Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Cape
Väska
Slipover
Rosa kostymbyxor
Tröja
Kjol
Kofta
Skjorta
Blus
Byxor
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Byxor
Knytblus
Byxor
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Basker
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Pullover
Cardigan
Väska
Kjol
Knytblus
Kappa
Kappa
Blus
Väska
Pullover
Pullover
Stickad klänning
Jeans
Skinnkjol
Slingbacks
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Pullover
Skjorta
Slacks
Kofta
Väska
Väst
Blus
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Skjorta
Kappa
Knytblus
Klänning
Vit blus
Kavaj
Linne
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
T-shirt
Kappa
Väska
Skjortklänning
Kappa
Väska
Kofta
Bag
Kjol
Skjorta
Klänning
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Pälsjacka
T-shirt
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
Kavaj
Klänning
Blus
Kavaj
Sneakers
Halsduk
Klännning
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klännning
Linne
Kofta
Linne
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
39   264
44   424
37   407
38   415
61   472

Våra semesterplaner

Våra semesterplaner
innehåller affiliatelänk

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Tänkte berätta lite om mina och Carls semesterplaner vilket känns på tiden då vi redan börjat flänga lite :). I lördags hoppade vi på samma tåg norrut men Carl stannade i Östergötland där han spenderat några dagar. Jag fortsatte mot Hudiksvall där jag är nu hos mina föräldrar. Tanken var att vi båda skulle hit direkt men jag var faktiskt tvungen att jobba så då kunde Carl hänga lite med sina vänner och familj några dagar extra.

Idag kommer Carl hit och vi har lite planer med vänner och min familj. Carls familj kör honom då de är på väg till Ångermanland. De stannar nog på fika nu under förmiddagen. Senare idag ska vi umgås med min barndomskompis Sofie. Det var ett tag sedan så ska bli mycket trevligt :).

Vi stannar här i Hudik till kanske onsdag nästa vecka. Då tar vi tåget upp till Ångermanland till Carls familj. De har en stuga där i en supermysig by. Vi har varit där några gånger nu och jag gillar det verkligen. Älskar Norrland, så glad att vi kan komma upp. Vi blir där också kanske en och en halv vecka. Sedan avslutar vi med en weekend i Stockholm.

I Stockholm ska vi fira min födelsedag och Carl har planerat något jag inte vet om. Han vet att jag älskar överraskningar hehe. Nu kaffe och Say Yes to the Dress. Ha en underbar tisdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?