Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kofta
Kofta
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Kappa
Skjorta
Byxor
Kavaj
Väska
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Halsduk
Klänning
Väska
örhängen
Kappa
Klänning
Kappa
Linne
Blus
Pullover
Kjol
Kavaj
Cape
Väska
T-shirt
Kofta
Blus
Tröja
Kånken
Väst
Pullover
Knytblus
Klänning
Ankelboots
Jacka
Kappa
Kofta
Klännning
Pullover
Kavaj
Kappa
Kjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Tory Burch
Kjol
Moschino väska
Skjorta
Slingbacks
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Pullover
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Stövel
Klänning
Halsduk
Kavaj
Slipover
Kavaj
Väska
Louis Vuitton väska
Klänning
Väska
Klänning
Blus
Klänning
Grå kavaj
Pälsjacka
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kofta
Klänning
Väska
Bag
Spegel
Boots
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Skinnkjol
Stickad klänning
Klännning
Kavaj
Jeans
Blus
Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Tröja
Stenströms cardigan
T-shirt
Väska
Skjorta
Kappa
Kofta
Ganni diadem
Väska
Kappa
Slacks
Byxor
Kofta
Tröja
Kofta
Linne
Väska
Cardigan
Klänning
Jacka
Basker
T-shirt
Byxor
Byxor
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Sneakers
Kavaj
Steamer
17   190
41   340
58   474
43   476
50   492

Fixa naglar Malmö

Fixa naglar Malmö 

Hej fina. Hoppas ni mår bra denna fredag. Igår efter jobbet hade jag äntligen tid för att fixa mina naglar som jag väntar alldeles för länge med. Har haft fullt upp men såklart ska man ju klämma in att få dem fixade innan de ser ut som mina gjorde nu. Jag går till Luxury Nails på Hansa i Malmö för att fixa naglar. De är väldigt populära vilket jag förstår då alla där är så professionella. Jag har låtit fyra olika där fixa mina naglar och jag har känt mig så trygg hos alla och blivit så nöjd med resultaten. Nu har jag även lärt mig att det gör mindre ont inne i den där värmeapparaten om man trycker fingrarna hårt nedåt, en annan kund som lärde mig. Bra tips som funkar!

Nu kände jag för somriga naglar då jag går på semester snart. Jag försöker ju också testa lite vad jag kan vilja ha på vårt bröllop. Den här gången valde jag en ljusrosa blank färg som jag är riktigt nöjd med. Känns verkligen perfekt nu för sommaren. Jag tror jag vill ha åt det rosa hållet på bröllopet men kanske ännu ljusare och mer neutrala.

Lite bilder på mina naglar nedan från min Instastory. Ha en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?