Annons: Shoppa min stil

Väska
Knytblus
Tröja
Kjol
Väska
Skjorta
Väska
Skjorta
Skjorta
Kjol
Kofta
Kavaj
Slipover
Kjol
Sneakers
Väska
Kofta
Tröja
Kavaj
Blus
Plisserad kjol
Byxor
Kavaj
Klänning
Cardigan
Ankelboots
Kappa
Kofta
Linne
Kappa
Kofta
Kappa
Kofta
Klännning
Kappa
T-shirt
Pullover
Väska
Kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Kavaj
Jeans
Linne med spets
Byxor
Kjol
Klänning
Slacks
Vit blus
Stövel
Blå klänning
Halsduk
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Linne
Väst
Knytblus
Pullover
Kappa
Skjorta
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Blus
Bag
Kavaj
Klännning
T-shirt
Sandaler
Kavaj
Satinkjol
Väska
Skinnkjol
T-shirt
T-shirt
Väska
Kjol
Klänning
Knytblus
Boots
Kofta
Svarta jeans
Kofta
Basker
Klänning
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Plisserad kjol
Väska
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Grön klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
T-shirt
Pullover
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Cape
Kjol
Cardigan
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Pullover
Byxor
Kofta
Rosa kostymbyxor
Linne
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
T-shirt
Skjortklänning
Byxor
Tröja
Blus
T-shirt
Jeansjacka
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Två pass i skogen – Min träning 12/7 och 16/7

Hej fina. Under min vecka här i Hudiksvall har jag hunnit träna två gånger, första gånge själv och andra gången med Carl. Det har blivit två löparpass i skogen, 9 km båda gångerna. Det blir exakt 9 km om man springer längst hela skogsvägen och sedan vänder. Det har gått bra, jag känner att min kondition blir bättre och bättre vilket såklart är motiverande. Hela sträckan börjar med en lång brant backe så man är rätt slut bara där men så bir det raksträcka och lite nedåt sedan ett tag och då lyckas jag återhämta mig och köra på. Jag älskar att springa i skogen, tiderna blir ju inte lika bra som när man springer på platt mark (som i Malmö) men jag njuter mer av omgivningen här.  Lite läskigt med döda kopparormar (sett två stycken) som ligger längs vägen bara.

Idag är min sista jobbdag innan semestern! Räknar ner nu :).

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?