Annons: Shoppa min stil

Klänning
Ankelboots
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Väska
Kavaj
Jeans
Klännning
Pullover
Klänning
Byxor
Cardigan
Linne
24   320
29   455
57   613
79   589
56   473

L’enoteca och Bastard

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår hade jag medarbetarsamtal med min chef på jobbet. Det gick mycket bra och jag trivs väldigt bra på mitt jobb :). Efter jobbet mötte jag upp Charlotta på L’enoteca (mer om tidigare besök där här) för middag. Det var ett tag sedan vi sågs nu så kul att catch up lite. Jag åt burratina och Charlotta åt pasta. Jag gillar verkligen L’enoteca, ligger ju dessutom runt hörnet från vår lägenhet.

Efter middagen på L’enoteca gick vi vidare till Bastard för att äta efterrätt (läs om tidigare besök på Bastard här). Vi hade en mycket trevlig kväll och jag var hemma vid kanske tio. Måste göras om snart.

Ha en fin dag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?