Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Klänning
Linne
Pullover
Tröja
Blus
Klänning
Väska
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kappa
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Tröja
Pullover
Kofta
Skinnkjol
Blus
Slacks
Väska
Väska
Satinkjol
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
T-shirt
Linne
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Vit blus
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Kjol
Stickad klänning
Kjol
T-shirt
Halsduk
Jeans
Slipover
Cardigan
Klännning
Kavaj
Pälsjacka
Kappa
Kappa
Skjorta
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Knytblus
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
Cape
Klänning
Kjol
T-shirt
Stövel
Byxor
Väska
Väska
Linne
Väska
Blus
Klänning
Skjortklänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
Klännning
Klänning
Sneakers
Kofta
Skjorta
Byxor
Kofta
Kofta
Kavaj
Basker
Kavaj
Boots
Väska
Kjol
Byxor
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Pullover
Kofta
Bag
Väska
Kappa
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Pullover
Slingbacks
Väst
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kostymbyxa
Byxor
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
36   313
67   369
42   393
20   304
76   470

Fixa naglar Malmö

Fixa naglar Malmö 

Hej fina. Hoppas ni mår bra denna fredag. Igår efter jobbet hade jag äntligen tid för att fixa mina naglar som jag väntar alldeles för länge med. Har haft fullt upp men såklart ska man ju klämma in att få dem fixade innan de ser ut som mina gjorde nu. Jag går till Luxury Nails på Hansa i Malmö för att fixa naglar. De är väldigt populära vilket jag förstår då alla där är så professionella. Jag har låtit fyra olika där fixa mina naglar och jag har känt mig så trygg hos alla och blivit så nöjd med resultaten. Nu har jag även lärt mig att det gör mindre ont inne i den där värmeapparaten om man trycker fingrarna hårt nedåt, en annan kund som lärde mig. Bra tips som funkar!

Nu kände jag för somriga naglar då jag går på semester snart. Jag försöker ju också testa lite vad jag kan vilja ha på vårt bröllop. Den här gången valde jag en ljusrosa blank färg som jag är riktigt nöjd med. Känns verkligen perfekt nu för sommaren. Jag tror jag vill ha åt det rosa hållet på bröllopet men kanske ännu ljusare och mer neutrala.

Lite bilder på mina naglar nedan från min Instastory. Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?