Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Satinkjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Väska
Halsduk
Blus
Väska
Linne
Tröja
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Skjorta
Slipover
Kofta
Skjorta
Kjol
Väska
Linne
Klänning
Kofta
Kappa
Pullover
Linne
T-shirt
Knytblus
Klännning
Kavaj
Blus
Kappa
T-shirt
Pälsjacka
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Väska
Kappa
Väska
T-shirt
Ankelboots
Väska
Klänning
Bag
Väska
Klänning
Byxor
Kofta
Kavaj
T-shirt
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Pullover
Väst
Kjol
Kavaj
Jeans
Skinnkjol
Stickad klänning
Klänning
Blus
Kofta
Byxor
Kavaj
Pullover
Kavaj
Klänning
Sneakers
Kofta
Blus
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kappa
Kofta
Kofta
Väska
Klännning
Klänning
Väska
Slacks
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Basker
Kjol
Slingbacks
Klänning
Byxor
Knytblus
Cape
Kappa
Klänning
Grå kavaj
39   265
44   425
37   407
38   415
61   472

Sommar i Hälsingland

Hej fina. Efter en tio timmars tågresa igår (inkl 3 byten) kom jag äntligen fram till Hudiksvall vid sjutiden på kvällen. Pappa hämtade mig på stationen. Hudiksvall är sig likt konstaterade jag under den fem minuter långa bilfärden hem till mina föräldrar. Så glad över att de bor kvar på gården jag växte upp på. Älskar att komma hem dit. Får en speciell känsla. Bra minnen :).Mamma hade lagat middag. Gratinerad squash till förrätt och köttgryta till varmrätt. Sedan åt vi lite ost till efterrätt. Jag var rätt trött efter resan men la mig nog först vid elvatiden.

Idag vaknade jag av mig själv vid åttatiden. Låg och drog mig i en halvtimme innan jag gick upp och åt frukost. Sedan kände jag för att gå ut och springa i skogen och så blev det. Det tar bara fem minuter så är man uppe i skogen och idag blev det nio kilometer på blandat underlag. Jag är glad över att det inte var en massa ormar på skogsvägen. Såg bara en död kopparorm. Jag har världens ormfobi men vissa somrar har man fått hoppa över kopparormar så har nog vant mig lite vid dom iaf, åtminstone när de är döda. Och ja, de är ju egentligen ödlor men de ser ju verkligen ut som ormar så ja, för mig är de ormar. Jag njöt av min springtur i skogen. Älskar skogsmiljön, när jag var halvvägs stannade jag och njöt av naturen några minuter.

Nyss regnade det men nu skiner solen igen. Tänkte gå ner till fåren som mina föräldrar har på bete nu under sommaren. De ska visst  vara riktigt sällskapliga. Hoppas ni har en bra söndag! Älskar sommar i Hälsingland. Räkna med många bilder här i bloggen och på Instastory :).

 Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 12 juli, 2020 / 22:18

  Oh ska bli kul att se bilder därifrån och då fina dessa bilder var. Vat är fina klänningn ifrån?

  • mariabusck
   Författare
   13 juli, 2020 / 18:08

   Så kul att du gillar 🙂 Älskar att komma hem till mitt Hälsingland. Klänningen är från Saint Tropez Fashion, från förra året.

Kommentera


Söker du efter något?