Annons: Shoppa min stil

Kjol
Pullover
Kofta
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Blus
Klännning
Skjorta
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Cape
Kavaj
Slacks
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Basker
Väska
Klänning
Byxor
T-shirt
Slingbacks
Knytblus
Pullover
T-shirt
Klänning
Jeans
Linne
Skjorta
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Pullover
Linne
Skinnkjol
Blus
T-shirt
Väska
Kofta
Pullover
Skjorta
Kjol
Klänning
Kappa
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kofta
T-shirt
Väska
T-shirt
Stövel
Halsduk
Grå kavaj
Pälsjacka
Skjorta
Kofta
Tröja
Tröja
Kappa
Kofta
Klänning
Boots
Klänning
Klännning
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Cardigan
Kjol
Kavaj
Kappa
Byxor
Kavaj
Väska
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Slipover
Kofta
Klänning
Vit blus
Skjorta
Satinkjol
Manolo Blahnik
Kofta
Byxor
Bag
Väska
Skjorta
Stickad klänning
Byxor
Kofta
Blus
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kjol
Väst
Tröja
Sneakers
Kofta
Ankelboots
Väska
Klänning
T-shirt
Skjortklänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
16   89
57   333
67   382
42   403
20   310

Två pass i skogen – Min träning 12/7 och 16/7

Hej fina. Under min vecka här i Hudiksvall har jag hunnit träna två gånger, första gånge själv och andra gången med Carl. Det har blivit två löparpass i skogen, 9 km båda gångerna. Det blir exakt 9 km om man springer längst hela skogsvägen och sedan vänder. Det har gått bra, jag känner att min kondition blir bättre och bättre vilket såklart är motiverande. Hela sträckan börjar med en lång brant backe så man är rätt slut bara där men så bir det raksträcka och lite nedåt sedan ett tag och då lyckas jag återhämta mig och köra på. Jag älskar att springa i skogen, tiderna blir ju inte lika bra som när man springer på platt mark (som i Malmö) men jag njuter mer av omgivningen här.  Lite läskigt med döda kopparormar (sett två stycken) som ligger längs vägen bara.

Idag är min sista jobbdag innan semestern! Räknar ner nu :).

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?