Annons: Shoppa min stil

Klänning
Linne
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Slipover
Skjorta
Kofta
Linne
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Blå klänning
Jeans
Kofta
Väska
Kappa
Skjorta
Knytblus
Kostymbyxa
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Pullover
Basker
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Kappa
Kofta
Kappa
Cardigan
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klännning
T-shirt
Blus
Kofta
Pullover
Stövel
Klänning
Byxor
Cardigan
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Byxor
Satinkjol
Kavaj
Knytblus
Kofta
Pullover
Klänning
Sneakers
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Jeansjacka
Kappa
T-shirt
Cape
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Plisserad kjol
Kofta
Skjorta
Knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Halsduk
T-shirt
Väska
Skjorta
Sandaler
Linne med spets
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Boots
Klänning
T-shirt
Kappa
Kofta
Väska
Vit blus
Byxor
Grön klänning
Slacks
Svarta jeans
Kofta
Kappa
Slingbacks
Väska
T-shirt
Pälsjacka
Linne
Tröja
Tröja
Kjol
Manolo Blahnik
Pullover
Skjorta
Kjol
Skjorta
Kavaj
Väst
Tröja
Kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Klännning
Kjol
Blus
Byxor
Väska
T-shirt
Bag
Väska
Väska
Väska
Väska
Blus
Ankelboots
Klänning
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Sommar i Hälsingland

Hej fina. Efter en tio timmars tågresa igår (inkl 3 byten) kom jag äntligen fram till Hudiksvall vid sjutiden på kvällen. Pappa hämtade mig på stationen. Hudiksvall är sig likt konstaterade jag under den fem minuter långa bilfärden hem till mina föräldrar. Så glad över att de bor kvar på gården jag växte upp på. Älskar att komma hem dit. Får en speciell känsla. Bra minnen :).Mamma hade lagat middag. Gratinerad squash till förrätt och köttgryta till varmrätt. Sedan åt vi lite ost till efterrätt. Jag var rätt trött efter resan men la mig nog först vid elvatiden.

Idag vaknade jag av mig själv vid åttatiden. Låg och drog mig i en halvtimme innan jag gick upp och åt frukost. Sedan kände jag för att gå ut och springa i skogen och så blev det. Det tar bara fem minuter så är man uppe i skogen och idag blev det nio kilometer på blandat underlag. Jag är glad över att det inte var en massa ormar på skogsvägen. Såg bara en död kopparorm. Jag har världens ormfobi men vissa somrar har man fått hoppa över kopparormar så har nog vant mig lite vid dom iaf, åtminstone när de är döda. Och ja, de är ju egentligen ödlor men de ser ju verkligen ut som ormar så ja, för mig är de ormar. Jag njöt av min springtur i skogen. Älskar skogsmiljön, när jag var halvvägs stannade jag och njöt av naturen några minuter.

Nyss regnade det men nu skiner solen igen. Tänkte gå ner till fåren som mina föräldrar har på bete nu under sommaren. De ska visst  vara riktigt sällskapliga. Hoppas ni har en bra söndag! Älskar sommar i Hälsingland. Räkna med många bilder här i bloggen och på Instastory :).

 Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 12 juli, 2020 / 22:18

  Oh ska bli kul att se bilder därifrån och då fina dessa bilder var. Vat är fina klänningn ifrån?

  • mariabusck
   Författare
   13 juli, 2020 / 18:08

   Så kul att du gillar 🙂 Älskar att komma hem till mitt Hälsingland. Klänningen är från Saint Tropez Fashion, från förra året.

Kommentera


Söker du efter något?