Annons: Shoppa min stil

Kappa
Skjorta
Kofta
T-shirt
Väska
Linne
Stickad klänning
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Tröja
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
T-shirt
Kostymbyxa
Kjol
Kjol
Klänning
Klännning
Skjortklänning
Väska
T-shirt
Kappa
Cardigan
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Knytblus
Kjol
T-shirt
Kofta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Klännning
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Byxor
Slipover
Klänning
Väska
Blus
Cape
Kavaj
T-shirt
Linne
Kofta
Pullover
Blus
Väska
Slacks
Kavaj
Halsduk
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Pullover
Kofta
Kofta
Ankelboots
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Jeans
Pälsjacka
Väst
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Blus
Kavaj
Vit blus
Basker
Väska
Sneakers
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Pullover
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Bag
Byxor
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Satinkjol
Grå kavaj
Kappa
Linne
Blus
Väska
Klänning
Väska
Byxor
39   264
44   424
37   407
38   415
61   472

Får och en tur i Hudiksvall centrum

Hej fina. Igår fick jag äntligen komma ner till fåren som mamma och pappa har här hos oss på bete nu över sommaren. Direkt nä vi kom innanför stängslet sprang de mot oss så de är riktigt sällskapliga. Så mysigt! En som inte är lika mysig av sig är deras katt Greta. Hon är mest för sig själv men ibland får man sitta em stund hos henne.

Idag gick jag upp tidigt och har jobbat mycket. En del kunde jag göra ute så det var skönt då solen sken. Dock är det kalla vindar så vissa stunder låg jag med en filt runt mig. När jag jobbat klart åkte jag, mamma och pappa en sväng till Hudiksvall centrum. Vi besökte ett par loppisar och jag fyndade både en skinnjacka och en klänning från Esprit för totalt 180 SEK. Mycket nöjd!

Måste säga att det mesta i Hudik är sig likt ändå. Vi tog en glass på Möjlen, en riktigt klassiker. Det måste man göra när man är i Hudiksvall. Det är fint där vid sjöbodarna.

Jag kommer jobba om dagarna hela veckan men tänkte flexa ut en del timmar jag jobbat in tidigare i år. Imorgon kommer Carl hit också. Jag tänkte berätta lite om hur våra semesterplaner ser ut för er imorgon.

Hoppas ni har en underbar måndag!
 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 13 juli, 2020 / 21:32

  Ohh kul att träffa fåren så nära, samt så great att fynda för 180k, du får visa dem på

  • Maria
   16 juli, 2020 / 12:24

   Jaaaa 🥰 Det ska jag!

Kommentera


Söker du efter något?