Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Kappa
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Gucciskärp
Kappa
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
77   320
45   377
57   320
49   351
59   467

L’enoteca och Bastard

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår hade jag medarbetarsamtal med min chef på jobbet. Det gick mycket bra och jag trivs väldigt bra på mitt jobb :). Efter jobbet mötte jag upp Charlotta på L’enoteca (mer om tidigare besök där här) för middag. Det var ett tag sedan vi sågs nu så kul att catch up lite. Jag åt burratina och Charlotta åt pasta. Jag gillar verkligen L’enoteca, ligger ju dessutom runt hörnet från vår lägenhet.

Efter middagen på L’enoteca gick vi vidare till Bastard för att äta efterrätt (läs om tidigare besök på Bastard här). Vi hade en mycket trevlig kväll och jag var hemma vid kanske tio. Måste göras om snart.

Ha en fin dag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?