Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Tröja
Kavaj
Väska
Jeans
Klänning
Halsduk
Väska
Blus
Kofta
Pullover
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Ankelboots
Kappa
Byxor
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Linne
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Kofta
Bag
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Klänning
Pullover
Kofta
Kappa
Slacks
Kappa
Vit blus
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Blus
Klänning
Kofta
Skjorta
Skjorta
Byxor
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Knytblus
Skinnkjol
Väska
Klännning
Väska
T-shirt
Skjorta
Kofta
T-shirt
Kostymbyxa
Satinkjol
Linne
Cape
Grå kavaj
Knytblus
Kappa
Kavaj
Skjortklänning
Väska
T-shirt
Väst
Väska
Väska
Slingbacks
Knytblus
Stickad klänning
Byxor
Kavaj
Väska
Kappa
Pullover
Klänning
Linne
Kavaj
Basker
Klänning
Sneakers
Väska
Kjol
Kavaj
Pälsjacka
Blus
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Kjol
Slipover
Väska
Klänning
Klänning
Klännning
Väska
Pullover
39   264
44   424
37   407
38   415
61   472

Två pass i skogen – Min träning 12/7 och 16/7

Hej fina. Under min vecka här i Hudiksvall har jag hunnit träna två gånger, första gånge själv och andra gången med Carl. Det har blivit två löparpass i skogen, 9 km båda gångerna. Det blir exakt 9 km om man springer längst hela skogsvägen och sedan vänder. Det har gått bra, jag känner att min kondition blir bättre och bättre vilket såklart är motiverande. Hela sträckan börjar med en lång brant backe så man är rätt slut bara där men så bir det raksträcka och lite nedåt sedan ett tag och då lyckas jag återhämta mig och köra på. Jag älskar att springa i skogen, tiderna blir ju inte lika bra som när man springer på platt mark (som i Malmö) men jag njuter mer av omgivningen här.  Lite läskigt med döda kopparormar (sett två stycken) som ligger längs vägen bara.

Idag är min sista jobbdag innan semestern! Räknar ner nu :).

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?