllop nästa år. Känns bra att bocka av en massa i god tid, man vet att det blir mer att göra ju närmare man kommer den stora dagen. Ikväll ska vi ut och äta med en massa barndomskompisar till mig. Mer om det imorgon. Men först lunch av abborrarna vi fångade igår.  Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 20 juli, 2020 / 13:23

  Ohh så härligt, jag har badat i år redan, men nu var det några veckor sedan

  • Maria
   28 juli, 2020 / 18:59

   Härligt 🥰

Kommentera


Söker du efter något?