Annons: Shoppa min stil

Pullover
Väska
Kappa
Slipover
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Skjorta
Pullover
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Tröja
Kavaj
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
T-shirt
Kappa
Vit blus
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Linne
Kostymbyxa
Kavaj
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Kavaj
Blus
Tröja
Byxor
Stövel
Kjol
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Klänning
Linne
Klännning
Slacks
Stickad klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Jeans
Kavaj
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Blus
Kjol
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
Kjol
Basker
Kavaj
Pullover
T-shirt
Kjol
Skjorta
Pälsjacka
Kjol
T-shirt
Bag
Klänning
Kofta
Kofta
Blus
Pullover
Kappa
Kjol
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Boots
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Klännning
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Linne
Halsduk
Klänning
Byxor
Sneakers
Skjorta
Skjortklänning
Slingbacks
Cape
Kofta
Byxor
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Väska
Klänning
Knytblus
Cardigan
Väst
Kofta
Kofta
Kofta
Knytblus
Tröja
52   299
105   355
70   442
89   471
68   592

Sommar i Hälsingland

Hej fina. Efter en tio timmars tågresa igår (inkl 3 byten) kom jag äntligen fram till Hudiksvall vid sjutiden på kvällen. Pappa hämtade mig på stationen. Hudiksvall är sig likt konstaterade jag under den fem minuter långa bilfärden hem till mina föräldrar. Så glad över att de bor kvar på gården jag växte upp på. Älskar att komma hem dit. Får en speciell känsla. Bra minnen :).Mamma hade lagat middag. Gratinerad squash till förrätt och köttgryta till varmrätt. Sedan åt vi lite ost till efterrätt. Jag var rätt trött efter resan men la mig nog först vid elvatiden.

Idag vaknade jag av mig själv vid åttatiden. Låg och drog mig i en halvtimme innan jag gick upp och åt frukost. Sedan kände jag för att gå ut och springa i skogen och så blev det. Det tar bara fem minuter så är man uppe i skogen och idag blev det nio kilometer på blandat underlag. Jag är glad över att det inte var en massa ormar på skogsvägen. Såg bara en död kopparorm. Jag har världens ormfobi men vissa somrar har man fått hoppa över kopparormar så har nog vant mig lite vid dom iaf, åtminstone när de är döda. Och ja, de är ju egentligen ödlor men de ser ju verkligen ut som ormar så ja, för mig är de ormar. Jag njöt av min springtur i skogen. Älskar skogsmiljön, när jag var halvvägs stannade jag och njöt av naturen några minuter.

Nyss regnade det men nu skiner solen igen. Tänkte gå ner till fåren som mina föräldrar har på bete nu under sommaren. De ska visst  vara riktigt sällskapliga. Hoppas ni har en bra söndag! Älskar sommar i Hälsingland. Räkna med många bilder här i bloggen och på Instastory :).

 Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 12 juli, 2020 / 22:18

  Oh ska bli kul att se bilder därifrån och då fina dessa bilder var. Vat är fina klänningn ifrån?

  • mariabusck
   Författare
   13 juli, 2020 / 18:08

   Så kul att du gillar 🙂 Älskar att komma hem till mitt Hälsingland. Klänningen är från Saint Tropez Fashion, från förra året.

Kommentera


Söker du efter något?