Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Väska
Tröja
Linne
Klänning
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Klänning
Byxor
Blus
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Linne med spets
Väska
Kappa
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Väska
Knytblus
Väska
Kjol
Pullover
Skjorta
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Cardigan
Blus
Kofta
Grå kavaj
Blå klänning
Klänning
Klänning
Slacks
Kjol
Klänning
Slipover
Kappa
Svarta jeans
Halsduk
Skinnkjol
Kavaj
Tröja
Väska
Kofta
Väst
Väska
Kavaj
Knytblus
Blus
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Byxor
T-shirt
Kofta
Jeansjacka
Väska
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Kofta
Sneakers
Klänning
T-shirt
Byxor
T-shirt
Kjol
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Knytblus
Vit blus
Kofta
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Basker
Väska
Kavaj
T-shirt
Pullover
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kjol
Kjol
Klänning
Kofta
Kappa
Kofta
Väska
T-shirt
Grön klänning
Väska
Skjortklänning
Satinkjol
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kappa
Linne
Sandaler
Skjorta
Bag
Pullover
Plisserad kjol
Klänning
Stövel
Väska
Jeans
Klänning
Cardigan
Linne
Boots
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klännning
Kavaj
Cape
Satinkjol
Väska
Kappa
Byxor
Klänning
Klännning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kostymbyxa
Kofta
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Fixa naglar Malmö

Fixa naglar Malmö 

Hej fina. Hoppas ni mår bra denna fredag. Igår efter jobbet hade jag äntligen tid för att fixa mina naglar som jag väntar alldeles för länge med. Har haft fullt upp men såklart ska man ju klämma in att få dem fixade innan de ser ut som mina gjorde nu. Jag går till Luxury Nails på Hansa i Malmö för att fixa naglar. De är väldigt populära vilket jag förstår då alla där är så professionella. Jag har låtit fyra olika där fixa mina naglar och jag har känt mig så trygg hos alla och blivit så nöjd med resultaten. Nu har jag även lärt mig att det gör mindre ont inne i den där värmeapparaten om man trycker fingrarna hårt nedåt, en annan kund som lärde mig. Bra tips som funkar!

Nu kände jag för somriga naglar då jag går på semester snart. Jag försöker ju också testa lite vad jag kan vilja ha på vårt bröllop. Den här gången valde jag en ljusrosa blank färg som jag är riktigt nöjd med. Känns verkligen perfekt nu för sommaren. Jag tror jag vill ha åt det rosa hållet på bröllopet men kanske ännu ljusare och mer neutrala.

Lite bilder på mina naglar nedan från min Instastory. Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?