Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Kjol
Väska
Jacka
Klänning
Klännning
Väska
Grå kavaj
Kappa
Knytblus
Kappa
Väska
Satinkjol
Klänning
Skjorta
T-shirt
Blus
Kavaj
Skjortklänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Stickad klänning
Kappa
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Stenströms cardigan
Blus
Kavaj
Kostymbyxa
Pullover
Klänning
Bag
T-shirt
Boots
Klänning
Kofta
Moschino väska
T-shirt
Linne
Kofta
Väska
Tröja
Klänning
Kjol
Ankelboots
Kavaj
Basker
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Linne
Halsduk
Blus
Skjorta
Louis Vuitton väska
Kjol
Kofta
Kofta
Pullover
Byxor
Blus
Steamer
Kavaj
Väska
Kånken
T-shirt
Klänning
Kofta
Knytblus
Väst
Pullover
Klänning
Kavaj
Kjol
Spegel
Väska
Skjorta
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Klännning
Byxor
Slacks
Kofta
Väska
Väska
Väska
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Byxor
Skjorta
Jeans
Pullover
Kofta
Kofta
Tory Burch
Knytblus
Kjol
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Tröja
T-shirt
Slipover
Stövel
Kofta
Cardigan
Kofta
Slingbacks
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Kappa
Väska
Ganni diadem
Skjorta
Väska
Klänning
örhängen
Klänning
Sneakers
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Halsduk
Skjorta
Klänning
Kappa
Kavaj
Jacka
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Vit blus
Tröja
Byxor
Cape
Kavaj
29   342
68   459
74   524
55   495
44   472

Två pass i skogen – Min träning 12/7 och 16/7

Hej fina. Under min vecka här i Hudiksvall har jag hunnit träna två gånger, första gånge själv och andra gången med Carl. Det har blivit två löparpass i skogen, 9 km båda gångerna. Det blir exakt 9 km om man springer längst hela skogsvägen och sedan vänder. Det har gått bra, jag känner att min kondition blir bättre och bättre vilket såklart är motiverande. Hela sträckan börjar med en lång brant backe så man är rätt slut bara där men så bir det raksträcka och lite nedåt sedan ett tag och då lyckas jag återhämta mig och köra på. Jag älskar att springa i skogen, tiderna blir ju inte lika bra som när man springer på platt mark (som i Malmö) men jag njuter mer av omgivningen här.  Lite läskigt med döda kopparormar (sett två stycken) som ligger längs vägen bara.

Idag är min sista jobbdag innan semestern! Räknar ner nu :).

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?